User
Pass
2FA
 
 

NASA se declarã neputincioasã: Nu putem face nimic în faþa unui ASTEROID.

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message508
SENTI#Chris

[▲]



Status: Offline
(since 12-12-2021 16:11)
Joined: 25 May 2015
Posts: 3735, Topics: 257
Location: Romania

Reputation: 228
Votes: 284

 
Post Posted: 24-12-2016, 23:15:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Experþii NASA susþin cã, în prezent, nu se poate face nimic pentru a evita un impact cu un obiect cosmic

Dr. Joseph Nuth, un cercetãtor NASA, susþine cã în eventualitatea unui impact cu o cometã sau asteroid, nu se poate face nimic. Acesta susþine cã în prezent este nevoie de aproximativ 5 ani de pregãtire pentru o navã spaþialã de a fi lansatã în spaþiu. Un scenariu ca în filmul Armageddon în care echipe de experþi sã aterizeze pe asteroid este, deocamdatã, improbabil. Traiectoriile cometelor ºi asteroizilor sunt imprevizibile pe o duratã mare de timp.

Nuth precizeazã cã Pãmântul a fost aproape de impact în douã ocazii recente, în 1996, când o cometã a lovit planeta Jupiter, ºi altã datã în 2014, când altã cometã a trecut la o distanþã foarte micã de Marte. Experþii au descoperit cometa în cazul din urmã cu doar 22 de luni înainte, timp foarte mic pentru a iniþia un proiect de mare avengurgã ºi de asemenea, nemaiîntâlnit.

Totuºi, aceste evenimente sunt extrem de rare în istoria Terrei, dar ultima ciocnire majorã a dus la dispariþia dinozaurilor. S-a observat de asemenea cã ocurenþa acestor impacturi majore au loc o datã la 60 de milioane de ani, chiar timpul care a trecut de la extincþia dinozaurilor.


-Back soon
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  


The time now is 23-04-2024, 14:32:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x