User
Pass
2FA
 
 

Pravila guild-a

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message731
kole99

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 24-02-2019 14:27)
Joined: 02 Apr 2016
Posts: 17, Topics: 8
Location: Serbia

Reputation: 82.6
Votes: 1

Post Posted: 21-07-2017, 16:38:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pravila guild-a “Hyperion”:


Pravila koja se odnose na komunikaciju tokom raid-anja:

1) Svaki igraè koji misli iæi u raid sa guild-om du¾an je da instalira program Discord https://discordapp.com/apps i da bude spreman za raid-anje kako ga ostali igraèi ne bi èekali.
2) U toku borbe, zabranjeno je govoriti o bilo cemu sto nije vezano za bossa.

Pravila koja se odnose na nasu web stranicu i vreme raid-anja:

1) Svaki èlan guild du¾an je da napravi na na¹oj web stranici svoj account i napravi imena karaktera i izabere role za svaki karakter, razlog ovog pravila nalazi se u sledeæem.
2) Jedno od noviteta u na¹em guild-u je web prijavljivanje za raid na na¹toj web stranici http://www.ratnicipodzemlja.shivtr.com , svako ko ¾eli iæi u raid koji je na rasporedu za taj dan, obavezan je da se prijavi.
3) Ukoliko neko od novih èlanova ¾eli iæi u neki raid, prvo je du¾an da se prijavi na web stranici na¹eg guild-a, zatim æe raid lider sa ostalim officer-ima testirati dps igraca, proveriti opremu (enchant, gemove, talente, glyph-ve i td.), u sluèaju hilera i tanka proveriti rotaciju i naèin igranja. Potom æe raid lideri ispitati igraèa za taktike koje mo¾ete naæi na https://www.youtube.com gledajuæi Fatboss guid za svakog boss-a.
4) Ako odreðeni raid ne uspemo da zavr¹imo u predviðenom vremenu za raid-anje (od 21h do 00:00) nastavak æe se odrediti nakon 00:00 i raid lider je du¾an da pita kada veæini odgovara da se nastavi i zakazuje nastavak za taj dan.
5) Kako svaki raid poèinje u 21h, raid lider je du¾an da saèega igraèe do 21:15, ukoliko do tad ne doðu igraèi, ako raid lider mo¾e da ih zameni, raid æe se nastaviti, a oni koji ne doðu biæe ka¾njeni.

Pravila o ponasanju na guild chat-u:

1) Svim igraèima je zabranjeno da vreðaju druge igraèe u guild-u. Ako se neko oseæa uvreðenim na bilo koji naèin, du¾an je da se obrati officer-ima (Gregorov, Liraelz, Merikh, Certifikat, Luckypala) koji æe zajedno razmotriti situaciju i doneti odluku. Za vredjanje, kazna je izbacivanje iz guild-a.
2) Kako je na¹ guild sastavljen od igraèa koji pripadaju dr¾avama biv¹e Jugoslavije, zabranjuje se bilo kakva politièka prepiranja koja mogu dovesti do svaðe. Kazna za to je kick iz guild-a.

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-04-2024, 14:56:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x