User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie SileMileu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message449
LORD DRAGON

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-02-2017 18:22)

Post Posted: 14-02-2017, 17:01:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : LORD DRAGON
Nick-ul adminului sau player-ului ( Exact ): SILE MILEU
Steam ID-ul Numeric al adminului sau player-ului :
Motivul reclamatiei : ( Explicatie ) : Exces de zel
Motivul pentru care ai luat ban/ai fost deranjat: nu am luat ban, am primit SLAP fara motiv
Dovada screenshot la tot: (obligatorii) - nu am screen shot`uri(se pot verifica LOG`urile
Ora si data aproximativa : (obligatorii) 13.02.2017, aprox 20:00-20:30

In primul rand nu imi sta in carcater sa fac reclamatii, intru pe server de fun si sa ma relaxez, dar cand cineva iti strica cheful aiurea ...
Nu suport adminii sau persoanele care au acces(pe bani) la anumite comenzi si le folosesc dupa bunul plac si nu asa cum ar trebui.
Pe harta Portal cred ca se numeste, l-am nimerit de cateva ori consecutiv si m-am trezit in prima faza cu GAG(fara sa spun/scriu nimic) foarte rar joc la sunet(ascult muzica) pe astfel de servere(plus ca am voice_enable 0 ->se vb mult pe voice chat si la un mom dat e deranjant), iar dupa ce il omoram, primeam slap 99, cu explicatia ca de fiecare data cand il omor primesc slap.

Treaba cu comenzile se poate verifica in loguri(daca aveti asa ceva-daca nu aveti, e nasol)
Recunosc ca la un mom dat m-am enervat si am strecurat o P..A pe acolo dar era deja frustrant...
Nu am nici 10-15 ani, dar astfel de comportament pentru mine este unul copilaresc...
Nu am interes sa primeasca downgrade sau remove sau ceva, dar ar trebui ca toti adminii sa foloseasca literele primite asa cum trebuie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
fraNNN

[0001] [01] [1001]

(since 25-12-2022 19:33)

Votes: 80

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-02-2017, 17:31:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evident ca avem log-uri si am luat masuri. Siles Mileu acces scos la comenzi pana imi spui care e faza cu asta: Click HERE!
Am dat acces la unele comenzi la VIP deoarece este o oportunitate pentru ei in a ne arata ca sunt capabili si a le fi mai usor sa obtina admin, insa cand am facut accest grad pe bani am specificat ca cine abuzeaza primeste REMOVE la acceste comenzi.

https://forum.wow-freakz.com/Beneficii-VIP-Very-Important-Person-t450669.html

Astept un raspuns din partea ta, SilesMileu!

Whether you think you can or think you can’t, you’re right.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
edicostin112

[Account disabled]

(since 12-03-2017 15:30)

Votes: 1

Post Posted: 14-02-2017, 18:13:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da,recunosc mapa pe care i am dat slap a fost PORTAL,avand in vedere ca ti am dat de 2-3 ori maxim slap,daca tu tot spui ca nu iti sta in caracter sau ce spui tu acolo de ce ma faci cacanar sau ceva de genul...terminat sau cum ai spus tu,eu am recunoscut ca ti am dat slap pentru ca faceai camp acolo dupa ala ce este pe mapa anume...asa ca nu cred ca am gresit,recunosc ca am gresit cu slap dar a primit gag deoarece ma jignit si tu Andrei nu ai cum sa vezi deoarece a spui pe VOICE,si nu mai mintii aiurea,ca tu nu ai voice enable 0...pentru ca ai vorbit de vreo 3-4 ori,si auzeai ce spuneam noi
Multumesc!

1 0

Back to top
andra913

[Pisic :*]

(since 02-11-2019 16:48)

Votes: 77

Post Posted: 14-02-2017, 19:04:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar daca esti VIP, regulamentul este si pentru tine. Nu vad rostul a 3x slap 99, probabil gag-ul a fost dat pe merit.
Pe langa comenzile date degeaba, nici cu sunetele nu "te incadrezi" in regulament, de limbaj nu mai zic. Asadar, o sa iti scot VIP-ul. Daca crezi ca esti neindreptatit, iti arat oricand dovezi.
Lord dragon, ne cerem scuze de disconfortul creat -.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by andra913, 14 February 2017 17:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-08-2025, 20:22:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password