User
Pass
2FA

Discutii generale # 2017
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 82, 83, 84  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message37924
zp.Bodo

[Creep]

Status: Offline
(since 17-11-2019 13:51)

Votes: 20

Post Posted: 22-02-2017, 12:25:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:
zp.Bodo wrote:
Nirolf wrote:
Bodo,DriNNker voi ati inebunit cei cu vitaza asta mica la lev 11 ma refer si la om si la zm ,zici ca joc cu lev 2-3.

La human cu cat cresti in level ti se adauga 25 viteza. La zombie de lvl 11 am pus pentru ca el are abilitate.
Ce treaba are abilitatea cu viteza , un zm de lev 5-6 trece pe linga zm lev 11 de zici ca are speed si asatai valabil si la om nu ,numai la zm .

Pai una e sa ai level cu viteza mai mica si abilitate si alta e sa ai viteza mare si abilitate. Nu e corect fata de cei cu level mic.
Gandeste-te putin la exemplul urmator: Ai smooker + viteza mare, ce sansa au zm de level mic sa infecteze din moment ce tu ai si viteza mare si abilitatea de a trage oamenii la tine.. Sincer sa va spun, sunteti chiar egoisti. Voi va ganditi doar la voi....pfff

Contact Skype | zm.bodo
Grup Facebook | CSRO 2k17+
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 22-02-2017, 12:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zp.Bodo wrote:
Nirolf wrote:
zp.Bodo wrote:
Nirolf wrote:
Bodo,DriNNker voi ati inebunit cei cu vitaza asta mica la lev 11 ma refer si la om si la zm ,zici ca joc cu lev 2-3.

La human cu cat cresti in level ti se adauga 25 viteza. La zombie de lvl 11 am pus pentru ca el are abilitate.
Ce treaba are abilitatea cu viteza , un zm de lev 5-6 trece pe linga zm lev 11 de zici ca are speed si asatai valabil si la om nu ,numai la zm .

Pai una e sa ai level cu viteza mai mica si abilitate si alta e sa ai viteza mare si abilitate. Nu e corect fata de cei cu level mic.
Gandeste-te putin la exemplul urmator: Ai smooker + viteza mare, ce sansa au zm de level mic sa infecteze din moment ce tu ai si viteza mare si abilitatea de a trage oamenii la tine.. Sincer sa va spun, sunteti chiar egoisti. Voi va ganditi doar la voi....pfff

Si atunci pentru ce mama naibi ne luptam sa facem lev mai mare ca sa am un zm cu viteza mica si sa ma aflu in treaba ca am zm de lev mare .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
smokerboo

[Mentally Stable]

(since 30-09-2019 16:35)

Votes: 8

Post Posted: 22-02-2017, 12:36:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am zis un sistem mai bun de lvl up ar fi cel cu + dmg + speed + gravity , ai jet pe server si tu lași oamenii cu așa speed ? Daca nu vrei ce am scris mai sus , poți adaugă macar knife blink sau cum se numea

smokerboo

0 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

(since 15-09-2020 12:04)

Votes: 4

Post Posted: 22-02-2017, 13:07:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:
zp.Bodo wrote:
Nirolf wrote:
zp.Bodo wrote:
Nirolf wrote:

Si atunci pentru ce mama naibi ne luptam sa facem lev mai mare ca sa am un zm cu viteza mica si sa ma aflu in treaba ca am zm de lev mare .

Sunt de-acord cu Nirolf. Ba bodo, noi (playerii mari) noi suntem baza server-ului, noi suntem activi, noi adminam, noi donam pt vip, si noi avem viteza egala cu zm de lvl 2? Ce plm te gandesti numai la playerii de lvl 3 , mai da-i in plm ca aia se lasa intr-o luna de server. Eu inteleg ca vrei sa fie cat de cat egalitate, INTELEG ASTA ! crede-ma ca inteleg asta! dar exagerezi ! ce plm faci cu viteza aia? am degeaba lvl 11 la human, ma misc ca un pinguin cu parkinson.

0 0

Back to top
smokerboo

[Mentally Stable]

(since 30-09-2019 16:35)

Votes: 8

Post Posted: 22-02-2017, 13:11:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jucați cu 10 si gata -)) daca va tot supăra atât , cine v-a vede ? ��

smokerboo

0 0

Back to top
Fr3sh27`

[Mentally Stable]

(since 10-09-2018 14:29)

Votes: 3

Post Posted: 22-02-2017, 13:12:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MA smokerbo cu 10?Pai acum la lvl 10 viteza tot e mica!
Macar ai intrat pe srv sa vezi ce se petrece?
Edit:Si carei faza sa faci lvl 11 si sa joci cu 10?
Unii doneaza sa faca lvl ca la urma sa joace cu un lvl mai mic!

0 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

Post Posted: 22-02-2017, 13:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce rezolv daca joci cu ala de lvl 10, si ala lafel de greu se misca -) tre sa faci lvl 15 sa ai viteza.

0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 22-02-2017, 13:20:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fr3sh27` wrote:
MA smokerbo cu 10?Pai acum la lvl 10 viteza tot e mica!
Macar ai intrat pe srv sa vezi ce se petrece?
Edit:Si carei faza sa faci lvl 11 si sa joci cu 10?
Unii doneaza sa faca lvl ca la urma sa joace cu un lvl mai mic!
Faza e ca pe Bodo il doare in **** de donatile noastre , cred ca el candeste lasa ca fraieri mai doneza ca sa faca lev mai mare si eu le scad din viteza si tot asa , sa vazut unde a bagat mana Bodo a stricat ,unde baga mana DriNNker se vede alceva mult mai bine in spre bine .

0 0

Back to top
zp.Bodo

[Creep]

Post Posted: 22-02-2017, 14:50:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@1shot - Pai bagamias p*la daca voi sunteti baza de ce e asa gol serverul? Ma gandesc ca toti sa aiba sanse egale, nu sa fie numai 5 playeri pe server dintre care 3 is vipi si doi admini....
@Nirolf - Mie ciuda ca am pierdut atata timp chinuindu-ma sa fac serverul accesibil pentru toti, fara sa fiu apreciat pentru munca depusa. Culmea am bagat mana la **** si nu s-a stricat nimic. Asta e un semn de multumesc pentru ca ma chinui in fiecare zi sa stabilizez serverul, sa evit crash-urile la server si sa aduc tot timpul ceva nou, dar voua nimic nu va convine.

Daca drinker baga mana mai bine, sa "bage el mana mai bine" saptamana aceasta sa vedem diferentele.

Contact Skype | zm.bodo
0 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

Post Posted: 22-02-2017, 20:02:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zp.Bodo wrote:
@1shot - Pai bagamias p*la daca voi sunteti baza de ce e asa gol serverul? Ma gandesc ca toti sa aiba sanse egale, nu sa fie numai 5 playeri pe server dintre care 3 is vipi si doi admini....
@Nirolf - Mie ciuda ca am pierdut atata timp chinuindu-ma sa fac serverul accesibil pentru toti, fara sa fiu apreciat pentru munca depusa. Culmea am bagat mana la **** si nu s-a stricat nimic. Asta e un semn de multumesc pentru ca ma chinui in fiecare zi sa stabilizez serverul, sa evit crash-urile la server si sa aduc tot timpul ceva nou, dar voua nimic nu va convine.

Daca drinker baga mana mai bine, sa "bage el mana mai bine" saptamana aceasta sa vedem diferentele.

Eu nu zic ca nu ai muncit si tu, stiu ca ai muncit, dar tot sunt aiurea unele lucruri bodo, cine plm crezi tu ca face ma level 15 ca sa aiba viteza cu adevarat mare? Ai uitat ca aici tre sa fie si putina distractie, normal ca aia de lvl 2-3-4-5-6-7 nu se distreaza, NORMAL ! e logic, ca au level mic ! cum sa faci zm de lvl 11 sa fie lafel de bun ca ala de lvl 4?? asta e o mare prostie ! + ca ti-am dat pm-uri si ti-am zis sa scoti ca-catu ala de boomer macar daca tot lasi viteza mica la humani, macar scoate ca-catu ala de boomer si baga ceva mai bun, dar tu nici macar nu ma bagi in seama. si DA noi suntem baza, si toti aia care vor dona si vor face level mare ! tu ce vrei, sa fie aia de lvl 3,4,5 egali cu aia de lvl 11? doar pt. ca sunt ei niste noobi prosti si nu sunt in stare sa faca lvl mare?? e o mare prostie bodo ! gandeste putin ! fara suparare, faci lvl automat tre sa fi mai bun ! toti cei care vor sa fie buni sa faca level ! nu sa faci tu zm de lvl 4 lafel de bun ca ala de lvl 11 ! ... inceaca sa intelegi ce zic, fara suparare. in fine, tu faci ce vrei, e srv tau.

0 0

Back to top
Christian69

[Lord of Heaven]

(since 26-02-2018 18:18)

Votes: 2

Post Posted: 22-02-2017, 21:09:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orice ai face nu ai putea mulțumi pe toți. Tot timpul o sa apară o presoana căruia sa nu ii convină ceva.Eu cred ca zm și human-ul de lvl 10 și 11 nu sunt momentan o problema,o problema mai mare ar fi disperații care joaca tot timpul,de la începutul pana la sfârșitul hârtii cu arme op și mai mult sunt și vipi sau chiar admin care sperie pe jucătorii care sunt la început. Ganditi-va la o singura chestie:ești un player nou și găsești sv zp.freakz.ro. și decizi sa intri pe el...vezi ca este destul de populat 16/24.Intri și vezi acolo 4-5 vipi/admini care joaca cu arme op și care fac încontinuu kill-uri și credite,practic sunt doar niște egoisti.Ce ai face?Dacă ai fi destul de prost ai rămâne pe server,dacă ai fi un om care știe sa își folosească mintea ai ieși de pe server și l-ai șterge de la favorit și cu timpul asa se ajungă sa facă fiecare player(aici intra și playeri mai vechi care joaca destul de mult pe sv).Eu as considera asta o problema nu lvl 10 și 11

1 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

Post Posted: 22-02-2017, 23:43:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Christian69 wrote:
Orice ai face nu ai putea mulțumi pe toți. Tot timpul o sa aparã o presoana cãruia sa nu ii convinã ceva.Eu cred ca zm și human-ul de lvl 10 și 11 nu sunt momentan o problema,o problema mai mare ar fi disperații care joaca tot timpul,de la începutul pana la sfârșitul hârtii cu arme op și mai mult sunt și vipi sau chiar admin care sperie pe jucãtorii care sunt la început. Ganditi-va la o singura chestie:ești un player nou și gãsești sv zp.freakz.ro. și decizi sa intri pe el...vezi ca este destul de populat 16/24.Intri și vezi acolo 4-5 vipi/admini care joaca cu arme op și care fac încontinuu kill-uri și credite,practic sunt doar niște egoisti.Ce ai face?Dacã ai fi destul de prost ai rãmâne pe server,dacã ai fi un om care știe sa își foloseascã mintea ai ieși de pe server și l-ai șterge de la favorit și cu timpul asa se ajungã sa facã fiecare player(aici intra și playeri mai vechi care joaca destul de mult pe sv).Eu as considera asta o problema nu lvl 10 și 11

esti lafel de incuiat la minte ca bodo

daca esti baiat destept ai iesi de pe server? NU COAIE, daca ai minte faci level singur si ajungi si tu mare ca aia care zici tu ca au "arme op", eu asa am facut si asa am ajuns sa am mereu level mare. Daca esti PROST, atunci iesi de pe server. -

Voi ce pu*a mea vreti, sa fie aia de lvl 1 egali cu aia de lvl 10? mai las-o drq de treaba.
Christian nu mai fii un lingau, ca eu te citesc si nu-mi place. -

0 0

Back to top
zp.Bodo

[Creep]

Post Posted: 23-02-2017, 00:34:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1Shoot wrote:
Christian69 wrote:
Orice ai face nu ai putea mulțumi pe toți. Tot timpul o sa aparã o presoana cãruia sa nu ii convinã ceva.Eu cred ca zm și human-ul de lvl 10 și 11 nu sunt momentan o problema,o problema mai mare ar fi disperații care joaca tot timpul,de la începutul pana la sfârșitul hârtii cu arme op și mai mult sunt și vipi sau chiar admin care sperie pe jucãtorii care sunt la început. Ganditi-va la o singura chestie:ești un player nou și gãsești sv zp.freakz.ro. și decizi sa intri pe el...vezi ca este destul de populat 16/24.Intri și vezi acolo 4-5 vipi/admini care joaca cu arme op și care fac încontinuu kill-uri și credite,practic sunt doar niște egoisti.Ce ai face?Dacã ai fi destul de prost ai rãmâne pe server,dacã ai fi un om care știe sa își foloseascã mintea ai ieși de pe server și l-ai șterge de la favorit și cu timpul asa se ajungã sa facã fiecare player(aici intra și playeri mai vechi care joaca destul de mult pe sv).Eu as considera asta o problema nu lvl 10 și 11

esti lafel de incuiat la minte ca bodo

daca esti baiat destept ai iesi de pe server? NU COAIE, daca ai minte faci level singur si ajungi si tu mare ca aia care zici tu ca au "arme op", eu asa am facut si asa am ajuns sa am mereu level mare. Daca esti PROST, atunci iesi de pe server. -

Voi ce pu*a mea vreti, sa fie aia de lvl 1 egali cu aia de lvl 10? mai las-o drq de treaba.
Christian nu mai fii un lingau, ca eu te citesc si nu-mi place. -

Încuiat la minte pentru ca am creat un server pe care jucați voi? Stai ca nu e chiar așa. Dacã erai tu mai descuiat la minte decât mine, fãceai tu un server...

Unde scrie ca nu are voie sa își dea cu pãrerea, dimpotrivã rog sa își dea fiecare admin cu pãrerea. .. și încearcã sa nu mai ataci verbal persoanele ca nu ești mai presus decât ele.

Contact Skype | zm.bodo
0 0

Back to top
DaNy[G]

[<AngeL>LyoN]

(online 5 days ago)

Votes: 2

Post Posted: 23-02-2017, 15:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa presupunem ca astia de la lvl 2/3 ajung lvl 10/11,nu vor fi si ei nemultumiti?+ daca doneaza pt vip sa faca mai repde lvl , ce vor spune? :Am donat pt un lvl mare si e echivalent cu unul mic, si isi baga o picioru in joc.Si se duc la concurenti.

Zp.Freakz.Ro| RedEyes
1 0

Back to top
1Shoot

[ZEU]

Post Posted: 23-02-2017, 16:05:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaNy[G] wrote:
Sa presupunem ca astia de la lvl 2/3 ajung lvl 10/11,nu vor fi si ei nemultumiti?+ daca doneaza pt vip sa faca mai repde lvl , ce vor spune? :Am donat pt un lvl mare si e echivalent cu unul mic, si isi baga o picioru in joc.Si se duc la concurenti.

asta incercam sa ii zic si eu lui bodo. oricum am vazut ca a marit viteza la humani , e bine bodo ! baga si /donate daca poti - ca sa mai putem ajuta playerii noi sa faca si ei lvl mai mare.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 82, 83, 84  Next    

The time now is 06-03-2025, 14:39:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x