User
Pass
2FA
 
 

Rulada cu gem

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message477
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 20-01-2016, 15:27:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingrediente

* Blat:
* 4 oua
* 4 linguri zahar
* 2 linguri ulei
* 4 linguri faina
* esenta de vanilie
Umplutura:
* gem de capsuni
* 100 ml frisca
Mod de preparare Rulada cu gem de capsuni si frisca:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu ulei si esenta de vanilie, apoi se adauga peste albusuri.
Daca albusurile sunt batute atat cat trebuie galbenusurile vor ramane deasupra.
Se adauga faina si se amesteca usor, cu miscari de jos in sus. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu, in jur de 15 minute.

Blatul se rastoarna pe o bucata de hartie de copt presarata cu zahar si se ruleaza cu grija, sa nu se rupa. Se lasa cateva minute apoi se deruleaza. Se lasa sa se racoreasca si se unge cu un strat subtire cu gem de capsuni.

Rulada simpla cu gem si frisca

Deasupra stratului de gem se pune un altul de frisca batuta, dupa care se ruleaza.

Rulada cu gem de capsuni

Se pune pe un platou si se da la rece pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se pudreaza cu zahar.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zozohun

[C20H25N3O]



Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506, Topics: 552
Location: Romania

Reputation: 75.5
Votes: 393

Post Posted: 07-01-2017, 14:02:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna reteta, gustoasa.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 12-02-2025, 10:22:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password