User
Pass
2FA

[REZOLVAT] reclamatie QUOVADIS

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message485
nemere12

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-07-2017 09:31)

Votes: 4

Post Posted: 18-04-2017, 21:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Nemere
Nick-ul adminului sau player-ului ( Exact ): QuoVadis
Steam ID-ul Numeric al adminului sau player-ului :
Motivul reclamatiei : ( Explicatie ) Am intrat pe server si era un copil Mr.Miky sau ceva de genul si i am spus sa taca ca vorbeste mult prea mult si degeaba, am primit gag de la owner quovadis, dupa gag am intrebat motivul?Si el mi a raspuns cu : 'taci si joaca' sau ceva de genul, dupa am mai ramas eu contra 2 playeri si aveam 12 HP si a folosit comanda aceea cu foc deoaarece nu ii nimeream..iar dupa am injurat sa mi bag p.. in glumele tale..Asa se face ne batem joc de playeri ca suntem owneri?Are el boala pe mine ?Asa se vorbeste cu playerii ?
Motivul pentru care ai luat ban/ai fost deranjat:Sufera prea mult de lel domnul QUO
Dovada screenshot la tot: (obligatorii)
Ora si data aproximativa : (obligatorii) 11:45-00:15[/b]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
QuoVadis

[AwP GlobaL]

Status: Offline
(since 01-12-2019 14:39)

Votes: 1

Post Posted: 18-04-2017, 23:27:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu nu esti orice fel de player. Tu esti special!l Atat de special incat de acum incolo, te iau personal sub aripa mea "protectoare" -. Sa vezi ce o sa ne distram noi doi -
A,pentru cei care nu stiu, Nemere este pitorescul personaj Sile(gura de aur),fostul wellzone,etc. El are impresia ca am ceva cu el dar eu chiar nu aveam. Pana acum. Acum mi-a devenit extrem de simpatic si dragalas!

"Esse quam videri malim"
1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by QuoVadis, 19 April 2017 00:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 29-07-2025, 10:59:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password