User
Pass
2FA

Kiss Cash? Vreun doritor?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message6349
ro_ema

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-11-2009 14:11)

Votes: 4

Post Posted: 16-11-2009, 16:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este o ciudatenie cu acest concurs...
In regulament scrie ca nu primesti confirmare (eu am primit una - nu cunosc motivul), in plus, pe site-ul lor, la sectiunea Concursuri, poti verifica daca esti in baza de date si.... ai sa ai surprize. Daca nu primesti confirmare, ioc inregistrare (dupa confirmarea primita, m-am regasit si pe site).
Cred ca e o mare teapa ca totul in tara asta!

Mai jos, mesajul catre echipa Kiss

Salut
Sint ceva ciudatenii la concursul vostru Kiss Cash. Oare n-o fi o teapa ca peste tot in tara asta? In regulament scrie ca nu primesti mesaj de confirmare a inregistrarii, bun (desi eu am primit astazi unul (de ce???)), intrebarea care apare e: "Oare chiar te inscrie?" Se pare ca nu. Am facut inregistrari pe site de pe mai multe numere de telefon (pe site, adica acea o singura inregistrare). Buuun, toate apar daca fac verificarea. SMS am trimis destule zeci de pe trei numere de telefon diferite, si SURPRIZAAAA! Nici un numar nu apare la verificarea in baza de date!!! De ce oare?
As vrea sa aveti timp sa raspundeti, pina pe 6 decembrie, cind va impartiti toate premiile!
PS Voi posta, un pic, pe citeva forumuri acest mesaj... sa vedem pareri!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Symona

[Assasin]

(since 08-06-2010 19:07)

Votes: 5

Post Posted: 24-11-2009, 18:57:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scrie acest mesaj pe site-ul lor , ca aici noi daca il vedem nu are nici o importanta . Oricum si eu cred ca e o mare vrajeala . Iaca cum fac ei destui bani , sms-uri de la " prosti "

0 0

Back to top
smile2000

[Mentally Stable]

(since 14-04-2010 09:01)

Votes: 4

Post Posted: 15-03-2010, 14:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am jucat si anul trecut la kisscash si anul asta din nefericire .Vreau sa va spun ca daca tot m-am inscris,am si ascultat foarte foarte mult.Am inceput sa am dubii privind acest concurs si am si motive intemeiate.Sunt multe persoane asa zise castigatoare care nu raspund la telefon.In legatura cu acest lucru,tind sa cred ca si carcotasii sunt niste excroci.Poti foarte usor sa-ti cumperi o cartela sim cu nr care costa cateva zeci de lei si sa te inscri tu ca organizator etc etc.De asemeni sunt multi asa zisi castigatori din Tulcea .sa fie oare acestia atat de norocosi sa ii extraga zilnic pe cate unu?nu am nimic cu cei din Tulcea ,sa ma scuzati daca v-am jignit cu ceva,dar exact asta se intampla la kiss cash.De asemeni cand spune a"numarul xxx este din x oras " de foarte multe ori nu spune si numele sau cate o data nu spune nici prenumele.Exemple sunt foarte multe dar nu mai imi vin acum in minte.Va salut si o zi buna sa aveti.Asta este ultimul concurs la care mai particip.In romania sunt atat de multe magarii facute de stat si de astia cu concursurile lor .
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 14-04-2010, 18:04:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ii cred in stare sa faca magarii cu Kiss Cash-ul

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
BojaN

[sefu' la valoare]

(since 30-01-2019 09:54)

Votes: 132

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sinnerzqrr 
Post Posted: 22-04-2010, 11:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exista legi pentru asa ceva, te poate manca parnaie. uitati-va la aia de la Europa FM cu banii lor pe mobil, acolo jegmaneala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-08-2025, 07:22:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password