User
Pass
2FA

I was such a noob when I started
Go to page Previous  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message77196
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 10-03-2010, 16:35:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e legendara, nu mai pot -
Quote:
-mereu cand intram in apa din darnassus imi dadeam jos hainele ,ca sa nu le ud.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 16-03-2010, 21:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput pe un fun sv instant 70 , imi facuse un prieten un rogue full vengeful tot boss acolo , si intr o zi am luato la pas prin durotar cand am cazut intr o groapa mare si m-am panicat ca nu mai puteam iesi si am sters wow.Ps: stiam sa fac duele (cu rogue) spamam attack -. Dupa imi explicase tovarasul rotatia (sap,cheap shot,kidney ,spam hemmo si cam atat -)Mare surprindere am avut cand am vazut ca hunterul ma vedea cand ma apropiam de el Surprise(in duel)
Apoi m-am apucat pe un sv rate 3x am facut troll mage pana pe la 60
Dupa am venit pe ultimate unde am mai invatat cate cv -
Ps: eram odata in ZA pe fun sv-u si lam intrebat pe un prieten care mai stia cv "eu cum dau heal?" (rogue fiind

0 0

Back to top
Sound

[Mentally Stable]

(since 08-03-2012 12:39)

Votes: 4

Post Posted: 19-03-2010, 23:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prea tare topicu:)
deci sa vedem...
- am inceput cu un lock:> imi placea ca era imbracat in rosu... belf ofc:))(jucam pe un sv 1x, pe vremea 2.3.0-ului) cu chin cu vai am facut lvl 6 dar din greseala mi-am aruncat chestu.... dupa i-a mdat delete ca nu imi placea sal vad dezbracat si credeam ca asa raman:)).... si ehh dupa mi-am tras un palac:>(avea sabia mare si credeam ca alai baza:))

app... e de apreciat ca am invatzat in mare singur:> adik mai aveam prieteni da toti eram newbie:>... si ehh de la un nab infect am ajuns in ziua de azi sa cunosc majoritatea claselor.... pvp ofc.

0 0

Back to top
Tania

[combinatozaur]

(since 13-10-2010 17:16)

Votes: 5

Post Posted: 20-03-2010, 07:25:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu cel putin ma ajutat un prieten la inceput pe un server high rates pana la lvl 10 si dupaia ma lasat singur si imi mai spunea unde sa merg. am facut lvl 22 in aproximativ 2 saptamani NUMAI din omorat mobi ca nu shtiam sa fac questuri ca cine drq shtia ce e ala qhelper... si dupaia stateam la intrare in stormwind si ceream gold....tot serveru shtia ca trebuie sa dea catziva silveri knd ajugne in sw -....dupa asta am descoperit un server 60 instant cu t3 care pica din greu dar ma fascina mai mult -
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 22-03-2010, 00:42:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram asa de noob cand am inceput incat:

-aveam acelasi gear la level 20.
-am cumparat Hearthstone din fiecare Inn unde mergeam , ca sa ma pot teleporta cand am chef in acea locatie.
-ii trimiteam mesaj la colegu' care mi-a dat jocul (DUDE AM LEVEL 6), imi aduc aminte, cateva ore mai tarziu, pe la vreo 1,2 noaptea i-am trimis mesaj (DUDE AM LEVEL 12).
-aveam buton de autoattack pe 1.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 22-03-2010, 12:44:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:

peste 50% din freakz inca are -)

tho , cand am inceput aveam un NE druid. dadeam wrath ca sa atrag mobu la mine si ma invarteam in juru lui sal bat cu arma :o.

0 0

Back to top
pateu

[Mentally Stable]

(since 20-07-2016 05:47)

Votes: 20

Post Posted: 22-03-2010, 19:36:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Froster wrote:

peste 50% din freakz inca are -)

tho , cand am inceput aveam un NE druid. dadeam wrath ca sa atrag mobu la mine si ma invarteam in juru lui sal bat cu arma :o.

eu's mai rau,eu am bind pe auto atack -)
defapt ce zic,am bind si pe potiune...

anyway...

Cand eram noob la wow mi'a luat cateva zile sa'mi dau seama ca trebuia sa'mi fac cont pe site'ul sv,nu pe wowstatus -)

0 0

Back to top
RhaDos*

[The Elder]

(since 16-10-2017 03:34)

Votes: 12

Post Posted: 22-03-2010, 23:20:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand m-am apucat de wow imi facusem undead warlock pe 243 si credeam ca toti jucatori dau cu magii, imi aduc aminte ca imi cumparasem buzunare cu viteza ca sa nu ma prinda mobi. Imi aduc aminte ca imi luase vreo cateva zile sa ies din prima zona la undead credeam ca aici sunt toti jucatori de pe server. Primu aly l-am vazut la lvl 40 eram in dustwallowmarsh era un paladin imi era frik de el cu toate ca era mai mic ca mine iam dat fear ca sa ma lase in pace dar in zadar , a si inca cva cand am descoperit undercity spuneam ca e alta lume acolo si ca poti vorbii cu oricine....ehe cand imi povesteau colegii ca se duc in wesege eu nu stiam cei ala stiam doar ca trebuie sa duc steagu dar nu stiam unde si l-am urmat odata pe colegul meu si sa dus la eng trainer si el imi spusese ca da join wsg si ma duceam dupa el pana a luat fly mount si am luat si eu dar m-am dus in crossroads pana acolo stiam dar nu gaseseam wsg. Primu meu bg a fost wsg cand l-am descoperit toti imi spuneau sa iau steagu si ma duceam la fiecare H sami dea steagu .Cand am intrat prima oara in ab imi aduc aminte ca dadusem fallow dupa unu si ala cik dute sa iei bazele eu nu stiam ce sunt alea ma duceam dupa el:|.....mai sunt multe amintiri , cand m-am pierdut in silvermoon si am chemat un gm sa ma ajute sa ies:( si el mia dat kick si eu am zis ca mia dat ban.
0 0

Back to top
qqhealzlol

[Mentally Stable]

(since 23-06-2010 07:55)

Post Posted: 23-03-2010, 19:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La inceput mi-am facut un mage , pe un instant 60. Eram cu cativa colegi de clasa in durotar , si ma intrebam cum naiba ies de acolo (nu stiam ce sunt acelea portale ).Cand am vazut prima oara "X" has challanged you into a duel am crezut ca vrea sa ma omoare si incepeam sa fug in cercuri de el ( nu am dat accept) .Atacam lumea cu stafful , nu aveam spells pe bara. Imi amintesc ca mi-a facut un prieten specul si mi-a pus spells pe bara .Nu stiam cum sa fac mai multe action bars , le schimbam manual cu mouse. Cand i-am dat prima oara cuiva polymorph m-am mirat cum naiba isi dadea heal :< si dupaia m-a traznit un gand si tipam pe skype "OMG OMG SUNT HEALER" .Incercam sa castez polymorph pe friendly targets ba chiar si pe mine si nu mergea. Dupa aceea am crezut ca este bug si am dat delete la wow.
0 0

Back to top
skip

[Mentally Stable]

(since 23-11-2010 17:05)

Post Posted: 26-03-2010, 13:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ha...buna ideea cu acest topic...

Patch 1.3.1 era...server AnimeFlix
Primul caracter-human paladin...jucam cu un prieten care juca mag si avea viatza mai mare decat mine
Eram paladin tank in T1(Might) de warrior k sa am HP mare k dak dadea Garr crit mierleam eu si tot raidu -
La paladin mergeau 3 speluri: res(bineinteles dadeam si in combat),heal si consecration -

Crescut pana la lvl maxim doar din white dmg...

Vremuri vremuri...

Intelligence makes me a pessimist.Willpower makes me an optimist.

0 0

Back to top
RealSpeed

[Nu'l mai ATRAGE !!]

(since 05-01-2015 13:08)

Post Posted: 03-04-2010, 22:46:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu jucasem inainte 1 an de Runescape - Iar cand am inceput sa joc wow , am fost ajutat de un prieten - Deci m-am descurcat destul de mine -

Dar totusi .... 1 ) Ma rataceam non-stop -
2) La Orgrimmar ziceam ogrimar -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mondieu

[Mentally Stable]

(since 27-01-2012 22:29)

Post Posted: 06-04-2010, 08:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BojaN wrote:
Titlul spune totul -
Este foarte simplu, spuneti ce credeati voi atunci cand v-ati apucat de wow.

incep eu:

1. Credeam ca 1g era incredibil de mult.

Cand am inceput prima oara pe Blizzard a trebuit sa ma imprumut la un roman pe care tocmai il cunoscusem pentru 2gold. Am reusit sa ii dau inapoi d-abia cand a inceput TBC -

Alta chestie tare, pe shaman pe blizzard pana pe la level 40 am facut level pe resto, folosind mana doar ca sa imi dau heal, nu si pentru spelluri ofensive. Mi-a luat 3 luni ( din august pana in nov. ) sa fac level 60 si acum lumea se plange ca ii ia 10 zile sa faca un char nou ..

Alta faza de nab ar fi ca m-am apucat de jocul asta, dar asta e cu totul o alta poveste Thinking

0 0

Back to top
Mondieu

[Mentally Stable]

(since 27-01-2012 22:29)

Post Posted: 06-04-2010, 08:03:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pateu wrote:
Zohlomg wrote:
Froster wrote:

eu's mai rau,eu am bind pe auto atack -)
defapt ce zic,am bind si pe potiune...

anyway...

Cand eram noob la wow mi'a luat cateva zile sa'mi dau seama ca trebuia sa'mi fac cont pe site'ul sv,nu pe wowstatus -)

Nu te rusina cu bind pe auto attack, la unele clase chiar iti trebuie. Eu am scos bindu pt auto attack pt 2-3 luni si dupa aia l-am bagat la loc pt min/max dps

0 0

Back to top
Tz
[Banned user]

Banned

(since 17-04-2010 19:54)

Post Posted: 06-04-2010, 11:44:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai - imi facusem warrior prima data :< stiam decat 4 questuri cele din blasted de dadeau 11 levele si din terokar vreo 2 ... in rest faceam lvl din killuri... tin minte k ma chinuiam in terokar sa bat spiders - credeam k dak ai jwc poti pune "chestii stralucitoare pe arme" ... aveam iteme cu intelect... si cam atat =)
0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 06-04-2010, 11:53:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi facusem un dwarf warrior pe un fun server de 1.XXX , era cu seturile de grand marshal si il intrebam pe varmiu de ce sa folosesc charge cand ma pot duce singur langa mob Thinking
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Next    

The time now is 04-12-2024, 16:30:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x