User
Pass
2FA

[Reclamatie Admin]ineedyourlove

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message530
sT00nN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-01-2017 18:57)

Votes: 2

Post Posted: 19-12-2016, 16:45:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : sT00nN
Nick-ul reclamatului : ineedyourlove
Motiv : In primul rand a fost un player care a prins un mod de tip ,, Assasin '' din cate imi amintesc. Si dansul adica adminul a dat drop , si a revenit cu alt nume, dar observasem ca e tot el dupa ip. Iar dansul a stat spectator cu demo on pe respectivul player caci credea ca ,, facem team '' dar nu e asa , nici nu il cunosc pe acel player si nu am avut de aface cu asa ceva adica ,,feed sau team'' Playerul avand arma Ak-47 Paladin a aruncat-o inainte sa fie zombie ca sa o poata lua altcineva sa nu mai dea banii pe alta arma si mi-a zis ca ma roaga frumos sa o iau si sa i-o dau runda urmatoare iar eu m-am gandit ,, de ce nu?, de ce sa nu fac bine unui om.'' , am luat-o si el ma lasase sa intru in tub acolo la cutiile alea rosii , mapa zm_foda. Iar dansul admin mi-a zis ca o sa fiu si eu sanctionat cu 0 credite si -1 lvl pentru ca in seara aceea am facut si level. Pai eu nu sunt de vina cu nimic , daca si pentru asta o sa fiu sanctionat cu 0 credite mai las-o incolo de treaba , acuma ne batem joc de alti playeri daca suntem admini sau ce ? daca faceam team era altceva dar nu am facut si nici nu voi face. Iar adminul respectiv e prea tare in gura cu toti playerii si de acum inainte cand il voi prinde ca face o greseala o sa ii fac screenshot si o sa il postez pe forum. !
Dovada : Nu am nici o dovada , dar il puteti intreba si pe dansul ce s-a intamplat in cursul zilei de ieri in jurul orei 22 : 00 - 24 : 00. Dar nu cred ca pentru acest lucru ar trebuii si eu sa fiu sanctionat , am facut un bine unui player , nu un rau. Cum e si vorba aceea ,, Nu e pacat sa dai , ci sa furi. ''
Multumesc pentru intelegere. ! O zi placuta in continuare tuturor. !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kLoOd

[Ineedyourlove :(]

(since 07-10-2019 12:13)

Votes: 44

Post Posted: 19-12-2016, 17:06:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt prea tare in gura ? - Pai cum sa nu fiu asa cu voi daca v-o luati toti in cap si nu mai stiti ce-i ala bun simt? Reclamatia ta este egala cu 0 . Dovezi 0, puteti da T/C drink dornix skrillex
Tot ce s-a intamplat se poate vedea in demo-ul postat de mine la "lista team/feed"

Apropo. Auziti aici "dar observasem ca e tot el dupa ip" zau?! cum mama naibi observasei tu ca e acelasi ip? ai cumva acces la amx_showip si eu nu stiu? off, - aceasta reclamatie este facuta de frica de a nu fi si el sanctionat impretuna cu rampage si vladutz

//Edit

sT00nN wrote:
O sa vizionez si eu videoclipul , dar din cate stiu eu totul ce s-a scris pe chat se poate vedea si in consola. Deci sa se uite un fondator si prin consola aia sa vedem ce zic si ei, nu imediat comentezi tu cu T/C-ul tau, Lasa frate ca tu imediat te scoti ca fondatorii nu cred playerii daca nu au dovezi si voi va scoateti una doua ca nu e adevarat si prostii destea. Tu vorbesti de bun simt dar.. lasi de dorit.

Imi zici mie de bun simt? Zi-mi cu ce am gresit eu vreodata pe server ca prea esti insistent asa. Verificati fratilor logo-urile sa vedem ce zice baiatul asta ca am facut eu gresit pe server. Am injurat eu pe cineva pe server? Am facut eu free-uri sau ceva? Zi tu aici ce am facut eu gresit ! zici ca ma scot cu t/c si ca fondatorii nu cred playerii. Suntem toti egali pe server, nu depinde de gradul avut. adminul este pentru a pastra linistea pe server si de a fi un joc cat mai placut. cum voi nu sunteti in stare sa respectati un amarat de regulament veti fi tratati ca atare . [/spoiler]

Last edited by kLoOd on 19-12-2016, 17:15:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sT00nN

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2016, 17:10:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa vizionez si eu videoclipul , dar din cate stiu eu totul ce s-a scris pe chat se poate vedea si in consola pe care o au fondatorii. Deci sa se uite un fondator si prin consola aia sa vedem ce zic si ei, nu imediat comentezi tu cu T/C-ul tau, Lasa frate ca tu imediat te scoti ca fondatorii nu cred playerii daca nu au dovezi si voi va scoateti una doua ca nu e adevarat si prostii destea. Tu vorbesti de bun simt dar.. lasi de dorit.

Last edited by sT00nN on 19-12-2016, 17:14:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
dorniX

[~~~]

(since 11-08-2019 10:17)

Votes: 8

Post Posted: 19-12-2016, 17:13:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara spam pana verific dovezile, mersi.

0 0

Back to top
sT00nN

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2016, 17:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile, exista ,, status '' dar in fine, scoate-te - lasa sa fiu eu sanctionat si voi sa va bateti joc de playeri in continuare -, uite , vezi? asa va pierdeti voi toti playerii din cauza unor admini de toata jalea.
0 0

Back to top
danidani73

[DaAnNyYy]

(since 21-04-2018 16:44)

Votes: 9

Post Posted: 19-12-2016, 17:25:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toți au acces la amx_showip
0 0

Back to top
sT00nN

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2016, 17:26:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasal frate in pace ca atata stie el sa admineze ca si un incepator.
0 0

Back to top
dorniX

[~~~]

(since 11-08-2019 10:17)

Votes: 8

Post Posted: 19-12-2016, 17:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce trio frumos aveti voi, st00n - rampage - vladutz. E foarte clar ce se intampla prin demo-ul postat de ineed, dar nu actionez momentan ci las o a doua parere de catre colegi, daca chiar mai spamati acest topic cu tentative de flame il inchid si va sanctionez.

0 0

Back to top
kLoOd

Post Posted: 19-12-2016, 17:29:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand habar n-ai sa scrii corect
2. Opreste-te din spam
3. Nu cred ca avem aceeasi varsta sa ma faci pe mine copil
4. Am experienta mai multa decat o sa ai tu toata viata.

//EDIT

danidani73 wrote:

Dani au acces la amx_showip, dar au cumva si la amx_last ? de unde stia el ce ip aveam? doar nu a invatat ip ca sa-si dea seama.

0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 19-12-2016, 17:59:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dorniX wrote:
Ce trio frumos aveti voi, st00n - rampage - vladutz. E foarte clar ce se intampla prin demo-ul postat de ineed, dar nu actionez momentan ci las o a doua parere de catre colegi, daca chiar mai spamati acest topic cu tentative de flame il inchid si va sanctionez.
Am vizionat demol https://youtube.com/watch?v=JbH_oefCk6A:

sunt vinofati pentu team Rampagem a incalcat mai multe reguli aniti la 2 zm si lm cu saci.

danidani73 wrote:

Nu stiu ce cauti tu in reclamatia asta aici nu ai nici admin si nici reclamant nu iesti .

0 0

Back to top
kLoOd

Post Posted: 19-12-2016, 18:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si vladutz a incalcat mai multe reguli
1. saci la lm si doar ce-l avertizasem cu 2 slayuri pe acelasi motiv inainte sa schimb nick
2. joaca cu zombie lvl 8 si el e lvl 9

PS: rampage a fost deja sanctionat de drink, raman cei 2 de sanctionat daca este cazul

//Edit
sT00nN wrote:
Mda. Pana la urma si daca voi fi sanctionat si daca nu, imi asum gresala. Nu trebuia sa procedez in acest fel , si ineedyourlove imi cer scuze pentru limbajul neadecvat. Dar vreau un raspuns.. de ce in videoclip adica in demo nu apare tot ce am scris eu in chat ?

Pentru ca eu eram mort, iar cei morti nu vad ce scriu cei vii.

Last edited by kLoOd on 19-12-2016, 19:55:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
sT00nN

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2016, 19:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda. Pana la urma si daca voi fi sanctionat si daca nu, imi asum gresala. Nu trebuia sa procedez in acest fel , si ineedyourlove imi cer scuze pentru limbajul neadecvat. Dar vreau un raspuns.. de ce in videoclip adica in demo nu apare tot ce am scris eu in chat ?
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 03:05:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x