User
Pass
2FA
 
 

Skoda are planuri mari pentru 2017: va lansa noua generație Yeti și Rapid facelift

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message419
Summer :)
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 31-12-2016 13:36)
Joined: 13 Dec 2016
Posts: 1136, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: -351
Votes: 38

 
Post Posted: 29-12-2016, 18:21:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Skoda are un plan de lansãri destul de aglomerat și în 2017. Cehii vor lansa Kodiaq Sportline, o nouã generație Yeti și faceliftul lui Rapid.
Te ajutãm sã primeºti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaþi dealeri.


Skoda Yeti facelift (2013-prezent)
2016 a fost un an extrem de încãrcat pentru Skoda, care ne-a oferit douã modele noi și foarte importante: SUV-ul Kodiaq și faceliftul popularului Octavia.

Se pare cã nici 2017 nu se va lãsa mai prejos când vine vorba despre noutãți. Cehii vor marca debutul noutãților la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, când vor expune Kodiaq Sportline, o versiune cu un kit de caroserie ceva mai sportiv și o gardã la sol ușor coborâtã. Nimic mai puternic sub capotã.

Potrivit unor informații din interiorul Skoda, 2017 ar urma sã fie și anul în care vom vedea faceliftul modelului Rapid, existent deja pe piațã din 2012. Aerul proaspãt va fi transmis pe ambele variante de caroserie, adicã și pe hatchback-ul Rapid Spaceback.

Tot în 2017 vom vedea și primele imagini ale noii generații Skoda Yeti. Modelul va apãrea în fața publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în luna septembrie, urmând sã ajungã pe strãzi în ultimele luni ale lui 2017, adicã noiembrie sau decembrie.




Modelul va fi dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, ceea ce înseamnã câteva kilograme în minus. Designul va fi și el modificat pentru a urma liniile trasate de noul Kodiaq. În plus, interiorul va fi ceva mai generos pentru cã și dimensiunile exterioare vor fi mai mari.
Nu în ultimul rând, 2017 ar urma sã marcheze și debutul unei versiuni ami puternice a modelului Skoda Octavia RS. Aceasta ar urma sã ofere 245 de cai și un diferențial blocabil pentru puntea fațã.


@Summer

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-04-2024, 14:42:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x