User
Pass
2FA
 
 

Zeci de comedii ne aºteaptã la anul pe marile ecrane

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series
Author Message578
Summer :)
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 31-12-2016 13:36)
Joined: 13 Dec 2016
Posts: 1136, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: -351
Votes: 38

 
Post Posted: 28-12-2016, 15:10:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În 2016 o singurã comedie s-a clasat în topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasãri, dar asta nu înseamnã cã genul nu e popular în România. Pentru a le spune cititorilor noºtri când vor putea râde la cinema în 2017, am compilat o listã cu filmele de comedie programate. Completãm lista cu titluri promiþãtoare aflate în producþie, dar a cãror distribuþie la noi în þarã încã nu a fost anunþatã.

Débarquement immédiat!/Aterizare forþatã!
13 ianuarie
Tonul îl dau francezii pe 13 ianuarie, cu Débarquement immédiat!/Aterizare forþatã!, o comedie despre un poliþist francez a cãrui misiune este sã escorteze de la Kabul un prizonier. Încercãrile de evadare ale acestuia ºi încurcãturile în care poliþistul se aruncã plin de aplomb sunt sarea ºi piperul în prima comedie a anului.

Fist Fight
24 februarie
Ice Cube ºi Charlie Day interpreteazã doi profesori de ºcoalã a cãror antipatie ajunge la cote alarmante. Când primul îl provoacã pe al doilea la o confruntare dupã ore, în gâlceava lor ajunge cumva sã fie implicatã întreaga ºcoalã. Chiar dacã Ice Cube pare pregãtit sã rãcneascã sau sã arunce priviri veninoase timp de douã ore, Charlie Day ºi restul distribuþiei (Tracy Morgan, Christina Hendricks, Kym Whitley) ar putea face comedia agreabilã.

CHiPs
24 martie
Dupã succesul fenomenal al francizei 21 Jump Street nu a durat mult pânã când o altã comedie de acþiune inspiratã de un serial TV a primit undã verde la Hollywood. CHIPs îi are în rolurile principale pe Dax Shepard (care e ºi regizor) ºi Michael Peña. Sã sperãm cã rezultatul este mai bun decât Hit and Run, comedia regizatã de Shepard în 2012.

Going in Style
14 aprilie
Comediile cu "bãtrânei" uneori funcþioneazã, alteori nu, dar media de calitate ar putea fi ridicatã de Going in Style, o comedie despre un grup de prieteni de o viaþã care plãnuiesc, nici mai mult ºi nici mai puþin, decât sã jefuiascã o bancã. Morgan Freeman, Christopher Lloyd, Michael Caine ºi Alan Arkin sunt doar câteva dintre numele de pe afiº.

Baywatch
12 mai
Când la cârma lui Baywatch a fost ales Seth Gordon (ªefi de coºmar), era clar cã filmul nu avea sã pãstreze tonul serialului original. Când salvamarii din Los Angeles suferã din cauza unei crize de popularitate, soluþia ºefilor este sã-l coopteze în echipã pe Matt (Zac Efron). Cel mai nemulþumit de decizie este Mitch (Dwayne Johnson), care nu ezitã nicio clipã sã cârteascã la toate deciziile noului coleg. Când un cadavru este descoperit pe plajã, echipa celor doi eroi are parte de o imensã provocare.

Rock That Body
16 iunie
Scarlett Johansson, Kate McKinnon ºi Zoë Kravitz joacã rolurile principale din aceastã comedie despre un grup de prietene care se distreazã de minune la o petrecere a burlãciþelor. Doar cã stripperul angajat sã le amuze are parte de un oribil sfârºit, iar petrecãreþele, în loc sã cheme poliþia, fac o alegere dubioasã: sã scape de cadavru. Demi Moore ºi Ty Burrell apar în roluri secundare.

The House
7 iulie
Will Ferrell ºi Amy Poehler, douã dintre cele mai populare nume ale comediei americane, interpreteazã în The House doi soþi care intrã în bucluc dupã ce cheltuiesc banii puºi deoparte pentru studiile fiicei lor. O altã decizie dubioasã, deschiderea unui cazinou în pivniþã, va fi startul unei superaventuri. Vom vedea în iulie dacã celebra zicalã, "the house always wins", este adevãratã.

Baby Driver
8 septembrie
Noul proiect al lui Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) are în centrul atenþiei un ºofer (Ansel Elgort) expert în a ajuta spãrgãtorii de bãnci sã plece cât mai repede de la locul jafului. Forþat sã colaboreze cu un gangster, eroul se va trezi implicat în organizarea unui jaf fãrã ºanse de reuºitã. Câteva nume de pe afiº: Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx ºi Lily James.

Bastards
8 septembrie
Când doi fraþi aleg sã se certe (ºi chiar sã se batã) în timp ce maºina lor se aflã pe o ºinã de cale feratã iar în depãrtare se aude un þignal de tren, ºtii sigur cã au o problemã cu IQ-ul. Cei doi sunt interpretaþi de Owen Wilson ºi Ed Helms, iar misiunea lor este sã-ºi descopere tatãl pe care îl crezuserã mort. Glenn Close apare în rolul mamei, iar J.K. Simmons în cel al unuia dintre posibilii taþi.

Downsizing
29 decembrie
Noul film al lui Alexander Payne are parte de cea mai trãsnitã intrigã: doi soþi (Matt Damon, Kristen Wiig) considerã cã ar fi mai fericiþi dacã s-ar alãtura unei comunitãþi de fiinþe minuscule. Cei doi decid sã suporte procedura de micºorare, doar cã ea se rãzgândeºte în ultimul moment... Christoph Waltz, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris ºi Jason Sudeikis apar ºi ei în film.

Alte posibilitãþi
Noah Baumbach va lansa la anul Yeh Din Ka Kissa, cu Dustin Hoffman, Ben Stiller, Emma Thompson ºi Adam Sandler. Un alt titlu promiþãtor este Tully, o nouã colaborare dupã Young Adult a regizorului Jason Reitman, a scenaristei Diablo Cody ºi a lui Charlize Theron. Una dintre ciudãþeniile anului viitor va fi fãrã îndoialã The Discovery, în care personaje interpretate de Jason Segel ºi Rooney Mara se îndrãgostesc în timp ce milioane de oameni se sinucid ca urmare a dovezilor irefutabile cã viaþa de apoi existã.

Arnold Schwarzenegger revine la comedie cu Why We're Killing Gunther, un film în care un asasin plãtit devine þinta altor asasini. Tot o aventurã la vârsta a treia este Villa Capri, cu Morgan Freeman, Tommy Lee Jones ºi Rene Russo. Emma Stone, Steve Carell joacã în Battle of the Sexes, iar Elle Fanning ºi Nicole Kidman apar în How to Talk to Girls at Parties.

Ne aºteptãm ca Logan Lucky, noul film al lui Steven Soderbergh cu Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver ºi Hilary Swank sã fie adus ºi în România. Eroi sunt doi fraþi care decid sã organizeze un jaf în timpul unei competiþii NASCAR. Noi am vrea sã vedem ºi Table 19, o comedie despre mai mulþi invitaþi (Anna Kendrick, Stephen Merchant, Lisa Kudrow, June Squibb) la o nuntã care aflã cã mirii ºi-ar fi dorit imens ca ei sã refuze invitaþia.

În The Hitman's Bodyguard Ryan Reynolds interpreteazã o gardã de corp care se aliazã cu un fost inamic (Samuel L. Jackson) pentru a înfrunta un dictator (Gary Oldman). În sfârºit, în The War with Grandpa Robert De Niro interpreteazã un bunic nevoit sã împartã camera cu nepotul sãu adolescent, ceea ce duce la un conflict de proporþii.

Care dintre titlurile de mai sus þi se pare cel mai interesant?


@Summer

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series  


The time now is 29-03-2024, 04:25:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x