User
Pass
2FA
 
 

Mars War Logs

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message1021
Blade22

[:::Zmp.freakz.ro:::']



Status: Offline
(since 30-03-2020 13:16)
Joined: 27 Jun 2014
Posts: 11135, Topics: 668
Location: Romania,Arad

Reputation: 54.2
Votes: 637

         
Post Posted: 23-01-2017, 10:02:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ei spun cã rãbdarea este o virtute. Si cu Marte: War Busteni, va avea nevoie de el. Acest joc poate fi descãrcat de Spiders Studios încearcã sã scrie propriul capitol în genul de RPG-uri occidentale, dar sentimentul de reciclare (ironic unul dintre principalele teme ale jocului), pãtrunde întreaga experiențã. Existã mai multe lucruri bune pentru a vorbi despre mecanicii de rãzboi logs ', dar existã unele puncte de rãu, de asemenea. Este un joc de jucat cel mai bine cu moderatie.
Povestea Jurnale de rãzboi începe pe battlelines, ca de rãzboi Logger însuși, intitulat corespunzãtor Inocența, este transportat la un prizonier de lagãr de rãzboi. Dupã cum i se dã instrucțiunile sale inițiale, el este vizat rapid de un lider banda. nevinovatia (joc de cuvinte destinate) este salvat de Roy, sau Temperance. Dupã întâlnirea, Inocența este lasa rapid pe complot al lui Roy sã scape. Așa cã începe cãutarea dvs. pentru a finaliza misiunile necesare și de a dobândi elementele necesare pentru a pãrãsi. Odatã ce ați face, jocul se va deschide și puteți vedea adevãratul mister al lui Roy Temperance. Vezi tu, Roy este ratacitor misterios, cu o inimã de aur, la fel cum ai vãzut de multe ori înainte.
În timp ce Inocența înregistreazã povestea, Roy este caracterul pe care îl va folosi și modernizarea pe tot parcursul aventurii tale. De fapt, cronicile de aventura lui Roy sunt printre elementele disponibile în inventar, împreunã cu jurnalele obligatorii quest, caractere și alte informații legate. Inocențã, de asemenea, dubleaza ca ingredient activ tau partener de-a lungul cea mai mare parte a jocului și chiar și ocazional adaugã în propriile doi cenți pe discuții. Relația dintre cei doi crește prin dialog și intrãrile în jurnal Innocence lui într-o relație de frate frate mai mare / mic, dar nu pare a fi pe deplin realizat. Aceasta pare a fi o temã comunã în cazul în care elementele de poveste sunt plantate, dar niciodatã nu a explorat pe deplin. Caracterele care nu sunt redate sunt date nume sinonim cu virtuți, fie cã trãiesc pânã la ei sau nu.
Ca și în cele mai multe dintre jocurile pe care Marte de rãzboi Jurnale vor fi în mod inevitabil, în comparație cu, Roy este complet personalizabil; vã gãsiți și ambarcațiune de îmbrãcãminte, arme, inventar și abilitãți. Rãzboi Jurnale pãstreazã lucrurile în perspectivã bine oferindu-vã opțiuni de arme dintr-o coadã comunã, la o bâtã de baseball puteți adãuga cuie pentru a eventualelor deteriorãri modernizate, sau un tub de cupru, care va ajuta umple din nou contorul de fluid. Cele mai multe dintre elementele sunt ceea ce v-ați aștepta sã gãseascã pe-care luptã încã-locuibile planeta Marte închisoare. Gãsi câteva bucãți de fier vechi de metal și pânzã și vã puteți crea un upgrade pentru a ajuta în luptã. Ammo este puteri puține și alte nu vin decât dupã primul capitol, astfel încât crafting este cheia pentru a transforma un Roy deja puternic într-un om care este capabil sã dishing o mulțime de daune. Din fericire, crafting și modernizarea este fãrã sudurã și este ușor de a gãsi opțiunile pe care doriți sã alegeți.
https://youtube.com/watch?v=2poAzgv1zik:




Casuta vocala @Blade
FREE
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 18-04-2024, 19:29:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x