Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Problema W7
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Software
Author
ncsfsuntN2
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 27-02-2017 11:13)
,
Topics: 1
Posted: 23-02-2017, 19:46:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut , am o problema cu performanta in w7 , de ceva vreme cand intru in cs de pe steam parca imi incarca mai greu imaginea aia de background timp de 4/5 secunde si meniul sacadeaza putin *ca sa fiu mai clar , 4 secunde dureaza in total , adica incarcarea imaginii de BG a cs-ului(steam ON ) si meniul *
apoi cand ies din cs , trb sa dau vreo 7/8 refresh-uri pe desk , ca sa isi revina , daca nu dau practic nu pot folosi pc-ul , se misca GROAZNIC
si nu stiu de ce , adica am pc bun , mai ales pentru shooterul asta.. oare sa fie de la hdd? m-am axat mai mult pe Mobo , CPU , GPU , RAM , Sursa , si hdd-ul l-am lasat mai la urma , am citit undeva *nu am chef sa iau ban de reclama , asa ca nu voi reda numele site-ului* ca hdd-ul este cea mai lenta componenta a pc-ului ,
am un Seagate ST3106081 cu capacitatea de 160 GB , sata , am incercat sa bag driverul ahci , dar .. ce sa vezi in bios am doar RAID si nu apare si AHCI
*face palm* acum intrebarea mea e , de ce pnm sa pui slot sata pe mobo daca nu dotezi si biosul cu AHCI*nu cred ca m-am exprimat bine da intelegeti unde bat* apoi la chrome la fel , aceeasi problema , sacadeaza , si trebuie sa ii dau refresh pana zice stop .. ce fac?
daca am scris prea mult , imi cer scuze fata de cei carora nu le place sa citeasca
) insa am incercat sa detaliez cat de mult pot , problema asta , BANALA.
0
0
Back to top
pms
[Power overwhelming]
(since 26-11-2020 19:13)
,
Topics: 477
Votes
: 217
Posted: 23-02-2017, 20:46:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lasa configuratia aici si ce temperaturi ai in load.
HDD-ul e destul de batran. Nu ne repezim la concluzii pana nu eliminam alte posibilitati. Ai testat de bad-uri sau HDD usage in timpul unei aplicatii full screen?
SATA nu e dependent de AHCI. Sunt doua lucruri diferite. Nu e cazul sa detaliem momentan.
Voucher PC-Garage:
QZ6BT3TB
Sfaturi privind achizitiile
Probleme legate de IT
0
0
Back to top
ncsfsuntN2
[Mentally Stable]
,
Posted: 24-02-2017, 16:52:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
CPU : AMD Athlon x2 64 2.40 GHz stock *nu il tin cu overclock , ca sa nu ii fac cu mana , macar nu atat de curand*
GPU : Am avut un 730GT care s-a ars din pacate , acum am un 430GT
Mobo : AM2NF6G-VSTA *de la asrock *
RAM : 4 GB Kingston DDR2 800 *2 placi*
P/S : Una fantoma daca pot spune asa , de 320W
In full load temperaturile nu trec de 45 *cooler after market , arctic Alpine 64 GT Rev. 2 , si pasta tot arctic MX-2*
HDD_u e testat de Bad-uri , si in folosire , daca am 1 aplicatie Full screen , el merge destul de ok in timpul acela , doar dupa ce ies din orice aplicatie , are cv , freeze nush ..
am facut si setarile windows-ului ptr max performance .. etc etc , observ ca de 3 zile ba chiar a inceput de stea 6/7 secunde uneori la Welcome , ceea ce pana acum 3 zile .. in 10 secunde era aprins pc-ul
testat cu numai stiu ce program , si am incercat chiar sa numar si mi-a dat undeva de pe la 10 secunde , sa fie vreun virus? ca-l tin fara antivirus ca.. doar eu folosesc Steamu , yt-ul , fb-u , si actual Freakz
stiu ca ar merita un upgrade major pc-ul .. insa asta in urmatoarele 2 luni , ca sa strang toti banii necesari , adica ce-as putea cumpara ok cu 800 lei ?
0
0
Back to top
pms
[Power overwhelming]
(since 26-11-2020 19:13)
,
Topics: 477
Votes
: 217
Posted: 26-02-2017, 01:29:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ai skype-ul la profilul meu. Da-mi add si lasa-mi un mesaj pe forum ca sa stiu de unde sa te iau pe skype. Ca sa rezolvam mai comod pentru tine, cand am timp, intru cu teamviewer si verific eu ce e necesar si dam verdictul.
Apoi revenim si postam aici problema rezolvata si pentru altii.
Lucram in varianta rapida
Voucher PC-Garage:
QZ6BT3TB
Sfaturi privind achizitiile
Probleme legate de IT
0
0
Back to top
ncsfsuntN2
[Mentally Stable]
,
Posted: 27-02-2017, 13:12:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
momentan nu mai am pc , pot spune ca l-am "facut praf" puteti inchide topicul , sper ca pe viitorul pc sa nu patesc la fel , sper:)))))) sanatate tuturor pana atunci
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Software
The time now is 09-02-2025, 01:43:56
Copyright info