User
Pass
2FA

Propuneri
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4878
K3Nz0r*xd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2017 18:17)

Votes: 2

Post Posted: 20-12-2016, 22:20:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau pe server : K3Nz0r*xd

- Propunerea ta :
1.Parerea mea este ca ar trebuii sa se adauge mai mult Health Points (HP) la modul Sniper. Motiv?: Daca un zombie ia de 2 ori madness s-a dus nabii modul.
2.Parerea mea este ca ar trebuii ca fiecare admin acceptat sa fie luat pe skype si DriNNker sau care owner doreste sa inceapa sa il intrebe pe sarite unele lucruri necesare din regulament + cuvant cheie. Motiv?: Ati putea depista mincinosii si pe restu adminilor care poate nu au citit nici macar punctul 1.
3.Parerea mea este ca ar trebuii sa fie scos sunetul ala din timpul jocului , cand m-am reapucat de server am auzit sunetul acela si am acel sunet este de sfarsit de runda si in plus este chiar exagerat se repeta odata la 3-4 secunde , de multe ori am crezut ca s-a terminat runda. Motiv?: Sunetul acela te incurca, nu are ce cauta in desfasurarea rundelor.
4.Parerea mea este ca ar trebuii sa se faca o curatenie in lista de admini, din toata lista staff care am am citit-o doar cativa admini intra , sunt foarte multi repet, foarte multi care numai intra si ocupa locuri degeaba. Motiv?: Poate ca un jucator cu vechime asteapta sa primeasca admin, dar nu poate pentru ca acei inactivi ocupa locuri degeaba.
5.Parerea mea este ca ar trebuii sa se adauge acel plugin cu care poti trece prin ct pentru a se evita block-ul abuziv , mi-e mi s-a intamplat sa imi faca block si adminii nu doar jucatorii. Motiv?: S-ar evita block-ul abuziv, ban-urile ar scadea , playerii ar creste , alta atmosfera ar fii.

Scuzati ca am tot scris "parerea mea este ca ar trebuii" . O sa mai revin cu propuneri pentru ca mai sunt foarte multe .

- De ce ai crede ca merita postarea ta sa fie luata in consideratie ? : Pentru ca am dat niste propuneri care ar ajuta , mi-am ocupat timp sa scriu asta , sper sa va ganditi bine la aceste propuneri.

Last edited by K3Nz0r*xd on 20-12-2016, 22:34:44; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kLoOd

[Ineedyourlove :(]

(since 07-10-2019 12:13)

Votes: 44

Post Posted: 20-12-2016, 22:28:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

K3Nz0r*xd wrote:
- Numele tau pe server : K3Nz0r*xd

- Propunerea ta :
1.Parerea mea este ca ar trebuii sa se adauge mai mult Health Points (HP) la modul Sniper. Motiv?: Daca un zombie ia de 2 ori madness s-a terminat tot.
2.Parerea mea este ca ar trebuii ca fiecare admin acceptat sa fie luat pe skype si DriNNker sau care owner doreste sa inceapa sa il intrebe pe sarite unele lucruri necesare din regulament + cuvant cheie.
3.Parerea mea este ca ar trebuii sa fie scos sunetul ala din timpul jocului , cand m-am reapucat de server am auzit sunetul acela si am acel sunet este de sfarsit de runda si in plus este chiar exagerat se repeta odata la 3-4 secunde , de multe ori am crezut ca s-a terminat runda.
4.Parerea mea este ca ar trebuii sa se faca o curatenie in lista de admini, din toata lista staff care am am citit-o doar cativa admini intra , sunt foarte multi repet, foarte multi care numai intra si ocupa locuri degeaba.
5.Parerea mea este ca ar trebuii sa se adauge acel plugin cu care poti trece prin ct pentru a se evita block-ul abuziv , mi-e mi s-a intamplat sa imi faca block si adminii nu doar jucatorii.

Scuzati ca am tot scris "parerea mea este ca ar trebuii" . O sa mai revin cu propuneri pentru ca mai sunt foarte multe .

- De ce ai crede ca merita postarea ta sa fie luata in consideratie ? : Pentru ca am dat niste propuneri care ar ajuta , mi-am ocupat timp sa scriu asta , sper sa va ganditi bine la aceste propuneri.

Eu sunt PRO pentru toate propunerile

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DriNNker.

[Dj Drink]

(since 12-11-2023 19:57)

Votes: 91

Post Posted: 20-12-2016, 22:50:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: La modul Sniper cu cat faci lvl mai mare cu atat o sa-ti creasca si hp-ul automat..asa ca nu e nevoie sa-l marim noi.
2: Adminii care ii accept pe srv... sa nu crezi ca nu ii probez..eu am felul meu de a afla daca se desucrca sau nu..daca observ ca nu-si face trb Out cu el, ca tot a adus kloOd vorba de sarp3, fuioru..ii mai las 2-3 zile sa vad cum se descurca porma voi lua masuri.
3:Sunetul acela a fost bagat special pentru Modul Zombie Plague, sa nu crezi ca l-am bagat de capul meu..inainte sa-l bag am intrebat playerii daca vor si toti au fost deacord si pana in prezent n-am avut plange/probleme cu acest sunet si daca tot zici ca te bruiaza ca nu stii cand e Sfarsitul rundei te poti uita jos la timp ! + ca la sfarsit se aude o Voce groasa .
4: Daca o sa primesti admin sau cand vei primii si o sa ai acces consiliu..o sa vezi ca nu stau degeaba si vei vedea ca iau zilnic masuri pt adminii cu inactivitate sau care fac alte boacane sa-ti dau si un ss sa nu crezi ca te mint ! ->> Click dupa cum observi iau masuri deja..si uita-te in dreapta jos..sa vezi numarul de Pagini 1 din 3..
5: Acest plugin de care zici se foloseste pe majoritatea serverelor Zombie Escape adica (Clasic) modul nostru e PlagueXP..stiu ca nu difera mult, + poate un player care vrea sa puna lm vrea sa stea singur intr-o ascunzatoare? gandeste-te daca as baga acest plugin..cati ar intra cu acel player intr-o ascunzatoare?

Si faza e ca..tu deabea ai revenit de 1 zi sau 2..nici n-ai vazut in mare parte cum e modificat srv ce si cum..si deja aduci propuneri.

Eu sunt Contra la fiecare propunere sugerata..astept si parerile colegilor mei.

YT: DJ DRINK

0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 21-12-2016, 10:53:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este bine cum e acuma pe srv doar cu o mica problema ca trebuie băgat plugin-ul de HP și armura adică să fie limitat și aceste 2 lucruri și devine totul perfect dacă e să bage .

0 0

Back to top
Bleach*AnimeAWP

[Mentally Stable]

(since 03-01-2017 15:49)

Votes: 8

Post Posted: 21-12-2016, 14:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra

0 0

Back to top
K3Nz0r*xd

[Mentally Stable]

(since 23-05-2017 18:17)

Post Posted: 21-12-2016, 16:33:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este voie sa faci bug m16 + m4a1 gold sau xm gold?
0 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

Post Posted: 21-12-2016, 17:37:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

K3Nz0r*xd wrote:
Este voie sa faci bug m16 + m4a1 gold sau xm gold?

Acesta e un topic pentru Propuneri, dupa cum vezi majoritatea nu sunt deacord cu propunerile tare intr-un final:

Propunere respinsa

Fara spam aici, ai ceva de spus postezi la Discutii.

1 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

Post Posted: 05-01-2017, 22:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau pe server : DriNNker
- Propunerea ta : Pai..in primul rand avand in vedere ca se incepe de la 0..zic resetarea creditelor/lvl la toti, scoaterea anumitor levele inutime la zm ( lvl 10, 9, 7,6,5 ) si adaugarea altor plugine de zm..cu puteri diferite, meniu extra sa ramana asa dar trebuiesc facute anumite modificari la preturi. Ma pun in locul unui player..sunt nou..si vad pe toti cu lvl mare..si n-am nici 1 sansa..automat ca imi bag p**A in el de srv..si imi dispare tot cheful
Gauss: Pret 250 credite - infinite 50 credite, Tryder 80 credite - recoli 10 credite - Armura - 15 credite - Aka47 Gold - 40 credite -
Adaugarea unui plugin de fum cenusiu pe srv...in aer..sa arat si poza.. Click , tin sa precizez ca acest plugin nu face lag absolut deloc..+ adaugarea acestui plugin face atmosfera pe srv de Mod Zombie Escape - + daca se va adauga..skinurile la playeri por ramane default ca se potriveste perfect..
La fiecare lvl facut sa-ti creasca Hp-ul la om cum era odata stie @Bodo, modele Escape adaugate la clasele de zm.
Adaugarea jetului pe srv.. cu un pret de 120-150 credite..toti.
P.S: Am zis mai sus..pt resetare la lvl si credite...acum majoritatea playerilor de pe srv..au lvl mare..si unii playeri noi n-au nici 1 sansa atat human cat si zombie..->>> Scumpirea levelelor sa nu mai fie asa putin lvl 3-4-5-6 tot asa...meniu de jos de ammo sa arate altfel..nu colorat Albastru chiar curcubeu.
DMG-UL cand il dam in ZM ati vazut ca arata albastru deschis..eu zic ca un verde ar fii mai frumos.
Modelul de VIP sa fie unul simplu si frumos.. nu cum era odata..cu dracii scris pe spate.
In timpul rundei sa se auda un sunet de zm..nu tot ala care era inainte...unu cu un tipat de femeie parca:)) asa se aude pe modurile Escape..e fain rau. "ehahaha" ceva de genu -))))
- De ce ai crede ca merita postarea ta sa fie luata in consideratie ? : Era o vorba "Gesturile simple atrag persoane nush ce nu ma pricep la roamane -)))" asa si aici...lucrurile simple si combinate care le-am zis mai sus...ar face serverul frumos si fara probleme.
Sa nu se mai adauge nici 1 felm de arma extra..

P.S: Daca poti schimba si pluginul de protectie la srv..ar fii bine ca sincer e bulit rau. ->> @zp.bodo
O sa incerc sa caut anumite chestii care le-am zis mai sus..daca o sa fii deacord cu propunerile mele.

Mi-a luat ceva sa scriu si sa gandesc toate astea sper sa apreciezi -.
Rog citirea cu atentie...ca nu am scris asa in vant negandind..
Astepti pareri Pro/Contra va rog sa si argumentati ! -.

Last edited by DriNNker. on 05-01-2017, 23:12:15; edited 1 time in total
2 0

Back to top
kLoOd

[Ineedyourlove :(]

(since 07-10-2019 12:13)

Votes: 44

Post Posted: 05-01-2017, 23:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt pro pentru tot, inafara de aia cu scumpirea levelelor, si-asa sunt destul de greu de facut lvl mai ales pentru cei noi .

PS: As propune si eu sa adaugati 2 arme macar, brick si paladin

1 0

Back to top
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

(since 22-12-2024 19:49)

Post Posted: 05-01-2017, 23:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro pentru toate

Zp.Freakz.Ro| RedEyes
1 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

(since 15-09-2020 12:04)

Votes: 4

Post Posted: 05-01-2017, 23:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro tot.
Inafara de:
1. Scumpirea Levelelor, eu zic ca sunt destul de scumpe.
2. Sa nu se adauge Jet ! Unu' din cele mai importante motive pt. care joc pe srv asta e pt. ca nu are Jet !

1 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 06-01-2017, 05:40:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Idem 1Shoot

1 0

Back to top
zM|BeNy

[.::Designer::.]

(since 16-05-2024 12:38)

Votes: 17

Post Posted: 06-01-2017, 12:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau pe server : BeNy

- Propunerea ta :
1. Daca tot se reseteaza tot sv, propun sa se adauge skinuri noi la arme, daca sunteti de acord, ori va caut cateva, ori va modific eu special pentru server.
2. Sa se adauge skinuri noi, daca sunteti deasemenea de acord, va pun eu skinuri faine..
3. Sa se adauge un cer care sa se asorteze cu modul zombie.
4. Sa se adauge o melodie ambientala specifica modului zombie;zombie-escape. Si asta o sa v-o dau eu.
5. Sa se scoata majoritatea claselor de zombie deoarece arata urat si nu sunt asa atractive.
6. La fiecare nivel sa se adauge DMG cu n% mai mult; viteza cu n% mai mult; HP cu n% mai mult si in cele din urma, sa se adauge un skin specific la fiecare 5 nivele.
7. Sa se schimbe armele din meniu extra, cat si cele din meniul vip.
8. Sa se adauge "atmosfera" de pe vechiul server, stie bodo si drinnk ce vreau sa spun. -
9. Sambata si Duminica sa fie VIP Free intre orele 9:00-21:00.

- De ce ai crede ca merita postarea ta sa fie luata in consideratie ? : Pentru ca am gandit ca sa o fac - si pentru ca ar avea un impact asupra tuturor jucatorilor.

1 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

Post Posted: 06-01-2017, 15:23:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dai edit si posteaza melodia, arme/skinuri nu o sa mai punem sub nici 1 forma sa incarcam srv !

1 0

Back to top
zp.Bodo

[Creep]

(since 17-11-2019 13:51)

Votes: 20

Post Posted: 15-01-2017, 20:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca aveti propuneri legate pentru server, lasati mesaj dupa model.
Am vazut ca unora nu le convine, ii rog sa posteze aici.

Contact Skype | zm.bodo
Grup Facebook | CSRO 2k17+
1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 29-01-2025, 21:34:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x