User
Pass
2FA

[RESPINS] Tiganu e nevinovat

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Unban requests/Complaints
Author Message1299
Zephry=Z!

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-01-2019 22:08)

Votes: 1

Post Posted: 27-05-2017, 13:36:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NICK: Zephry=Z!
Numele adminului reclamat : PoP[e]
Harta, ora si data faptei reclamate : fy_snow
Motivul / Regula incalcata : Minciuni, limbaj vulgar la adresa colegilor, si abuz

Dupã mine nu meriþi tu adminul ºi îþi spun ºi motivele:
1) Nu doar odatã ai încãlcat regula, dacã ai admin stai cu nicku pe care ai admin, ( a primit ºi de la mine ban, recunosc am greºit ).
2) La afirmaþii simple, mã jigneºti, pe cînd eu doar mi-am spus pãrerea ºi accentuez cã nu þi-am zis nimic de rãu. ( http://imgur.com/a/slw1z )
3) Mincinos, Þiganu are blood ºi aberaþiile tale cã " tiganu mi-a dat *** " sunt zero barat, fiind champ te crezi mai presus de el, de ce nu ai fãcut ºi cu el cum ai fãcut cu mine? ( ai intrat în listã mi-ai spus sã mã mai uit odatã la demo, în fine recunosc , am greºit.)

PS: Faza cea mai interesantã e cã tu, la gradul de champ zici http://imgur.com/a/SJslq .
Dacã o fi sã i-au warn pentru obrãznicie , îl primesc cu cea mai mare plãcere, dar în final, aº putea spune cã eºti prea iresponsabil ºi nepoliticos faþã de colegii tãi, în loc sã-i corectezi tu inventezi cã un blood poate da *** sau ban - .

Pace.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PoP[e]

[Manager]

(since 29-07-2017 16:27)

Votes: 2

Post Posted: 27-05-2017, 14:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca primesti warn e pt ca ai dat ban fara dovada plauzibila + ai mai si postat in lista cu o dovada in care nu se observa nimic. ai pus-o doar sa fie acolo
daca nu ai priceput : ma refeream ca fie ca a dat ban sau *** este aceiasi greseala. ca l-a dat direct fara nicio dovada si nu a postat banul
+'"Motivul / Regula incalcata : Minciuni, limbaj vulgar la adresa colegilor, si abuz" nu inteleg de ce o tii pe asta " cu colegii tai" astept dovada ca am vb urat cu alcineva. daca ti se pare ca boot si noob sunt jicniri eu imi cer sincer scuze , de cand am luat eu admin am vazut miii de injurii pe chatul adminilor dar pana acuma nu am vazut niciunul sa faca reclamatie deoarece ne cunoastem intre noi si ne permitem sa vorbim putin mai liber , nu cred ca ai vazut sa injur pe chat sau sa jicnesc vre-un player. astept in continuare sa vad ce abuz am facut.

„Dacã n-ar fi proºtii, deºtepþii ar muri de foame.”
0 0

Back to top
PoP[e]

[Manager]

(since 29-07-2017 16:27)

Votes: 2

Post Posted: 27-05-2017, 16:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tiganu si-a recunoscut vina , sa speram ca de acuma va fi mai atent ,

„Dacã n-ar fi proºtii, deºtepþii ar muri de foame.”
0 0

Back to top
Zephry=Z!

[Mentally Stable]

(since 16-01-2019 22:08)

Votes: 1

Post Posted: 27-05-2017, 19:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da tu ţi-o recunoşti că mereu joci cu nickuri diferite cînd ai admin? Odată ce ai admin pe PoP[e] , stai te rog frumos cu nicku ăsta şi nu-ţi pune colegii la încercare, prea alintat îmi pari tu mie.
0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 27-05-2017, 19:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba numai vă certați zephry ai exagerat cu topicul asta iar tu pope ești admin cu experiență și comentezi la începători că fac unele greșeli dar la inceput știai exact că are sau nu cod toți la inceput am dat niste ban-uri aiurea dar na pentru 30 de minute ban faci reclamație și mai pui că ți-au dat *** doamne ,daca erai mai atent puteai sa ii spui sa nu îți de-a ban că ești admin dar nu tu l-ai lăsat că după devi faimos că ai luat ban și că ești bun la cs. Numai faceți topicuri aiurea că nu e permis dacă aveți de zis ceva mai evitați și dați unui owner eu unu așa am făcut să nu vadă toată lumea să facem o imagine negativă sper că ați înțeles bafta
1 0

Back to top
frankye.wilde

[Mentally Stable]

(since 05-11-2023 10:22)

Votes: 13

Post Posted: 27-05-2017, 21:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

luci.freakz wrote:
Ba numai vã certați zephry ai exagerat cu topicul asta iar tu pope ești admin cu experiențã și comentezi la începãtori cã fac unele greșeli dar la inceput știai exact cã are sau nu cod toți la inceput am dat niste ban-uri aiurea dar na pentru 30 de minute ban faci reclamație și mai pui cã ți-au dat *** doamne ,daca erai mai atent puteai sa ii spui sa nu îți de-a ban cã ești admin dar nu tu l-ai lãsat cã dupã devi faimos cã ai luat ban și cã ești bun la cs. Numai faceți topicuri aiurea cã nu e permis dacã aveți de zis ceva mai evitați și dați unui owner eu unu așa am fãcut sã nu vadã toatã lumea sã facem o imagine negativã sper cã ați înțeles bafta

e admin cu experienta?de cand se face poze la aim?4ss la aim? hai sa fim seriosi daca te uiti in lista lui de codati toti sunt trecut la dovada: no ss.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

(since 29-03-2018 11:42)

Votes: 16

Post Posted: 28-05-2017, 03:46:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zephry=Z! wrote:
NICK: Zephry=Z!
Numele adminului reclamat : PoP[e]
Harta, ora si data faptei reclamate : fy_snow
Motivul / Regula incalcata : Minciuni, limbaj vulgar la adresa colegilor, si abuz

Dupã mine nu meriþi tu adminul ºi îþi spun ºi motivele:
1) Nu doar odatã ai încãlcat regula, dacã ai admin stai cu nicku pe care ai admin, ( a primit ºi de la mine ban, recunosc am greºit ).
2) La afirmaþii simple, mã jigneºti, pe cînd eu doar mi-am spus pãrerea ºi accentuez cã nu þi-am zis nimic de rãu. ( http://imgur.com/a/slw1z )
3) Mincinos, Þiganu are blood ºi aberaþiile tale cã " tiganu mi-a dat *** " sunt zero barat, fiind champ te crezi mai presus de el, de ce nu ai fãcut ºi cu el cum ai fãcut cu mine? ( ai intrat în listã mi-ai spus sã mã mai uit odatã la demo, în fine recunosc , am greºit.)

PS: Faza cea mai interesantã e cã tu, la gradul de champ zici http://imgur.com/a/SJslq .
Dacã o fi sã i-au warn pentru obrãznicie , îl primesc cu cea mai mare plãcere, dar în final, aº putea spune cã eºti prea iresponsabil ºi nepoliticos faþã de colegii tãi, în loc sã-i corectezi tu inventezi cã un blood poate da *** sau ban - .

Pace.

1.nu stiu cat e de nevinovat cand a dat ban fara dovada uitete la lista lui Tiganu ...
nu il are pe el acolo.. a gresit ca nu a facut demo... de ar fi avut demo ar fi fost alceva ...
2.nu va mai atacati unul pe altul ajutativa sunteti colegi de echipa nu rivali...
3.daca tot ati scris la reclamatia asta ma gandeam ca aduceti ceva dovezi...
sau injurii...

TC

Update @ 28-05-2017, 04:46:00

luci.freakz wrote:
Ba numai vã certați zephry ai exagerat cu topicul asta iar tu pope ești admin cu experiențã și comentezi la începãtori cã fac unele greșeli dar la inceput știai exact cã are sau nu cod toți la inceput am dat niste ban-uri aiurea dar na pentru 30 de minute ban faci reclamație și mai pui cã ți-au dat *** doamne ,daca erai mai atent puteai sa ii spui sa nu îți de-a ban cã ești admin dar nu tu l-ai lãsat cã dupã devi faimos cã ai luat ban și cã ești bun la cs. Numai faceți topicuri aiurea cã nu e permis dacã aveți de zis ceva mai evitați și dați unui owner eu unu așa am fãcut sã nu vadã toatã lumea sã facem o imagine negativã sper cã ați înțeles bafta

ban de 30 minute sau ban o ora tot ban e .... si mie mi-ar pusca nervii..
apropo nu are demo Tiganu ... tocmai deasta are si warn la admin..

+

party like it`s no tomorrow !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by <NBK>Snap, 28 May 2017 01:46

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Unban requests/Complaints  

The time now is 12-12-2024, 22:15:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x