User
Pass
2FA

Resurse Rpg.Freakz.Ro

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message547
goleageorge

[Jmecherasu']

Status: Offline
(since 19-07-2019 12:13)

Votes: 16

Post Posted: 26-06-2017, 06:37:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici vom posta toate modpack-urile, resursele.cs(ex: mapa pe m), sau orice altceva care a fost facut pentru comunitatea freakz, in special pentru rpg.freakz.ro !
Voi posta eu primul un modpack low pc pentru freakz !

Titlu : Modpack low pc pentru freakz !
Descriere : Modpack pentru toate low/end pc-urile.
Credite : Caen, Smok3d (eu)
Link download :
Cum se instaleaza : Instalarea este foarte simpla, dezarhivati arhiva pe desktop sau unde doriti, dupa asta enjoy !
Alte informatii : Daca primiti eroare, sau cand incercati sa intrati pe un server de samp va redirectioneaza catre gta_sa.exe offline , trebuie sa dati uninstall la samp.exe , aveti in folder SAMPUninstall.exe , cu ajutorul acestuia puteti dezinstala samp-ul, apoi il instalati din nou cu ajutorul programului samp037installer.exe
Sper ca m-am exprimat corect, daca apar probleme ma puteti contacta pe skype !

Daca doriti sa postati si voi lucrarile voastre va trebui sa respectati un model !

Nu sunt acceptate modpack-uri, mod-uri, resurse ce contin reclama !

Code:

Titlu :
Descriere :
Credite :
Link download :
Cum se instaleaza :
Alte informatii :

Rpg.Freakz.Ro isi rezerva drepturile de a modifica/sterge/adauga orice resursa legata de aceasta !

Anturaje,garda,cazinouri,iarba,eu m-am nascut golan,n-o sa ma schimb niciodata.
Bag p*la-n mã-ta când ridici mâna la mama
Ridic-o ºi la mine sã-þi ridic la faþã lama !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-06-2025, 11:50:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password