User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Crazy^-^up

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message374
darkbullet
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-12-2018 19:37)

Votes: 73

Post Posted: 16-01-2017, 20:35:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nick: :: darkbullet
2.Admin reclamat :
Crazy^-^up
3.Motiv: Limbaj vulgar fațã de un jucãtor oarecare + cã dã ban 60 minute la un hacker și îmi zice sã tac cã el se joacã , martori sunt jucãtori și în poze ... ce mai admin ... SDS3E uitațivã 4 headshot-uri
4.Dovada: http://imgur.com/a/1Psat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Crazy_ups

[Mentally Stable]

(since 13-02-2017 06:41)

Votes: 2

Post Posted: 17-01-2017, 09:21:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia sa iti dau si ti-e ban 30 min sa nu mai tot scri in chat jicnirii la adresa adminilor ca sa te inveti minte si sa nu mai jicnesti , asa imi trebuie daca sunt bun cu voi .
Si daca erai atent dupa 5 min cand am intrat ca spectator acel jucator a fost adaugat la lista de ban a servarului permanent .
Acel ban de 60 min ii doar o actiune de moment in criza de timp , plus ca, nu pot da ban dupa cum imi pica mie sau la cererea jucatorilor fara sa am o dovada inpotriva acelui jucator .
Toti cand intra unu mai bun ca voi pe servar gata ii codat dai ban scrieti in chat , daca te-as da pe tine afara la cererea unor jucatori fara sa fac demo sau poze test wg etc. ai face cerer uban sau reclamatie , daca eu nu am dovada pic de fraier sau ca fac abuz de grad , imi pare rau ca te dezamagesc dar avem si noi unele regului de urmat .
O zi faina .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
spincs

[Freakazoid]

(since 17-11-2023 03:22)

Votes: 100

Post Posted: 17-01-2017, 14:11:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi place limbajul fata de playeri, daca ai vrut admin trebuie sa ai grija de un eventual codat nu acum te joci si verifici mai tarziu, asta este atributia de admin.
Inca odata, daca acuzi pe cineva de jigniri vreau dovezi nu vorbe.
Apreciez faptul ca esti mai mereu online si iti faci si treaba, dar nu vreau abuz din partea unui admin pe server. Nici tie nu cred ca ti-ar place sa ti se intample astfel de lucruri.
Asta este a doua reclamatie, ai un warn trecut pe lista.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by spincs, 17 January 2017 12:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-01-2025, 22:10:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x