User
Pass
2FA

[RESPINS] Destroy intentionat sau din greseala?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1263
EXPERTS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 07-01-2017, 15:40:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat
- Numele tau EXPERT
- Numele adminului reclamat GSX
- Harta, ora si data faptei reclamate sambata 7 ianuarie 2017,aproimativ 15:30
- Motivul / Regula incalcata Nu am incalcat nici o regula
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
http://www102.zippyshare.com/v/ljceStc8/file.html

In caz contrar, ea nu se va lua in considerare!

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.

Last edited by EXPERTS on 07-01-2017, 16:05:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Deejay Scottish

[Mentally Stable]

(since 13-12-2018 12:11)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2017, 16:03:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-as vrea sa fiu rau,da parca le era dat mana libera la unii admini sa nu te mai lase sa joci pe server..
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 07-01-2017, 16:03:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene TU pe serveru asta nu mai ai ce cauta! Scurt si la obiect la revedere.
0 0

Back to top
Deejay Scottish

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 16:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci n-am zis prost,stiam bine -
1 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 16:10:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:

Ok,nu e nevoie sa te ambalezi,vreau sa stiu si eu pt. ce a trebuit sa reinstalez cs si sa fac topic pe forum.
PT ce atata invidie?

I.L.C.

Last edited by EXPERTS on 07-01-2017, 16:15:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-01-2017, 16:14:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
Vod@fon3 wrote:

Ok,nu e nevoie sa te ambalezi,vreau sa stiu si eu pt ce a trebuit sa reinstalez s si sa fa topi pe forum.
PT ce atata invidie?

Invidie zici? - - - Glumesti nu, eu nu stau sa ma pronunt de 2 ori, odata ti-am spus si ti-am spus destul de bine, ai grija ce faci si cum te comporti data viitoare nu o sa mai primesti explicati ca de ce etc...cand ai vorbit cum ai vorbit, iar tu imi vorbesti de invidie? Hai sa fim seriosi, bun nu vreu sa o mai lungesc atat.

@Je sau Syem va rog frumos un T/C

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 16:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am facut acest topic ca sa aflu pt ce a dat destroy GSX.Cu gandul ca poate a dat din greseala si voia sa dea altcuiva.

I.L.C.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-01-2017, 16:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
Eu am facut acest topic ca sa aflu pt ce a dat destroy GSX.Cu gandul ca poate a dat din greseala si voia sa dea altcuiva.

Greseala nu cred. Vrei un refresh tinere la mansarda? Uite poftim macar sa fii cu gandul impacat https://forum.wow-freakz.com/view-post-5289040.html hai la revedere ne pierdem timpul degeaba aici cu tine.

Am spus ce am avut de spus si atunci in topicul ala iti spun si aici in topicul asta NU MAI AI CE CAUTA AICI PE SERVER CU TOT CU STEAM

Last edited by Vod@fon3 on 07-01-2017, 16:28:55; edited 5 times in total
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 16:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E srv tau ?Eu nu am incalcat nici o regula,vreau doar sa stiu pt ce am primit destroy degeaba, nu mai baga bete in roata.Astept sa intre GSX, tu nici nu trebuia sa comentezi daca nu ai dat tu .

I.L.C.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-01-2017, 16:36:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
Ok,citeste acolo ce am scris : mi a dat gag apoi kick si au zis ca am dat retry dupa gag ca sa aiba motiv.La linkul pe care l ai dat.
Acum am steam si joc si mai bine decat inainte,te deranjeaza chestia asta?
Nu stiu daca esti tu GSX de pe srv,insa chiar nu ma intereseaza.Daca tu dai gag apoi kick apoi ban ca sa minti lumea ca am dat retry dupa gag atunci esti nesimtit,si nu meriti admin.
Apoi sa dai destroy degeaba asa fara motiv e o bataie de joc.

Nu nu sunt eu - sunt clonat, Expert gata inceteaza ti-am spus odata chiar esti plictisitor ca ai steam ca ai nu stiu ce, cauta alt server si injura pe serverul ala cum vrei si cum doresti dar nu aici sper ca ne-am inteles ti-am aratat cum si ce fel, te-am avertizat de atatea ori gata dute si joaca-te unde vrei hai La multi ani, toate cele bune! Si nu nu-i serverul meu dar fac parte din staff de atata timp si am jucat alaturi de niste oameni superbi atat pe servrul Like cat si comunitatea Freakz

Last edited by Vod@fon3 on 07-01-2017, 16:39:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 16:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa ca daca am injurat pe forum am primit warning , asta nu are treaba cu servarul.Si daca am injurat, inseamna ca aveam motive.
Totul pleaca de la oftica care e o boala grea.
Dar asta nu inseamna sa golesti srv de juatori.
Eu inca mai tin la srv asta,cu toate ca joc si pe altele din aceasi comunitate,insa daca nu fac eu reclamatie,atunci cine?

Update @ 07-01-2017, 16:43:28

Vod@fon3 wrote:
EXPERTS wrote:
Ok,citeste acolo ce am scris : mi a dat gag apoi kick si au zis ca am dat retry dupa gag ca sa aiba motiv.La linkul pe care l ai dat.
Nu stiu daca esti tu GSX de pe srv,insa chiar nu ma intereseaza.Daca tu dai gag apoi kick apoi ban ca sa minti lumea ca am dat retry dupa gag atunci esti nesimtit,si nu meriti admin.

Nu nu sunt eu - sunt clonat, Expert gata inceteaza ti-am spus odata chiar esti plictisitor ca ai steam ca ai nu stiu ce, cauta alt server si injura pe serverul ala cum vrei si cum doresti dar nu aici sper ca ne-am inteles ti-am aratat cum si ce fel, te-am avertizat de atatea ori gata dute si joaca-te unde vrei hai La multi ani, toate cele bune! Si nu nu-i serverul meu dar fac parte din staff de atata timp si am jucat alaturi de niste oameni superbi atat pe servrul Like cat si comunitatea Freakz

Tu nu faci nimic acum,decat sa scrii multe mesaje si cand intra moderatorii sa se plictiseasca citind aceste mesaje si intrigile care le faci tu impotriva mea.
Eu atat am intrebat ---> pt ce destroy ? poate omul a dat din greseala,daca nu poti raspunde la aceasta intrebare si nici GSX atunci nu mai comenta si asteapta.
Conform regulilor , GSX va avea downgrade pt abuz de admin la fel cum au toti cand dau aiurea destroy.

Se putea da un ban jucam pe alt srv,intre timp faceam si cerere unban ca sa aflu dece .Insa ca sa stau sa reinstalez cs si sa pierd vreme pe foum , asa pt bataia de joc a cuiva care tot o tine intr o veselie fara argumente si fara un motiv anume...nu e corect.
Dqaca e vorba ca ai admin pe euro , sa stii ca pot lua si eu.In sensul ca pot dona pt comunitate niste bani,dar i as dona pè imunitate nu pt admin ca sa fiu lasat in pace de destepti care cred ca daca au admin isi pot bate joc de restul jucatorilor.

I.L.C.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-01-2017, 16:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
Lasa ca daca am injurat pe forum am primit warning , asta nu are treaba cu servarul.Si daca am injurat, inseamna ca aveam motive.
Totul pleaca de la oftica care e o boala grea.
Dar asta nu inseamna sa golesti srv de juatori.
Eu inca mai tin la srv asta,cu toate ca joc si pe altele din aceasi comunitate,insa daca nu fac eu reclamatie,atunci cine?

Update @ 07-01-2017, 16:43:28

Vod@fon3 wrote:
EXPERTS wrote:

Tu nu faci nimic acum,decat sa scrii multe mesaje si cand intra moderatorii sa se plictiseasca citind aceste mesaje si intrigile care le faci tu impotriva mea.
Eu atat am intrebat ---> pt ce destroy ? poate omul a dat din greseala,daca nu poti raspunde la aceasta intrebare si nici GSX atunci nu mai comenta si asteapta.
Conform regulilor , GSX va avea downgrade pt abuz de admin la fel cum au toti cand dau aiurea destroy.

Se putea da un ban jucam pe alt srv,intre timp faceam si cerere unban ca sa aflu dece .Insa ca sa stau sa reinstalez cs si sa pierd vreme pe foum , asa pt bataia de joc a cuiva care tot o tine intr o veselie fara argumente si fara un motiv anume...nu e corect.
Dqaca e vorba ca ai admin pe euro , sa stii ca pot lua si eu.In sensul ca pot dona pt comunitate niste bani,dar i as dona pè imunitate nu pt admin ca sa fiu lasat in pace de destepti care cred ca daca au admin isi pot bate joc de restul jucatorilor.

Tu nu vezi ca vorbesti singur ma omule - Cand se va lua aici admin pe bani atunci o sa joci singur crede-ma. Iar eu down nu voi lua pentru ca am facut ce trebuia cu specimene de genu asa ca vorbeste cat vrei si cum vrei..asteapta sa vezi ce spune un owner dupa cum ai vazut Syem a pronuntat "Mana libera lui GsX" dupa care uite exact ce ai primit azi. Poti vorbi cat vrei eu unu am iesit din discutia asta am facut ce trebuia sa fac.

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 17:03:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mana libera nu inseamna bataie de joc playerilor care tin srv in picioare.
Si vad ca intelegi ce vrei tu,sau te faci ca esti retardat.Eu am zis ca NU vreau admin,niciodata nu mi am dorit.

Staff message (Wipe):

Ai grija la limbaj sau vei fi sanctionat din nou.

I.L.C.
0 0

Back to top
Deejay Scottish

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 17:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mana libera mai inseamna si "poate sa-ti dea ban/gag/kick/destroy de cate ori vrea el", din moment ce Syem i-a dat voie. Cu caldura-ti recomand sa cauti alt server ca din cate se pare o sa-ti iei ban in continuare
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2017, 17:25:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba cu banul mai vedem.Atata timp cat eu nu am incalcat nici o regula este abuz din partea lui gsx.Nu e prima oara cand abuzeaza a tot incercat sa scape de mine 2 ani de zile ca sa poata juca singur si sa faca frage linistit.Apoi din ce scrii tu , presupun ca si tu te oftici ca sunt jucator prea bun,si din cauza mea nu poti face frage pe counteri,ca de obicei te bagi tero ,si nu ti convine ca e unul bun si in echipa ct.Sau, alte combinatii de oftica invidie si rautate.Eu sunt prieten cu multi,si multi ma cunosc nu numai in comunitatea freakz dar si in alte servare.Ala intra pe srv o data pe saptamana,insa suntem noi care stam zi de zi pe srv si chiar si noaptea.Asa cu toti codatii care sunt si fara admin online noi jucam si stam acolo.Si drept rasplata batjocura.Dupa cum vedeti war7 si alte srv de cs sunt pline mereu , mai putin LIKE,datorita voua GSX si alti adminasi dastia cu orgoliu.
4. In cazul in care ati fost supus comenzii de gag sau llama, nu aveti voie sa va reconectati la server pentru a scapa de efectele acestora, pedeapsa: 30-100 minute ban.
Simtitul de GSX a dat si gag si kick , ca sa ii zica lui syem dupa ca ... domnle,EPERT a dat retry dupa gag.
Astea sunt manarii facute sa scape de tine ca sa poata juca singur.
Si sunt din august parca 2016.
Scriu astea sa vada toata comunitatea like de ce sunt capabili UNII admini de pe like caci restul sunt ok si am respect pt ei si ei pt mine.
Nu caut nici un alt servar.Repet Am multe servare in favorite.Nu asta e important.Ci adminul unora care nu respcta jucatorii.

I.L.C.

Last edited by EXPERTS on 07-01-2017, 19:10:04; edited 6 times in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Syem, 07 January 2017 18:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-12-2024, 22:32:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x