User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie andy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message548
FoxBlood73

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-10-2017 20:48)

Post Posted: 17-04-2017, 20:41:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: valentin_iulian1
Grad: Player
Nick-ul reclamatului: andy
Gradul reclamatului: Moderator
Motivul reclamatiei: A pus protectii aiurea in jurul casei mele
Regula incalcata: O incadrati voi fie ca A26 fie ca A25
Admini online: -
Ora si data: nu stiu la ce ora a facut asta

Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=xZMf840P260&feature=youtu.be

Ate comentarii: andy doreste sa ma mut iar eu refuz, probabil acesta fiind si principalul motiv pentru care a pus protectiile in jurul casei mele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 18-04-2017, 07:05:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pus protectiile alea sa nu te poti extinde mai mult, abia am reusit sa obtin zona aceea de la Wettberlyn si am avut niste plan-uri minunate.+Ca am o banuiala ca tu mi-ai furat toate itm si animalele,in fine asta e altceva.De fiecare data dupa wipe un "smecher" se incurca cu mine.Precizez ca nu ai vrut sa fii cooperant de la inceput,iti dadeam si bani si itm in limita valorii dar tu ai reactionat cu "NU" , "UNDE SCRIE ?" etc.
Dupa ce ti-am spus astea te-ai mai luminat putin pe frunte si ce-ai zis, de ce nu ba oricum am doar o bucata de dirt unde am facut o casa de 10x10,si ai cerut ca un smecher 10 dmd block.Deci domnule Valentin Iulian, am incercat sa ajut pe toti de pe server oricand,aici am o problema personala cu tine.Bineinteles, 10 blocuri de diamant sunt o suma enorma care la inceput,e enorma.Bineinteles, tu fiind hacker nu cred ca e asa de mult.Acestea fiind spuse,astept decizia lui NewBest si nu am sa iau protectiile doar daca imi spune el.

O zi buna!

Casuta vocala "deiu".
0 0

Back to top
FoxBlood73

[Mentally Stable]

(since 07-10-2017 20:48)

Post Posted: 18-04-2017, 13:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti inteleg punctul de vedere al situatiei, dar puteati sa ma contactati in joc rugandu-ma sa nu ma extind mai mult de atat, sau sa nu ma extind intr-o anumita zona.Avand in vedere ca mi-ati inconjurat casa de protectii pot afirma ca ati incalcat regula A26.Avand in vedere ca proprietatea dumneavoastra privata este in pamant iar a mea este in aer nu consider ca am incalcat si eu de asemenea regula A26 si nu cred ca aveti vreo intentie de a va extinde in aer.In legatura cu ceea ce banuiti dumneavoastra "Bineinteles, tu fiind hacker nu cred ca e asa de mult", va rog sa faceti o noua reclamatie in ceea ce priveste acest subiect, incluzand dovezi video/foto.Recunosc am si eu o problema personala, nu cu dumneavoastra, ci cu coechipierul dumneavoastra "nume123" acesta furandu-mi in data de 16.4.2017 un block de diamant(nu o consider incalcare a vreunui regulament deoarece m-a omorat ,intradevar fara nici un motiv, dar pe protectia lui andy).
Acestea fiind spuse astept si eu de asemenea decizia ownerului "NewBest".

P.S:casa are aproximativ 30x30 si planuiesc sa ma extind mai mult in zona de sus.

O zi buna!

1 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 19-04-2017, 17:15:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andy a incalcat regula A25.
Regulamentul prevede o perioada de o saptamana in care nu se aplica sanctiuni pentru regulile nou adaugate. Pentru ca nu a trecut o saptamana de la publicarea regulii A25, o sa il rog pe andy sa respecte regulamentul.

Daca situatia nu se remediaza pana pe 23 aprilie, cand regula va intra complet in aplicare, te rog sa refaci aceasta reclamatie.
Eu personal as aprecia daca ati putea rezolva conflictul pe cale amiabila.

Closed.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 19 April 2017 15:15

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 23-07-2025, 06:44:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password