User
Pass
2FA

[RESPINS] downgrade august

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message435
EXPERTS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 22-12-2016, 23:35:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau EXPERT
- Numele adminului reclamat AUGUST
- Motivul / Regula incalcata Se baga unde nu i fierbe oala

Legat de cererea pe care a facut o August,trebuie sa imi spun si eu partea mea.
Jucatorul care l am banat pt cod am demo si o sa dau link.
Jucatorul caruia i am dat slap , dupa care a inceput sa ma ameninte cu forum ,l am atentionat sa isi vada de treaba lui insa el a continuat si i am dat kick.Dupa 3 kickuri nu s a potolit.I am spus ca urmeaza ban si tot a continuat.La care a primit si ban , pt ca nu sunt mascariciul nimanui.
Intr adevar pe harta de cacao care ai bagat o la vot cu amx_map direc fara sa dai mai multe la vot, si fiind toti tero calare pe ct i am dat slap,nu slay nu alte chestii ca sa ii zic sa nu mai imi i a cuferele.Omul statea camp cu awp eu ma chinuiam sa tin piept si pe o parte si pe alta sa nu iasa lumea de pe srv pt ca ai reusit sa il golesti pana la urma.Nu asta e interesul unui admin.Trebuia sa tinem lume pe srv mai ales pe la ora 13 sau cat er 14 sau 12,nu mai stiu ca am jucat multe ore.am plecat si m am intors.tu pui snow si dastea unde pleaca toti de pe srv ramanem 4 cu 4 in loc sa pui dust2 sa fie full srv ca pe war7.Da eu n am zis nimic.Nu inteleg dece te bagi tu si ma intrebi tu pe mine dece am facut ceva sau altceva sau dece ban su dece ce cand tu ai admin egal cu mine.Nu trebuie sa iti rspund sau sa iti dau socoteala tie.De abia acum am inteles dece ma luai la intrebari.Ai reusit nu mai am admin.Ai scapat de mine sa fii fericit.Mie sincer nici prin cap nu ma gandeam ca ai sa faci asa ceva.Cand ti am zis "Sper sa nu ma gasesc cu el pe forum ca nu i am dat decat 5 minute" ,nu ma asteptam sa ma gasesc cu tine pe forum si sa bagi mismasuri pe aici.
Eu am vb ce am vorbit cu el serios nu in gluma iar ce i am scris i am dat pe psay.Daca el crede ca noi suntem bascalia lui,atunci a primit ce merita.
Insa dupa ce ai facut acea cerere si je a scos adminul,e clar ca a fost ceva pus la cale de tine.

Uite aici link,vezi demo.Acest jucator cand am intrat eu dimineata pe srv si nu erau admini,juca cu wall.amdat amx_voteban dupa demo dar a iesit repede dupa srv inainte sa apuc sa accept rezultatul.
Mai tarziu peste 3 harti iar a intrat ,iar am dat iar a iesit.A intrat pe blowjob si acolo i am dat si l am prins.La care ai inceput tu sa te bagi spectator si sama intrebi ca dece i am dat si nu stiu ce.Nu mai fi ofticat ca stiu sa adminez f bine , problema e ca iti cam incurc treburile pe srv nu poti juca singur si goli srv de jucatori.Vi bagi o harta te joci pana ies toti apoi iesi de pe srv.Eu incerc sa mentin lumea sa se simta bine , sau macar sa invete acest war3ft,dar nu o sa intelega nimic daca tu bagi la ora 14 fy_cluj sau cum naiba ii zice la porcaria aia de harta.Cand in acelasi timp cei de pe War7 au 31/32 la ora aia pe dust 2 sau harti originale ale jocului nu panarame dastea.Noi ne chinuim cu 4 cu 5 si 4 cu 4 si asa mai departe cdin cauza lipsei de experienta a ta si a altora.Cum sa iti zic,eu nu am cowner ca m as descurca mai bine,cu un amarat de amx_voteaban nu prea poti face nimic.Apoi nici n am timp neaprat sa adminez srv pt ca am si eu 32 de ani si am o viata.Dar iti zic sigur ca ma pricepf bine si la adminat daca vreau.Deocamdata cs ul pt mine a ramas asa cand mai simt pofta sa mai joc , mai intru.Azi mi am luat STEAM,o sa ma mai vezi pe srv,insa prieteni nu vom mai fi si nici nu cred ca am fost vreodata.
http://www119.zippyshare.com/v/gxhdQcmb/file.html
Si daca considerati ca asta nu avea wall
^Vnimanie STEAM_0:0:342004398 109.45.0.204
Scoiatetii banul , este cel de care ma intreba augustus de ce i am dat ban.
si nuintelege canupot da amx_last si amx_banip
sau macar amx_banip direct sa nu mai apuce sa iasa de pe srv si sa intre iar peste 1,30h

Acesta este Alex: cae i am dat slap, iar dupa ce a inceput sa faca misto de mine i am dat kick si daca nu s a potolit doar ce i zisesem , a insistat sa ma provoace s aii dau si ban.
The result: banid 30.0 STEAM_0:0:47446562 kick
Scoatetii si lui banul nu din pricina lui augustus care nu gaseste prosti pe care sa ii manance pe la spate sa ajunga el mai in fata.
Doar din cauza ca am dat mx_voteaban alex 5 si nu sunt sigur ca a primit doar 5 minute.E posibil sa fi ramas cu permanent.
Inafaa de toate astea , eu va urez sarbatori fericite!
Mai am multe demouri de codati banati d emine azi insa mai trrebuie samai si dormim.numai opicul asta ced ca m acostat 1h din viata pt ce ... nici eu nu stiu.
Ciao!

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zk.August

[Mentally Stable]

(since 26-10-2018 15:53)

Votes: 1

Post Posted: 23-12-2016, 20:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut Expert , incep sa-ti spun ca mai ai 2 avertismente din cate observ . Nu fac mismasuri asa cum spui tu , vad ca te victimizezi singur . Pentru mine Adminul nu inseamna viata mea , este ceva ce poate disparea doar prin ceva facut gresit dar vad ca pentru tine inseamna mult mai mult . Ofticat nu sunt , dar te rog sa gandesti putin - Inainte sa intru eu era snow 9 - 10 si tu jucai intens , dupa am bagat eu un vote , si nu mai incerca sa bagi aici bete-n roate ca nu am dat vote , a fost clar mjb6 assault eldorado si zigzag ..la 19 insi pe sv trebuia ceva mai mare - Nu snow cum jucai tu , dupa ce am jucat mjb au mai ramas 5 5 si am bagat cluj cu vote , din pacate tu pentru niste cufere dai slap , kick urmat de ban - Nu se face asa ceva , gandeste te ca esti admin ...Eu am venit cu niste dovezi , apropo vnimanie.dem era alt jucator care l-ai banat pt wall , adevaratul jucator care i-ai dat slap kick ban era #Alin care m-a contactat pe CS si mi-a zis cum se face o reclamatie ca ar vrea sa te puna pe forum , dar i-o luasem eu inainte . Succes pe mai departe , adminul este ceva corect nu sa ti bati joc de playeri , te salut . Nu vezi ca habar n-ai cat i-ai dat lui Alex ban ? Cica " nu sunt sigur daca i-am dat 5 min , probabil o fi ramas permanent "

Last edited by Zk.August on 24-12-2016, 02:14:28; edited 1 time in total
1 0

Back to top
gheb

[Mentally Stable]

(since 06-02-2019 21:02)

Votes: 1

Post Posted: 23-12-2016, 22:29:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERT daca erai baiet dishtept nu mai continuai scandalu' si ti pastrai si adminu ! Nu prea vad niciun motiv sa si ia august downgrade wtf....

Beti si mancati pana pocniti de craciun ca avem suficente ambulante!!!!

2 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 24-12-2016, 02:52:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok eu nu stiu cum de a primit EXPERT admin, serios acum....inainte de a pleca din tara stiu ca a primit ban de la mine permanent cauza --> https://forum.wow-freakz.com/view-post-5289040.html deci am spus de la bun inceput eu acest om nu vreau sa il mai vad pe server, dupa felul cum am fost injurat s.a deci...asta ai scris tu Syem deci din momentul asta el nu mai are ce sa mai caute pe server punct.

Respins si ban permanent.
Ce postare si limbaj e asta? EXPERTS ai facut cerere de unban, nu cerere pentru jignirea unui admin de aici. Crezi ca dupa ce ai injurat pe aici mai intri pe server, asta e gandirea si logica voastra?

Adica primesti ban 3 ore si te gandesti asa "lasa ca intru pe forum, il injur pe ala si ma *** pe el, ramane si fara admin, pe urma intru la loc"? Cum vrei ca cineva sa-l sanctioneze pe GsX (daca intradevar a gresit) cand tu injuri pe aici ca la puscarie? Crezi ca daca jignesti pe aici esti mai "cool" sau iti sustine povestea? Gresit, e total invers.
Ii dau liber lui GsX sa-ti dea ban permanent si sa te baneze mereu daca te vede pe server. Ramane la decizia lui daca mai calci sau nu pe server dupa ce ai scris pe aici. Pobabil o sa primesti si avertizari pe cont sau chiar inchis. Succes pe alt server.

Si un T/C excelent, nu mai are rost sa vorbim despre acest subiect.

3 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 24-12-2016, 16:22:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topic inutil, prea multa drama, prea mult de citit. EXPERT iti recomand sa scrii o carte ceva.

A fost luata o decizie, in cazul tau chiar daca scrii aici 5 volume (pe care doar tu cred ca esti capabil sa intelegi ce scrii), topicul tot la cosul de gunoi ar ajunge.

Iti recomand sa cauti alt server, bafta si Craciun Fericit.

5 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Syem, 24 December 2016 14:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 22:31:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x