User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Cerere Unban Kardium Manga...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message557
Kardium Manga

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-09-2017 18:30)

Post Posted: 02-02-2017, 13:41:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul:Kardium Manga
Data si Ora:13:08 02.02.20017
Harta:Fy_buzzkill
Admini Online:John,Baiat Bun
Adminul care a dat ban:Gsx
Motivul:A schimbat harta fara sa anunte mai face din astea des I-am zis macar sa anunte ca mai aveam bani sa fac trade ceva de genu(Mi-a zis ce adidasi port si mi-a dat ban)
Dovada: Nu am puteti verifica consola...
Ip-ul:89.137.58.123

Update @ 02-02-2017, 13:41:30

Un Update.A fost scos banul nu stiu de cine dar va rog sa tineti cont de reclamatia pe care am facuto lu Suferindu de functie Gsx...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 02-02-2017, 13:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kardium Manga wrote:
Nick-ul:Kardium Manga
Data si Ora:13:08 02.02.20017
Harta:Fy_buzzkill
Admini Online:John,Baiat Bun
Adminul care a dat ban:Gsx
Motivul:A schimbat harta fara sa anunte mai face din astea des I-am zis macar sa anunte ca mai aveam bani sa fac trade ceva de genu(Mi-a zis ce adidasi port si mi-a dat ban)
Dovada: Nu am puteti verifica consola...
Ip-ul:89.137.58.123

Update @ 02-02-2017, 13:41:30

Un Update.A fost scos banul nu stiu de cine dar va rog sa tineti cont de reclamatia pe care am facuto lu Suferindu de functie Gsx...

Prietene am schimbat mapa din fy_snow in dust 2x2 special sa fim mai multi, in schimb ai inceput sa comentezi...te-am avertizat sa incetezi sa nu ne mai iei peste picior, John poate confirma si DauBine pentru ca erau pe server + il rog pe Je sa verifice...prima data cand te vad pe server asta conteaza mai putin...conteaza ca te-am avertizat de cateva ori si degeaba..comportamentul tau lasa de dorit altceva mai vrei? Ti-ai asumat macar..nu cred.

0 0

Back to top
Kardium Manga

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2017, 14:02:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia stai putin ai schimbat harta fara vot> Pe snow eram 12-14 oameni care ne jucam ai schimbat am mai ramas 6 oameni care ne jucam pe dust2x2 ti-am zis chimba ma kkt asta de harta ca suntem putini pentru ea..
Limbajul meu care a fost te-am jignit si nu stiu sau care este buba?Adica ce adidasi porti(vorbele tale sunt astea) pustane?Ti-am atras atentia ca ai gresit tu suferindul din functie cum sa iti zica tie cineva din pulime ca ai gresit avand in vedere ca tu esti un mare smardoi sau Boss cum iti zice John dar dupa Boss sa mai pui Chet sa vezi ce iese>Poate o sa verifice Je consola sa vada exact cu cine are deaface

0 0

Back to top
johnn

[Mentally Stable]

(since 15-07-2018 18:27)

Votes: 6

Post Posted: 02-02-2017, 14:16:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

COPY-PASTE din CEALALTA

Am fost martor atat eu cat si DAubine, asa cum s-a mentionat. Mi se ca pare ca si colegul Claudyu.
O sa incerc sa fiu scurt si direct.
Vina: instigare, aluzii subtile, luat peste picior, comportament " nesportiv". Banul a fost pentru "deranjarea linistii publice"+ comportament. A fost 30 min. S-a scos automat.
Faptul ca te-ai aliat cu GIMS nu ma incanta, deoarece el a inceput sa devina carcotas sa si adopte acelasi comportament care lasa de dorit. Aluzii subtile+ luat peste picior. A mai luat gag de la mine pentru comentarii useless si deranjare, el bineinteles, atacandu-ma iar si iar.

O parte din conversatia de dupa unban, iarasi comportament care nu mi-a placut. :

http://www.girlshare.ro/3489706556.6

fisier text. Imi pare rau, dar nu pot sa sustin tupeul si un astfel de comportament

Update @ 02-02-2017, 14:16:15

" Motivul:A schimbat harta fara sa anunte mai face din astea des I-am zis macar sa anunte ca mai aveam bani sa fac trade ceva de genu(Mi-a zis ce adidasi port si mi-a dat ban) "

1. De cand joc nu l-am vazut niciodata pe GsX sa schimbe sau sa faca aiureli. atat inainte sa fiu eu admin cat si dupa. Asa ca din partea mea aia cu des- PICA
2. A schimbat-o spre binele playerilor. Asa cum faci cand se aduna multi si e harta mica si invers. Si partea asta, PICA.
3. Nu ti-a dat ban decat dupa ce te-a rugat sa incetezi. Si eu, si el. Asta dupa ceva schimb de replici. Motiv : comportament "nesportiv".

0 0

Back to top
Kardium Manga

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2017, 14:17:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce mincinos mic esti John vezi ca verifica Je Consola nu mai aburi lumea...Ma faceti sa rad... http://imgur.com/a/SCeAm
Aveti aici poze cum redCode imi ia aparea si cum Gsx spune ca urmeaza si Gims..In fine

0 0

Back to top
johnn

[Mentally Stable]

(since 15-07-2018 18:27)

Votes: 6

Post Posted: 02-02-2017, 14:28:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa verifice. Nu mai tot ameninta cu consola si ma face mincinos. Incerc sa fiu cat se poate de corect. Am postat si eu un link cu o parte din consola. Sa se studieze si sa se vada replicile si comportamentul. Si GIMS are/a avut acelasi comportament ca si tine. Asta o pot confirma mai multi admini. Daca imi aduci 10 persoane ca GIMS sustinatori, degeaba. Cine se aseamana, se aduna.

App...daca jignesti in posturi, tot nu e ok sa stii -. Just sayin'.

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-02-2017, 14:29:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kardium Manga wrote:
Ce mincinos mic esti John vezi ca verifica Je Consola nu mai aburi lumea...Ma faceti sa rad... http://imgur.com/a/SCeAm
Aveti aici poze cum redCode imi ia aparea si cum Gsx spune ca urmeaza si Gims..In fine

Sa schimbi nick-ul din Gims in redcode ce sa zic - bai omule taci acolo si gata ai rabdare sa raspunda un Owner si gata ca deja esti plictisitor

0 0

Back to top
Zk.August

[Mentally Stable]

(since 26-10-2018 15:53)

Votes: 1

Post Posted: 02-02-2017, 15:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Postari sa umplem topicul degeaba , ai vazut ca nu-ti merge cu GsX ...ce ai zis , hai sa iau altul la rand pe John . La 14 16 playeri ai vrea sa se joaca snow toata ziua ? Normal ca harta trebuie schimbata , nu tin partea nimanui dar nu vad rostul celor 2 reclamatii .

Ca sã-þi pierzi capul, trebuie sã-l ai.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-02-2017, 17:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zk.August wrote:
Postari sa umplem topicul degeaba , ai vazut ca nu-ti merge cu GsX ...ce ai zis , hai sa iau altul la rand pe John . La 14 16 playeri ai vrea sa se joaca snow toata ziua ? Normal ca harta trebuie schimbata , nu tin partea nimanui dar nu vad rostul celor 2 reclamatii .

Nu mane nu se pune problema ca ii merge cu mine sau nu..sa nu intelegem gresit, vorba ca nu suport specimene de genul adica am schimbat mapa pentru a pune ceva mai mare si a fost dust2_2x2! La care zmeul asta a inceput sa vorbeasca aroganta din el..pai stai asa iti vorbesc frumos te avertizez de cateva ori bun, nu intelegi eu sunt nevoit sa te zbor de pe server pentru ca nu sunt obligat sa ii ascult toate mizerile care ii ies pe gura, si se mai trezeste alt specimen ca Gims care efectiv nu stiu care a fost treaba lui...eu am luat masurile necesare, si logic ca nici lui John nu i-a placut felul in care ne vorbeste plus de asta suntem colegi WTF - ceva normal sa pastram linistea nu? In fine reclamatia lui deloc interesanta efectiv 2 bani nu dau...ma rog asteptam un Owner restu can-can.

1 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 02-02-2017, 19:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai ai ban. Restul se discuta aici

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by miliardarul, 02 February 2017 17:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-08-2025, 11:08:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password