User
Pass
2FA

MOP - > LEGION
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message17240
NusuntWorm

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-12-2020 15:03)

Votes: 5

Post Posted: 24-01-2017, 15:29:01 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se rupe de charele vechi, facem altele, omoram dragoni, ne distram ca d aia intram in joc nu sa ne laudam cu colectia de pokemoni sau cu hainele misto farmate din nu stiu ce mizerie de instanta.

Invatati sa va laudati si sa tineti la achievementurile irl, daca Cornel face un calcul intr o zi si isi da seama ca plm, serverul nu prea mai aduce profit si ar fi mai bine sa il inchida, ce veti face. Lucrul asta nu se va intampla, dar ca idee, plangeti ca niste piz de ca nu mai aveti characterul ala cu 200 de zile played care atesta ca pe afara nu prea iesiti.

V am lasat, nebunilor.

10 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 24-01-2017, 16:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Visan15 nu are rost sa raspund acum la toate ca peste 5 minute vin alti 100 cu aceleasi intrebari peste tot. O sa mai postam info din cand in cand.

Legat de transferul in sine, o sa ma gandesc azi cum sa fac un poll cu diverse intrebari sa vedem in ce masura ar fi multumita lumea cu unele transferuri partiale/etc

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top
Frostkingdom

[Mentally Stable]

(since 02-07-2017 13:40)

Post Posted: 24-01-2017, 16:17:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker class halls si artefact weapons for fi rezolvate in intregime? Si nu la un anumit upgrade, etc sa fie cu donat.
Adica partea pve sa fie free in intregime, asta ar aduce mai mult playeri.

1 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 24-01-2017, 16:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frostkingdom wrote:
Shocker class halls si artefact weapons for fi rezolvate in intregime? Si nu la un anumit upgrade, etc sa fie cu donat.
Adica partea pve sa fie free in intregime, asta ar aduce mai mult playeri.
Intr-un final o sa fie tot, asta vrem. Dar dupa cum vedeti apar tot felul de cereri si nemultumiri si trebuie sa pierdem timpul cu ele in loc sa reparam content

WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top
Frostkingdom

[Mentally Stable]

(since 02-07-2017 13:40)

Post Posted: 24-01-2017, 16:25:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa se lucreze in principal la partea PVE, artefacte si etc. si unele mape de la PVP, undele questuri mai neimportante, questuri de la expansions mai vechi, etc sa fie lasate pentru alta data.
Chestia aia cu incepem totul de la 0 o sa aduca mai multi playeri deoarece o sa aiba toti sanse egale si daca se tin cu ceilalti in ritm nu mai apar discutii cu 'De ce cere ala atat itlv in raid' sau in BG ca vine unu imbracat in iedera.
In + daca o sa fie experienta x1, x2 o sa vina iarasi mai multi deoarece o sa fie ca pe Blizzard, se cunoaste mai mult munca, nu te plictisesti ca faci imediat raidul x sau esti gearat full si porma nu ai ce face.
Pe Blizzard parca alta e experienta cand muncesti la level si se face totul mai greu, simti jocul mai altfel cand incepi instance.
Ma rog pararea mea.

0 0

Back to top
Visan15

[Ambassador]

(since 09-12-2019 20:20)

Votes: 67

Post Posted: 24-01-2017, 17:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frostkingdom wrote:
Eu zic sa se lucreze in principal la partea PVE, artefacte si etc. si unele mape de la PVP, undele questuri mai neimportante, questuri de la expansions mai vechi, etc sa fie lasate pentru alta data.
Chestia aia cu incepem totul de la 0 o sa aduca mai multi playeri deoarece o sa aiba toti sanse egale si daca se tin cu ceilalti in ritm nu mai apar discutii cu 'De ce cere ala atat itlv in raid' sau in BG ca vine unu imbracat in iedera.
In + daca o sa fie experienta x1, x2 o sa vina iarasi mai multi deoarece o sa fie ca pe Blizzard, se cunoaste mai mult munca, nu te plictisesti ca faci imediat raidul x sau esti gearat full si porma nu ai ce face.
Pe Blizzard parca alta e experienta cand muncesti la level si se face totul mai greu, simti jocul mai altfel cand incepi instance.
Ma rog pararea mea.

Pe legion nu o sa te plictisesti , ai de farmat artefact power pana iti ies ochii asa ca rata de x1/x2 e irelevanta.. ORICUM macar 2x sa fie de la lvl 100+ pentru ca oricum trb sa faci toate capitolele (questline/zone) din toate cele 5 zone pentru a debloca chestii , reputatii s.a.m.d

0 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 24-01-2017, 19:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NusuntWorm wrote:
Mi se rupe de charele vechi, facem altele, omoram dragoni, ne distram ca d aia intram in joc nu sa ne laudam cu colectia de pokemoni sau cu hainele misto farmate din nu stiu ce mizerie de instanta.

Invatati sa va laudati si sa tineti la achievementurile irl, daca Cornel face un calcul intr o zi si isi da seama ca plm, serverul nu prea mai aduce profit si ar fi mai bine sa il inchida, ce veti face. Lucrul asta nu se va intampla, dar ca idee, plangeti ca niste piz de ca nu mai aveti characterul ala cu 200 de zile played care atesta ca pe afara nu prea iesiti.

V am lasat, nebunilor.

Bravo man, esti foarte inteligent...

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 24-01-2017, 19:33:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cosmin050895 wrote:
NusuntWorm wrote:

V am lasat, nebunilor.

De ce? Ca nu e de acord cu tine? E parerea lui, la fel cum parerea ta e parerea ta

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
dracusoru93

[Achive Hunter]

(since 18-09-2021 15:29)

Votes: 205

Post Posted: 24-01-2017, 19:36:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e greu sa multumesti pe toata lumea ... dar cum a zis si shokeru , fiecare cu parerea lui ... Eu personal (in legatura cu transferu caracterelor) sper sa fie un sistem de transfer , deoarece am muncit la cont de ceva ani ... dar tot odata sunt deacord si cu caractere noi , doar asa no sa mai existe povesti de genu : "Caracteru meu e buguit de la transfer" sau "Caracter buguit , vreau unaura" ...

Oricum ar fi , va fi bine si tot odata sper la BEST Legion privat server (^_^)

Last edited by dracusoru93 on 24-01-2017, 19:37:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Visan15

[Ambassador]

(since 09-12-2019 20:20)

Votes: 67

Post Posted: 24-01-2017, 19:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum ar fi tot o sa va faceti caracter sa vedeti cum e si credeti-ma ca daca totul o sa fie ok ca fixuri si o sa fie cat mai blizzlike o sa uitati de achive si mounts si peti si etc , cel mai important este asa :

1. Serverul sa nu pice din 5 in 5 minute ( expansion nou si na.. cum a fost si pe mop )
2. Sa nu mai fie lagul actual/deleay etc

Restu ... spell/quests etc se vor fixa pe parcurs ...

0 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

Post Posted: 24-01-2017, 19:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Cosmin050895 wrote:
NusuntWorm wrote:

V am lasat, nebunilor.

De ce? Ca nu e de acord cu tine? E parerea lui, la fel cum parerea ta e parerea ta

Da, ai dreptate... Insa este o diferenta intre un player care joaca in decursul a 5 ani doar pe un character si un player care joaca in decursul a 5 ani pe cate 8 chare. Baiatul de mai sus a postat avand o superioritate enorma, in loc sa posteze normal. Nu a plans nimeni, iar cand am postat, am facut-o cat se poate de civilizat si fara starea de superioritate pe care o are acel player. Nu stiu cine e, dar nu ma deranja absolut deloc ca are o parere diferita atata timp cat posta cu o atitudine decenta. In fine...

Sunt sigur ca o sa fie totul ok, a fost doar o parere pe care am avut-o personal. Avand ceva vechime pe server, m-am gandit sa o spun. Nu m-am gandit ca o sa va deranjeze atat de mult.

Last edited by Cosmin050895 on 24-01-2017, 19:44:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Zypher

[Cand jucam eu wow...]

(since 13-11-2019 15:31)

Votes: 34

Post Posted: 24-01-2017, 19:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun in felul urmator :

1. Xp rates (pe serverul live) sa fie undeva intre 20-50x intre 1-90 , intre 90-100 sa fie intre 10-20 si 100-110 1-5x.
2. Reputation rates pe undeva pe la 2-3 .
3. Contentu sa fie released in bucati gen -> Dungeons + HC dungeons prima luna/doua, first raids + 4 -6 bosses 2-4 etc.
4. Sunt foarte curios cum o sa faceti cu noul Honor System , daca as fii in locul vostru ( si as vrea sa fiu unic si in acelasi timp profesionist) as face bine sa activez sistemu de honor/drops in SOLOQ@2's,3's.
5. As pune un anunt ca la fiecare bug confirmat postat alaturi de detalii ca la carte (gen poze,film etc) sa se acorde cate 1-5 vote points (in functie de gravitate).

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 24-01-2017, 19:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zypher wrote:

1. Xp rates (pe serverul live) sa fie undeva intre 20-50x intre 1-90 , intre 90-100 sa fie intre 10-20 si 100-110 1-5x.
3. Contentu sa fie released in bucati gen -> Dungeons + HC dungeons prima luna/doua, first raids + 4 -6 bosses 2-4 etc.
4. Sunt foarte curios cum o sa faceti cu noul Honor System , daca as fii in locul vostru ( si as vrea sa fiu unic si in acelasi timp profesionist) as face bine sa activez sistemu de honor/drops in SOLOQ@2's,3's.
5. As pune un anunt ca la fiecare bug confirmat postat alaturi de detalii ca la carte (gen poze,film etc) sa se acorde cate 1-5 vote points (in functie de gravitate).

Legat de rates, alea raman de vazut, dar e clar ca la wod/legion content rates o sa fie foarte mici ca o sa avem majoritatea contentului de leveling functional. De low level nu stiu inca

Cosmin050895 wrote:
Shocker wrote:
Cosmin050895 wrote:
NusuntWorm wrote:

V am lasat, nebunilor.

Da, ai dreptate... Insa este o diferenta intre un player care joaca in decursul a 5 ani doar pe un character si un player care joaca in decursul a 5 ani pe cate 8 chare. Baiatul de mai sus a postat avand o superioritate enorma, in loc sa posteze normal. Nu a plans nimeni, iar cand am postat, am facut-o cat se poate de civilizat si fara starea de superioritate pe care o are acel player. Nu stiu cine e, dar nu ma deranja absolut deloc ca are o parere diferita atata timp cat posta cu o atitudine decenta. In fine...

Sunt sigur ca o sa fie totul ok, a fost doar o parere pe care am avut-o personal. Avand ceva vechime pe server, m-am gandit sa o spun. Nu m-am gandit ca o sa va deranjeze atat de mult.
Totusi, o curiozitate. Pentru tine, ca PVP player, ce anume ai vrea sa iti fie transferat? Nu zi TOT CHARUL, pentru ca e horror din punct de vedere tehnic. Concret, ce te intereseaza de pe char?

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

Post Posted: 24-01-2017, 19:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Zypher wrote:

Legat de rates, alea raman de vazut, dar e clar ca la wod/legion content rates o sa fie foarte mici ca o sa avem majoritatea contentului de leveling functional. De low level nu stiu inca

Cosmin050895 wrote:
Shocker wrote:
Cosmin050895 wrote:
NusuntWorm wrote:

V am lasat, nebunilor.

Totusi, o curiozitate. Pentru tine, ca PVP player, ce anume ai vrea sa iti fie transferat? Nu zi TOT CHARUL, pentru ca e horror din punct de vedere tehnic. Concret, ce te intereseaza de pe char?

In momentul de fata nu mai vreau sa-mi fie transferat absolut nimic. Nu are rost sa facem flame aiurea. Mi-am spus parerea si nu vreau sa fac un caz mare din asta. Pe Cataclysm am jucat doar PvE in care am castigat din Event-uri doar niste Mounti Epici (pe unii i-am si donat), Tabardul de la ultimul Event de 10 HC de pe Cataclysm (Dragon Soul 10hc Speed Run). In rest as mai avea acele Honorable Kills, am 114k hks momentan, niste titluri, niste achieve greu de facut si cam atat. Nimic spectaculos.

Repet, nu ma mai deranjeaza decizia, m-a deranjat atunci pe moment, dar mi-am spus parerea cat se poate de civilizat. Pe mine in momentul asta doar m-a deranjat atitutinea playerului respectiv, atat.

Sunt sigur ca o sa faceti ceva frumos pana la urma si toata lumea o sa fie multumita asa ca nu are rost sa continuam discutia, deoarece vreau sa opresc flame-ul din acest Topic.

O seara buna!

Last edited by Cosmin050895 on 24-01-2017, 20:07:55; edited 3 times in total
0 0

Back to top
Zypher

[Cand jucam eu wow...]

(since 13-11-2019 15:31)

Votes: 34

Post Posted: 24-01-2017, 19:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare o tampenie chestia cu astia care plang de Mounts, Pets , achivements etc. @Shocker. In fond si la urma urmei e un server nou practic cu content nou. Nu mi se pare normal sa se transfere absolut nimic , in conditiile in care e un realm cu totul separat.Si ceea ce nu stiu astia care se plang de transferuri e ca odata cu transferurile (adu-ti aminte Wotlk-Cata, cand playerii aveau spells de la alte clase si nu numai care provocau server crashes si asa mai departe) vin o gramada de probleme care sunt o pierdere de timp .

Atata timp cat ratele sunt marite la REP+GOLD gains (nu vad relevanta ratei de 1x gold ca oricum un item craftat epic nu o sa fie sub 300k gold ca asa a fost dintotdeauna pe freakz) sunt mai mult ca sigur ca nimeni nu o sa aiba de ce sa se planga.

Cat despre PvP , conteaza ce ai in cap si ce stii sa faci cu charu pe care-l joci nu cu ce achivements vii din expansionu trecut sau mounturi , asta sa fie clar.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 24 January 2017 18:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 16-12-2024, 00:11:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x