User
Pass
2FA

[Reclamatie] Ucigasu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message294
Jackk
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-06-2017 21:23)

Votes: 12

Post Posted: 19-05-2017, 08:53:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick admin reclamat : UciGaSu
Motiv : Imi tot spune dintr-o data ca ma ''zboara'' si cu amenintari deastea si eu ii zic '' cu cine ai vorbit ? '' ... el spune '' cu mama ta '' . Dupa aceea ii zic eu '' eu am vorbit cu mama ta " si ma trezesc cu ban 30 minute. Serios ? - Acelasi caz ca ieri.Sa inteleg ca este o jignire '' mama ta '' . Si atunci dc tu mi-ai zis '' mama ta '' si nu ai primit nimic? Ca esti admin si esti mai tare ? - Eu zic ca e abuz, ban aiurea dupa ce spune acelasi cuvant si amenintari de niciunde, zice ca-s enervant ca atac cu click dreapta si ma ameninta ca ma zboara... cer remove, alt inactiv care intra si face abuz.
Dovada (obligatoriu): http://imgur.com/a/BJud2

Nu stiu frate dc intrebi la motiv la ban ? ''cu mama'' nu iti place sa ti se raspunda cu aceeasi moneda nu? Dar atunci dc vorbesti de mama altora? Daca nu iti place cand cineva iti zice la fel?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]

(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 19-05-2017, 09:06:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu e treaba ta cat de activ sunt eu sau nu.
2. Amenintari importiva adminilor,ma iei tu cu texte "Vezi ca am mai zburat pe unu ieri",crezi ca mi-e frica de tine?
3. Data viitoare banul se mareste.
4. Ar fi bine chiar permanent sa iti dau sau sa iei cont blocat,ca ar ajuta mai mult serverul daca tu nu ai mai fii.
Majoritate se plang de tine si vad ca te iei cu toti.
5. Iti vezi de treaba ta sau ne suparam rau de tot

...
3 0

Back to top
GLaDoS

[More ...]

(since 07-06-2019 21:21)

Votes: 160

Post Posted: 19-05-2017, 09:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban-ul a fost din plin, pe merit.
Ti-am spus sa te calmezi. Asa nu o sa ajungi departe.

"I'm a simple device. I'm here to help you! Do not forget to leave me a message!"

connect // zmx.freakz.ro

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by RaYDoR69, 19 May 2017 07:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-12-2024, 12:43:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x