User
Pass
2FA

Reclamatie fTw'Dragon

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message414
Ad3la

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-08-2018 13:35)

Votes: 63

Post Posted: 27-06-2017, 20:31:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick admin : fTw'Dragon
Motiv : De când ºi pana când un admin îi spune unui player sa meargã la clienți? E destul de clar,oricine cu minte poate realiza ca,se referea la produs. Am avut Si eu admin,Si stiu cum sta treaba. Nu am de gând sa accept ca un asemenea admin sa facã asa ceva. La n2 sa jignești foștii admini? Dacã lavy,agreezi asta,e clar ca remove.ul meu a fost degeaba. Si mai nou se amenințã cu ban ca ai intrat ca tot omul pe server? Drãguț. Sa nu mai vorbesc de faptul ca aici tu dai remove dupã bunul plac.
Dovada (obligatoriu): http://imgur.com/a/V89iK
Stiu ca am fãcut reclamatia degeaba,pentru ca eu nu va fi sancționat,pentru ca asa Esti tu owner. Dai remove plus cont blocat ca m-am luat de tine. Dacã nici pe el nu-l sancționezi,atunci îmi dai ºi mie gradul plus contul înapoi. Ca n-am dat nici un destroy,dar bravo tie ca lui Alex nu i-ai dat când a dat la 2 admini. Bravo tie mama draga,bravo. Te felicit.

Update @ 27-06-2017, 21:31:27

Ad3la wrote:
Nick admin : fTw'Dragon
Motiv : De când ºi pana când un admin îi spune unui player sa meargã la clienți? E destul de clar,oricine cu minte poate realiza ca,se referea la produs. Am avut Si eu admin,Si stiu cum sta treaba. Nu am de gând sa accept ca un asemenea admin sa facã asa ceva. La n2 sa jignești foștii admini? Dacã lavy,agreezi asta,e clar ca remove.ul meu a fost degeaba. Si mai nou se amenințã cu ban ca ai intrat ca tot omul pe server? Drãguț. Sa nu mai vorbesc de faptul ca aici tu dai remove dupã bunul plac.
Dovada (obligatoriu): http://imgur.com/a/V89iK
Stiu ca am fãcut reclamatia degeaba,pentru ca el nu va fi sancționat,pentru ca asa Esti tu owner. Dai remove plus cont blocat ca m-am luat de tine. Dacã nici pe el nu-l sancționezi,atunci îmi dai ºi mie gradul plus contul înapoi. Ca n-am dat nici un destroy,dar bravo tie ca lui Alex nu i-ai dat când a dat la 2 admini. Bravo tie mama draga,bravo. Te felicit.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
xXxLavyxXx27

[Snitz']

Status: Offline
(since 16-01-2025 22:28)

Votes: 406

Post Posted: 27-06-2017, 20:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie inutila, n-a zis ceva grav. Si apropo, mersi -
Daca iti vrei contul inapoi te invit sa faci cerere peste 2 saptamani la conturi suspendate, poate iti mai trec aerele de diva si inveti sa te comporti, ca momentan m-ai scos din sarite cat mi-ai cerut cont blocat si remove plus kickurile pe care le-ai impartit la tot sv aiurea.

0 1

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xXxLavyxXx27, 27 June 2017 18:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-07-2025, 19:41:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password