User
Pass
2FA

*** IMPORTANT ***

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message312
vitanfitt

[Veni Vidi Vici]

Status: Offline
(since 09-10-2018 20:27)

Votes: 20

Post Posted: 15-10-2016, 18:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am fost intrebat de multa lume "Cum dau ban la careva care are numele "`" (de la consola)" sau "cum banez pe cineva cu numele a, b sau orice litera sau o parte din nume care se regaseste in alt jucator de pe server cu acelasi nume, iar server-ul va v-a dat "Sunt mai multi jucatori cu acelasi nume" sau "Cum banez pe cineva cu CFG anti-destroy anti-ban?"

Eu am testat toate variantele si am ales una buna, care bineitneles functioneaza pe RESPAWN.Freakz.Ro (nu stiu pe alte servere)

Prima data, daca are un nume normal si joaca cu coduri folositi pika (doar in cazu asta dati pika, pentru coduri), daca nu iese automat dupa server, ii dati Kick, pe urma amx_lastip, ii luati IP-ul si dati amx_addban IP 0 . (cu tot cu punct, punctul este motivul).

In al doilea rand, daca are un nume cum am spus mai sus, format din cateva litere care se gasestein alt jucator sau "`" de la consola, folositi direct amx_kickmenu, selectati cu grija cifra corespunzatoare codatului si o apasati, pe urma la fel, amx_lastip, ii luati IP-ul si amx_addban IP 0 . (cu tot cu punct)

Trebuie sa functioneze mereu, daca sunt probleme de genu si nu se poate, ma contactati urgent pe forum!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[H]unTe'R

[|<BB Owner >|]

(since 03-04-2019 12:30)

Votes: 43

Post Posted: 25-10-2016, 11:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sau, daca ai adaugat, exista amx_banmenu. Aici poti alege durata banului (5, 15, 30, 60 , 120 , Permanent), urmand acelasi procedeu cu amx_lsat, amx_addban

Casuta vocala >> Hunter

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
vitanfitt

[Veni Vidi Vici]

(since 09-10-2018 20:27)

Votes: 20

Post Posted: 25-10-2016, 13:17:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta-i clasica...orice naiv o stie, da nu stii de ce admini dai pe server si-ti mai baneaza tot serverul - mai sunt incuiati de astia..

Maybe you should train as hard as you hate
-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
maikal

[Mentally Stable]

(since 21-07-2019 14:32)

Post Posted: 07-01-2017, 22:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buna seara numele meu este mihai si am o propunere,daca se poate.va propun sa folosit si acest program de verificat jucatorii de coduri
am sa pun aici lincul si sal testati sa vedeti ca este foarte util https://www.wargods.ro/wcd/download.php
acum am sa pun si scanul meu sa vedeti cum ar arata un scan defender , http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=464928
va multumesc si sper sa va fie de folos pe viitor sa nu se mai baneze jucatori degeaba

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vitanfitt, 11 January 2017 00:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 05:46:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password