User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie - Mod The Punisher
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2535
Dani003

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-10-2017 17:45)

Post Posted: 03-06-2017, 15:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : ✘☢✝Dani☠♛✔ [ http://steamcommunity.com/id/dani003/ ]
Nick-ul adminului sau player-ului ( Exact ): The Punisher [ http://steamcommunity.com/profiles/76561198083613848/ ]
Steam ID-ul Numeric al adminului sau player-ului : STEAM_0:0:61674060
Motivul reclamatiei : Pai eram pe server si un jucator (EDENLESS) a fost omorat si a intrebat vocal "cum ai dat coaie" si a primit gag 15 minute de la moderatorul respectiv (frate am inteles nu a injurat pe nimeni nu a spus nimeni nimic, nu a fost o injuratura pana la urama dar putea sa-i dea 5 m nu 15), si dupa eu l-am intrabat pe acel mod de ce a primit prietenul meu gag si nu a vrut sa-mi zica pana la urma am insistat si a zis si dupa l-am intrebat ceva gen "de ce, pana la urma nu a facut ceva asa de grav" si am luat si eu gag 15 minute si dupa asta unu a injurat pe chat gen "sugi p$@a" si a primit gag doar 5 minute. E corect ?
Motivul pentru care ai luat ban/ai fost deranjat: Pentru ca am cerut o explicatie si un moderator e asa de tare ca in loc sa mi-o dea el imi da gag 15 minute si nu joc de azi pe servar si n-am patit asa ceva pana acum...
Dovada screenshot la tot: Nu am dovada pentru ca totul a fost vocal, dar erau mai multi pe servar in jur de 20.
Ora si data aproximativa : Intre orele 16:13 - 16:18, 03-06-2017.

Vreau doar sa va arat ca un mod sau admin au p$%a mare si ei pot face ce vor... multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ThePunisher1117

[Mentally Stable]

(since 04-07-2017 14:59)

Post Posted: 03-06-2017, 16:15:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene,

Respectivul a luat gag tot 15 minute,( era unu Lowlyz, sau asa ceva, se poate verifica in logs ce comanda am dat pe el ) casca ochii mai intai si dupa vorbesti .
Ai primit gag dupa ce ti-am spus de cel putin 3 ori sa nu ma mai freci la cap, nu esti avocatul lui sa imi ceri explicatii.
Mi se pare ca v-ati invatat cu gag 5 minute ca dupa sa faceti iar pe nebunii
Nicaieri in regulament nu se specifica o perioada minima sau maxima, ramane la aprecierea adminului

"Abuzul de voice enable se pedepseste cu mute. "
"Jucatorii au obligația de a păstra un limbaj și un comportament decent (sancțiune - gag/silcence/ban) "

Acum sa imi explici tu mie mai exact ce am facut gresit?
Si ai grija sa nu omiti partea in care ti-am zis sa incetezi si tu insistai "ce o sa faci, o sa imi dai gag pt ca nu te las in pace" sa vad cat de frumos o povestesti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 16:36:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu suntem prieteni.
2. Lowlys ala a primit 100 m pentru ca a zis "si daca imi bag eu p#$a in gag" pentru ca si el a fost deranjat ca i-ai dat gag lui ala fara un motiv bun si mie fara niciun motiv.
3. Nu-mi pas ca nu sunt avocatul lui ca moderator incult ce esti trebuia sa imi zici ca tu i-ai dat gag 15 m pentru ca a folosit covantul "coaie", pai omule acest cuvant nu e nici injuratura nici jignitura dar ce sa faci asta este.. la mod nu-ti cere diploma de 8 clase de asta ai tu acum mod.
4. Respectivul care a zis "sugi p4@a" nu este lawlys.
5. Abuz ca vorbesc frate te-am intrebat ceva si nu ai fost in stare sa-mi zici si imi dai gag pentru ca mi-ai zis sa incetez si am zis "ca ce o sa faci o sa imi dau gag" si dupa te-am intrebat "de ce, ce a facut asa de grav" sau ceva gen si mi-ai dat gag.
6. Am 100 ore pe server si nu afk cum te gandesti si n-am vazut un mod asa de ratat pentru ca asa esti daca nu stii sa dai gag cand trebuie.
7. Mersi -

0 0

Back to top
ThePunisher1117

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 17:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In mod sigur nu suntem prieteni, era un mod ironic de a spune, a trecut pe deasupra ta si vad si din ce cauza
Nu esti in stare sa sustii un punct de vedere fara sa jignesti
Te contrazici singur, in primul post ai zis "a fost omorat si a intrebat vocal "cum ai dat coaie" si a primit gag 15 minute" acum vii si spui "trebuia sa imi zici ca tu i-ai dat gag 15 m pentru ca a folosit covantul "coaie" "
ce e drept, e greu sa mentii o idee cand jumatate este "inflorita"

Faptul ca ai 100 de ore nu inseamna ca esti si apt sau capabil sa fii admin ,
Faptul ca te lauzi cu diploma de 8 clase ma face sa cred ca aceasta este cea mai mare realizare a ta pana in acest moment.

Cum se face ca doar o anumita categorie de jucatori are o problema cu mine?
Cei plini de ei si cu gura mare

Vestea proasta pt voi e ca nu ma sperii de o reclamatie nefondata si voi fi in continuare la fel de al dracu , daca nu o sa invatati de vorba buna, invatati de frica.

0 0

Back to top
ibleedglitter

[Mentally Stable]

(since 21-12-2018 17:17)

Votes: 1

Post Posted: 03-06-2017, 19:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce au toti playerii impresia ca trebuie sa le oferim explicatii sau ca au dreptul sa dea ordine adminilor, cum ar fi "da-i si tu gag aluia", "muta-ma ct", "baga spec", "da ban". V-ati obisnuit asa, nu prea e bine. Revenind, nu a primit nimeni gag aiurea si nici prea mult, stim toti cum si cat vorbeste Edenless pe sv cand e on si nu e nimeni obligat sa va suporte atat.
0 0

Back to top
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 19:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba omule in primul am zis ce a zis el adica "cum ai dat coaie" si in al doilea am zis cum trebuia sa-mi zici tu mie.
Omule stii sa citesti ? Am zis ca am 100 ore pe sv si n-am vazut mod asa de ratat.
Asta nu e lauda si nu vreau admin dar am vazut cum sunt multi cu grad si mai mari si mai mici si unul din ei nu era asa de incult.
Si faza cu diploma era sarcasm daca nu te-ai prins si realizarea mea asta este ca am 15 ani si n-am ajusna la bac inca -
Si eu n-am nimic cu tine personal si n-am facut aceasta reclamatie ca te scoata sau sa-ti fac rau dar nu mi se pare corect ce ai facut ... omul ala poate din cauza asta sa suparat si nu mai vrea sa joace pe server, de ce ? pentru ca esti tu mod incult si nu stii ca acel cuvat nu e injuratura.
Si esti asa de demn de tine esti incat ai schimbat si ai omis unele subiecte ca de ex nu ai stiut cat timp a fost dat gag si cui ... bravo bun moderator -
Mersi -

Update @ 03-06-2017, 20:37:55

Frate nu-mi pasa cum vorbeste el pe sv de obicei..
Tu ii dai gag pentru ce a injurat sau vorbit ieri ? nu, noi acum vorbim despre faza de azi.
Si nu va dam oridine adica tu vrei sa zici ca daca vine unu si iti zice sa.l pui pe cutare la spect ca e afk asta e o oridine ?
Pai asta trebuia sa o faci din propia initiativa nu sa-ti atraga un jucator atentia.
Si da trebuie sa-mi oferi o explicatie, imi dai gag 100 m si nu-mi zici de ce ?
Pai e clar unde sunt moderatorii vechi care isi faceau treba si erau cum se cade cu fiecare ?
Tu ca grad esti sa ai grija de server nu sa faci ce vrei, ai putere folosesteo pentru ceva nu ca sa arati ca esti mai bun ca altii...
Si faza cu vorbitul mult cat timp nimeni nu-i zice ba taci ca vorbesti mult si te supara doar pe tine ii poti da "block-comunication" nu gag 5 m sa taca si il deranjezi si poate si pe altii din jur.
Mersi -

0 0

Back to top
Vladu^

[Mentally Stable]

(since 08-02-2019 23:14)

Post Posted: 03-06-2017, 19:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suparat ? - - E un amarat de gag de 15 min,trebuie sa ai respect fata de decizia unui admin.Nu plange atat ca si ala a zis ceva si nu a fost pedepsit,nu te intereseaza de el.Tu ai grija de comportamentul tau.

0 0

Back to top
ThePunisher1117

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 19:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca tot folosesti cuvantul asta " incult"

Cauta in dex ce inseamna,,si nu il mai folosi unde nu isi are rostul.

Invata putina gramatica si mai vorbim,( stiu ca e greu sa inveti unde draci se pune minusul ala, si unde se pune virgula, iar cuvintele precum "cum se cade" sunt o adevarata enigma pt tine)
Si deja m-am plictisit sa ma cert cu tine.
Si te anunt ca de azi esti prietenul meu cel mai bun pe server si o sa am grija foarte mare de tine.
O sa iti raportez de acum la fiecare comanda data , poate mai invat si eu ceva. La varsta mea nu ma pot compara cu un copil de 15 ani ,mai am de invatat multe.

0 0

Back to top
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 19:54:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna gluma -
Nu sunt suparat - sunt doar enervat ca voi aveti un aier de suprematie.
Voi sunteti regii si noi sclavii -
N-am cum sa.i respect decizia daca este una proasta - Si logic ca-mi pasa de a lui cat timp am luat si eu gag pentru ca n-am primit o explicatie cum trebuie...
Nu vreau sa fiu prea dar omul a zis ca asa a vrut prima data cand l-am intrabat - asta este raspuns de mod ?
Pai mai Vladutule eu n-am fost niciodata rau vazut pe server -
Si am mai scos un gradat din functie, era unu tot asa cu nasul pe sus el face ce vrea el f%e el rupe ce vrea pe cine vrea -
Si asta doar pentru ca asa este faza asta cu gradul .. gradul te face mai bun mai puternic -
De parca cei cu grad nu tot la fel trag cu awp-ul pe servar -
Ce va face gradul ? va da o tinta bonul ?
Va baga aim / wall ?
De ce sunteti voi astea gradati mai presus ca jucatorii normali ?
Mersi -

0 0

Back to top
ibleedglitter

[Mentally Stable]

(since 21-12-2018 17:17)

Votes: 1

Post Posted: 03-06-2017, 19:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atat timp cat deranjeaza sv-ul, va primi gag, nu "block communication". Iar eu vorbeam de ceea ce s-a intamplat azi, nu ieri, faptul ca el vorbeste astfel tot timpul este doar un plus. Si-a meritat gag-ul si crede-ma ca observ si eu cui sa dau spec sau ban, n-am nevoie. Nu, nu am nicio obligatie fata de tine sa-ti explic de ce am dat gag cuiva 100 minute, mai ales in conditiile in care tu nu esti capabil sa realizezi ce e ala "limbaj decent". Am sa te rog sa nu mai reproduci aici ce a spus Edenless, daca tie ala ti se pare un limbaj ok, atunci imi pare rau pentru tine. Urmatoarea data cand faci reclamatie unui admin, incearca sa sustii punctul tau de vedere fara a incerca sa-l insulti. Nu de alta, dar nu ai cum sa fii luat in serios cu asa exprimare. - Tu oricum intelegi doar 20% din ceea ce iti spun eu, asa ca nu-mi mai bat capul mai mult de atat. Bafta!
0 0

Back to top
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 20:12:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mersi pentru ca imi predai romana - -
Schimbam subiectul ?
Incepem sa nu mai avem raspunsuri ?
Pai ce faci mai gogule ? -

Update @ 03-06-2017, 21:07:57

Citeste ce ai scris prima data si dupa ce am scris eu -
Si o sa-ti dai seama ca nu stii sa le legi intre ele -
Eu in aceasta reclamatie am scris de situatia lui si de a mea daca nu ai citit tot nu comenta -
Eu am luat gag pentru ca nu a stiut sa dea el o explicatie si a ales sa-mi dea gag si sa ma faca sa tac.
Si respectivul a luat gag pentru ca a folosit un cuvand care nu e o injuratura sau jignire -
Si faza cu nu-ti pasa de ce ii dau eu gaga lui cutare 100 m... eu ma refeream la mine trebuie sa-mi dai mie o explicatie de ce imi dai gag 100 m dar repet trebuie sa citesti de 3-4 ori ca sa inveti si tu cum sa le legi intre ele -
Ce sa zic bravo esti un gradat model daca tu ai impresia ca ala a primit gag pentru ca merita si eu pentru ca am meritat -
Si repet unu a scris pe chat " sugi p$@a" si a luat 5 m gag si ala a intrebat "cum ai dat coaie" si a luat 15 m si lowlys a zis " si daca imi bag eu p$@a in gag" si a luat 100 m -
Ce mai vrei dam gaga cum ne vine la mana sa scriem -
Tu ai raspuns si eu ti-am dat un raspuns incearca sa le legi intre ele -
Atat timp cat deranjeaza servarul dar nu a deranjat pe nimeni inafara de acel gradat "incult" ;)

Update @ 03-06-2017, 21:12:30

Hai ca a inceput sa-mi placa sa va raspund -

0 0

Back to top
Vladu^

[Mentally Stable]

(since 08-02-2019 23:14)

Post Posted: 03-06-2017, 20:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In reclamatie spune ca e de 15 min si acum de 100?
0 0

Back to top
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 20:21:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta am zis in reclamatie "Pai eram pe server si un jucator (EDENLESS) a fost omorat si a intrebat vocal "cum ai dat coaie" si a primit gag 15 minute de la moderatorul respectiv (frate am inteles nu a injurat pe nimeni nu a spus nimeni nimic, nu a fost o injuratura pana la urama dar putea sa-i dea 5 m nu 15), si dupa eu l-am intrabat pe acel mod de ce a primit prietenul meu gag si nu a vrut sa-mi zica pana la urma am insistat si a zis si dupa l-am intrebat ceva gen "de ce, pana la urma nu a facut ceva asa de grav" si am luat si eu gag 15 minute si dupa asta unu a injurat pe chat gen "sugi p$@a" si a primit gag doar 5 minute. E corect ?"

Asta am zis in primul raspuns "Lowlys ala a primit 100 m pentru ca a zis "si daca imi bag eu p#$a in gag" pentru ca si el a fost deranjat ca i-ai dat gag lui ala fara un motiv bun si mie fara niciun motiv. "

Asta am zis in ultimul raspuns "Si repet unu a scris pe chat " sugi p$@a" si a luat 5 m gag si ala a intrebat "cum ai dat coaie" si a luat 15 m si lowlys a zis " si daca imi bag eu p$@a in gag" si a luat 100 m "

Deci sunt doua variante:
1: Nu stii sa citesti.
2. Intelegi doar ce vrei tu.
Pe care o alegi ? -

0 0

Back to top
claudiu4444

[Mentally Stable]

(since 17-12-2017 21:44)

Votes: 3

Post Posted: 03-06-2017, 20:37:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu suntem obligati sa iti explicam tie de ce dam gag si cat dam gag. deal with it, ti-ai meritat gag-ul.

0 0

Back to top
Dani003

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2017, 21:23:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adica ?
Imi dai gag o zi si nu-mi zici de ce ?
Pai daca nu-mi zici inseamna ca n-ai motiv.
Si eu nu mi-am meritat gag-ul pentru ca n-am facut nimic ca sa incalce regulamentul -
Si nici acel baiat nu si.l merita pentru ca a zis un cuvant care nu e injuratura ca sa zici ca a injurat si nici jignitura ca sa zici ca a jignit pe cineva -
Cuvantul ma-ta e injuratura ?
Cuvantul penis este injuratura ?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by QuoVadis, 03 June 2017 20:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 16-01-2025, 07:53:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x