User
Pass
2FA
 
 

[Complete]Serial of the week Ediția 1
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests
Author Message8764
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-05-2017, 10:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Peter Hale -nume real Ian Bohen
Peter Hale , ca Alpha Werewolf , a fost antagonistul principal în timpul primului sezon al teen Wolf .
Peter Hale sa născut într - o familie de vârcolaci și a ofensați întotdeauna că sora lui, Talia Hale , a ajuns la statutul Alpha în ambalaj, considerând că locul de drept aparținea lui.

Chiar ca un adolescent , Petru a fost manipulator. El a convins nepotul său tânăr, Derek Hale , că Paige , prietena lui, l - ar părăsi dacă el nu a avut - o transformat într - un vârcolac.

Când incendiatorii au atacat Hale Casa , Peter a supraviețuit în timp ce cea mai mare parte a familiei a murit. El a fost grav ars și a intrat în comă autoindusă să se vindece. În timp ce era afară, mintea lui Petru a concurat cu gânduri de răzbunare. El a dat vina pe Talia pentru a face slab familia și reprezentate grafic pentru a ucide toate supernaturals din Beacon Hills și reface orașul în propria sa imagine. Meredith Walker auzit gândurile sale și ar adopta mai târziu acest plan.

La șase ani după incendiu, Petru părea să fi uitat planurile sale pentru un nou Hills Beacon . In schimb, el a căutat răzbunare pe incendiatori care arsese Hale House. În timp ce aparent încă într - o stare în care nu răspunde și cu ajutorul asistentei sale , Petru a reușit să omoare nepoata lui, Laura Hale , și să ia statutul ei Alpha pentru el.

El a început construirea unui pachet prin mușcare Scott McCall . A fost acest act , care în cele din urmă a condus la expunerea planului său de răzbunare și lui Petru „moartea“ în mâinile nepotului său Derek.

O altă mușcătură ar fi salvarea lui.

Știind că Lydia Martin ar fi „imun“ la muscatura vârcolac, Petru a atacat și mușcat - o. Prin muscatura, el a implantat amintirile sale în ea chiar înainte de confruntarea finală cu Scott și Derek. Odată ce Lydia recuperat de la muscatura, amintirile au luat forma unor halucinații , care - i instruit cu privire la mijloacele de a aduce înapoi pe Peter din morți.

Planul a trebuit să fie completat de - a doua lună plină după moartea sa. Ea a găsit trupul lui Petru îngropat sub Hale Casa înconjurat de Wolfsbane . Apoi ea a folosit Wolfsbane ascunse în băuturi la droguri Scott și oricine altcineva care ar putea interfera. Ea a colectat Derek, acum un Alfa, prin lovirea - l cu pulbere Wolfsbane și l trăgându la corpul lui Petru. Puterea deplină a lunii pline si Derek scânteia Alpha a permis lui Petru să se vindece complet.

Petru a susținut revenirea la viață l -au lăsat slab și a rămas aproape de nepotul său de luni de zile în mod subtil - l manipuleaza. Petru a rămas dintr - un conflict cu un pachet de Alphas până la sfârșit , când a ucis un druid fără scrupule și sa declarat el însuși „Alfa“.

Petru în continuare se insinuat în grupul de prieteni a lui Scott, ajutând la salvarea Stiles Stilinski de posesia de către un Nogitsune și în procesul aflat că el are o fiică . El crede Talia a luat memoria de copil și mama ei din mintea lui.

El este încă amar despre naștere lui Scott la Adevărat Alpha starea și vrea să recâștige statutul și puterea familiei sale o dată bucurat. El simte că focul și Scott l -au jefuit de dreptul de întâi născut.

El a locuit la Eichen Casa într - un salon special pentru amenințări supranaturale până când Scott și salvarea lui pachet Lydia de la Eichen Casa unde a profitat de ocazia de a scăpa. ( Amplification , Lie Abilitatea )

Mai târziu, el este luat de către Riders fantomă și a fost lipsit timp de trei luni. El și Stiles găsi reciproc și fără tragere de inimă a ajutat reciproc pentru a găsi o cale de ieșire.
In sezonu 1 -Petru, ca Alpha Werewolf , caută răzbunare pe cei care au ars Casa Hale și ia ucis familia.


Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SkyDr!ve#1

[MMA]/[Champ ]



Status: Offline
(since 19-01-2022 20:23)
Joined: 15 Feb 2015
Posts: 2550, Topics: 510
Location: Earth

Reputation: 761.9
Votes: 147

Post Posted: 31-05-2017, 12:29:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Peter Hale - principalul varcolal Alpha cu care se confruntau Scott McCall si Derek Hale



[Cumpar] Counter-Strike 1.6 key


Casuta vocala - SD

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 31-05-2017, 14:01:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

goguletz BIRGAOANU wrote:
Peter Hale -nume real Ian Bohen
Peter Hale , ca Alpha Werewolf , a fost antagonistul principal în timpul primului sezon al teen Wolf .
Peter Hale sa nãscut într - o familie de vârcolaci și a ofensați întotdeauna cã sora lui, Talia Hale , a ajuns la statutul Alpha în ambalaj, considerând cã locul de drept aparținea lui.

Chiar ca un adolescent , Petru a fost manipulator. El a convins nepotul sãu tânãr, Derek Hale , cã Paige , prietena lui, l - ar pãrãsi dacã el nu a avut - o transformat într - un vârcolac.

Când incendiatorii au atacat Hale Casa , Peter a supraviețuit în timp ce cea mai mare parte a familiei a murit. El a fost grav ars și a intrat în comã autoindusã sã se vindece. În timp ce era afarã, mintea lui Petru a concurat cu gânduri de rãzbunare. El a dat vina pe Talia pentru a face slab familia și reprezentate grafic pentru a ucide toate supernaturals din Beacon Hills și reface orașul în propria sa imagine. Meredith Walker auzit gândurile sale și ar adopta mai târziu acest plan.

La șase ani dupã incendiu, Petru pãrea sã fi uitat planurile sale pentru un nou Hills Beacon . In schimb, el a cãutat rãzbunare pe incendiatori care arsese Hale House. În timp ce aparent încã într - o stare în care nu rãspunde și cu ajutorul asistentei sale , Petru a reușit sã omoare nepoata lui, Laura Hale , și sã ia statutul ei Alpha pentru el.

El a început construirea unui pachet prin mușcare Scott McCall . A fost acest act , care în cele din urmã a condus la expunerea planului sãu de rãzbunare și lui Petru „moartea“ în mâinile nepotului sãu Derek.

O altã mușcãturã ar fi salvarea lui.

Știind cã Lydia Martin ar fi „imun“ la muscatura vârcolac, Petru a atacat și mușcat - o. Prin muscatura, el a implantat amintirile sale în ea chiar înainte de confruntarea finalã cu Scott și Derek. Odatã ce Lydia recuperat de la muscatura, amintirile au luat forma unor halucinații , care - i instruit cu privire la mijloacele de a aduce înapoi pe Peter din morți.

Planul a trebuit sã fie completat de - a doua lunã plinã dupã moartea sa. Ea a gãsit trupul lui Petru îngropat sub Hale Casa înconjurat de Wolfsbane . Apoi ea a folosit Wolfsbane ascunse în bãuturi la droguri Scott și oricine altcineva care ar putea interfera. Ea a colectat Derek, acum un Alfa, prin lovirea - l cu pulbere Wolfsbane și l trãgându la corpul lui Petru. Puterea deplinã a lunii pline si Derek scânteia Alpha a permis lui Petru sã se vindece complet.

Petru a susținut revenirea la viațã l -au lãsat slab și a rãmas aproape de nepotul sãu de luni de zile în mod subtil - l manipuleaza. Petru a rãmas dintr - un conflict cu un pachet de Alphas pânã la sfârșit , când a ucis un druid fãrã scrupule și sa declarat el însuși „Alfa“.

Petru în continuare se insinuat în grupul de prieteni a lui Scott, ajutând la salvarea Stiles Stilinski de posesia de cãtre un Nogitsune și în procesul aflat cã el are o fiicã . El crede Talia a luat memoria de copil și mama ei din mintea lui.

El este încã amar despre naștere lui Scott la Adevãrat Alpha starea și vrea sã recâștige statutul și puterea familiei sale o datã bucurat. El simte cã focul și Scott l -au jefuit de dreptul de întâi nãscut.

El a locuit la Eichen Casa într - un salon special pentru amenințãri supranaturale pânã când Scott și salvarea lui pachet Lydia de la Eichen Casa unde a profitat de ocazia de a scãpa. ( Amplification , Lie Abilitatea )

Mai târziu, el este luat de cãtre Riders fantomã și a fost lipsit timp de trei luni. El și Stiles gãsi reciproc și fãrã tragere de inimã a ajutat reciproc pentru a gãsi o cale de ieșire.
In sezonu 1 -Petru, ca Alpha Werewolf , cautã rãzbunare pe cei care au ars Casa Hale și ia ucis familia.

Corect.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 01-06-2017, 08:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine este acest personaj?
Spoiler:


...
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SkyDr!ve#1

[MMA]/[Champ ]



Status: Offline
(since 19-01-2022 20:23)
Joined: 15 Feb 2015
Posts: 2550, Topics: 510
Location: Earth

Reputation: 761.9
Votes: 147

Post Posted: 01-06-2017, 08:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Melissa McCall



[Cumpar] Counter-Strike 1.6 key


Casuta vocala - SD

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-06-2017, 09:08:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Melissa McCall -Melissa Ponzio
Melissa McCall ( Nee Delgado ) este un personaj recurent in show de televiziune Teen Wolf și este jucat de Melissa Ponzio .

O mamă singură, ea susține fiul ei Scott , lucrând ca asistent medical la Beacon Hills Memorial Hospital .

Ea a divorțat de soțul ei, agent McCall , după un incident în care el era beat și Scott a fost rănit.


Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 01-06-2017, 09:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SkyDr!ve#1 wrote:
Melissa McCall

Corect.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 01-06-2017, 12:11:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum se numea iubita lui Scott McCall?

...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-06-2017, 12:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allison Argent

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 01-06-2017, 15:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

goguletz BIRGAOANU wrote:
Allison Argent

Corect.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 03-06-2017, 04:18:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine îi interzice lui Scott să nu meargă la meciul de lacrosse?

...
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SkyDr!ve#1

[MMA]/[Champ ]



Status: Offline
(since 19-01-2022 20:23)
Joined: 15 Feb 2015
Posts: 2550, Topics: 510
Location: Earth

Reputation: 761.9
Votes: 147

Post Posted: 03-06-2017, 10:24:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Derek Hale




[Cumpar] Counter-Strike 1.6 key


Casuta vocala - SD

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 03-06-2017, 10:31:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SkyDr!ve#1 wrote:
Derek Hale

corect.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 03-06-2017, 17:34:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Premiul se va acorda doar dacă în cadrul concursului au fost minim 5 participanţi.

O să acord câte 5 puncte reputaţie ambilor participanţi,deoarece v-aţi dat silinţa.
Topic closed.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by OINCOO, 03 June 2017 15:36



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    


The time now is 26-04-2024, 19:13:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x