User
Pass
2FA

[REZOLVAT] demo KYZ

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message293
QuoVadis

[AwP GlobaL]

Status: Offline
(since 01-12-2019 14:39)

Votes: 1

Post Posted: 24-12-2016, 00:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmariti demo asta si dati-va cu parerea. De obicei nu dau ban aiurea,in prealabil am urmarit jucatorul fara sa ii fac demo,sa vad daca are ceva,cand am vazut cateva faze suspecte am dat drumul la demo dar fiind aproape convins ca e codat l-am lasat prea putin. Am dat ban permanent jucatorului,dadusem in consola sa ii copiez numele dar l-am pierdut. E vorba despre un jucator KYZ...,daca va uitati in loguri il beti gasi. Jucatorul in cauza imi pare copil,nu cred ca avea un skill pe masura scorului dar orice este posibil. Prietenii lui sustineau cu mana pe inima ca nu are nimic. Urmariti si voi demoul si dati-va cu parerea. Unde-s multi,puterea creste! Imi pare rau ca l-am lasat asa putin,eram sub urmarile a ceea ce vazusem cand nu dadusem drumul la demo,niste faze clare de wall. Asta e..

http://www.girlshare.ro/3489643093.2

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
leonad3s

[MAD SNAIL]

(since 01-11-2024 22:04)

Votes: 145

https://www.origin.com/irl/en-us/profile/achievements 
Post Posted: 24-12-2016, 10:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-un demo e bine sa aveti minim 3 faze concludente.
Acest demo e prea scurt nu poti spune daca se joaca cu wall sigur , banuiesc ca pentru asta ai facut demoul.
Acel WB prin cutie e ceva clasic.. se stie inca de pe 1.6 pe bycastor ca tragi prin cutie si ai sanse sa faci kill , ca a dat el hs prin acea cutie poate fi vorba de luck.
Si a 2 a faza cand a iesit tot acolo direct pe acel CT care statea duck este iar ceva obisnuit pentru harta asta deoarece majoritatea jucatorilor au tendinta sa stea dupa acele ziduri si sa faca peek..
In concluzie nu are wall din ce ai susprins tu in acest demo. Totusi nu strica sa ai un demo mai lung.

Tournaments CS GO

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
fraNNN

[0001] [01] [1001]

(since 25-12-2022 19:33)

Votes: 80

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-12-2016, 15:32:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-am dat unban deoarece este un demo prea scurt ca sa-mi dau seama daca are wall, te rog data viitoare sa-l faci mai lung. Am incredere in ceea ce zici, dar daca vine cu reclamatie pe forum si cere dovada, nu prea avem cum sa-i demonstram. Daca-l mai vezi pe server fi cu ochii pe el si faci un demo mai lung.

Whether you think you can or think you can’t, you’re right.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by fraNNN, 24 December 2016 13:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 16:39:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x