User
Pass
2FA

Tutorial: Cum se face un demo?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message352
scipioaa

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)

Votes: 601

Post Posted: 25-01-2017, 12:49:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vãzut cã mulþi dintre voi nu ºtiu cum sã facã un demo corect, aºa cã m-am gândit sã fac un tutorial uºor pentru a înþelege toatã lumea.

Cum procedãm?

1. Înainte de toate, în mod obligat ne bãgam specator, pe respectivul player.
2. Scrii în consolã record nume pentru a începe demo-ul. Numele este numele demo-ului, NU numele playerului. Puteþi pune orice în loc de "nume".
Ex: record B1 / record cod / record freakz etc.
3. Dacã eºti SIGUR cã ai prins partea în care respectivul player a folosit cod sau a încãlcat regulamentul, scriem în consolã stop pentru a se salva.

Unde se salveaza demo-ul ?

Demo-ul se salveazã în folderul csstrike. Folderul se gãseºte în fiºierul unde aveþi instalat CS-ul.
Ex: Dacã atunci când aţi fãcut demo-ul, aţi scris în consolã record freakz, demo-ul se gãseste sub numele de freakz.dem

Cum se vizualizeaza un demo?

Foarte uºor. Scrii în consolã startdemos nume.
NU puteþi vizualiza un demo dacã suntenþi deja pe un server de cs. Sfatul meu este sã ieºiþi din TOT CS-ul, iar apoi sã intraþi iar. Dupã care deschideþi consola ºi procedaþi cum am scris mai sus. (asta se întâmplã în unele cazuri, depinde de CS-ul fiecãruia)

SFAT:
Uploadaþi demo-urile pe http://www.zippyshare.com
*Dacã nu prindeþi partea unde respectiuvul player a folosit cod, degeaba postaþi demo-ul! Sfatul meu este sã verificaþi demo-ul înainte de a-l posta!
*Nu faceþi demo-uri de o hartã întreagã, nimeni nu stã 25 de minute sã se uite la un demo! În demo sã prindeþi partea în care playerul a folosit cod/etc. Nu conteazã dacã demo-ul este scurt. Ideea e sã se vadã CLAR cã a încãlcat regulamentul, sau în cele mai întâlnite cazuri, cã a folosit cod.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by B1 ., 25 January 2017 10:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-08-2025, 17:21:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password