User
Pass
2FA
 
 

Los Santos Police Departament - Regulament

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message323
AlphaT
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 20-08-2017 17:10)
Joined: 14 Aug 2017
Posts: 25, Topics: 10
Location: Arad

Reputation: 11.6
Votes: 1

Post Posted: 17-08-2017, 00:00:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Los Santos Police Departament - Reguli Principale


- In lipsa Liderului sunteti obligati sa ascultati de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
- Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
- Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
- Nu cereti rank liderului sau subliderului acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.
- In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
- Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.
- Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va plati o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plateste va primi Faction Warn.
- Toti membrii departamentelor de politie au obligatia de a avea comanda [/timestamp] activata.Cine nu respecta aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, fiind sanctionat cu FactionWarn daca se continua nerespectarea ei.

Comportament si limbaj


- Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
- Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Nu aveti voie sa va jucati cu armele in garajul LSPD (in zona de /arrest), acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.Puteti face asta numai in Armoury.
- Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament(Faction Warn/Demiteri).Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
* PD / F.B.I / NG sunt factiunile ce stabilesc linistea si impun legea pe server, si astfel membrii trebuie sa dea dovada de buna crestere si sa dea un exemplu demn de urmat celorlalti playeri.Limbajul "familial" poate fi folosit doar cu persoane care le permit acest lucru (prieteni) si nu in locuri publice sau inconjurati de civili.

Echipele ROADS & S.W.A.T


- Respectati echipa în care ati fost repartizati.
- Membrii rank 3+ care fac parte din echipa S.W.A.T pot aresta cu apoape orice masina personala. Cei de rank 4+ pot merge pe suspectii fara drept de predare. Este interzis ca echipa Roads sa foloseasca masina personala (sa stea la panda, sa dea amenzi, etc), acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Un membru al echipei Roads nu are voie sa aresteze (acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn ) decat suspectii al caror wanted a fost acordat de catre ei si suspectii care se predau la acestia. In acelasi timp, pot raspunde prin omorarea suspectilor ce ii ataca.
- Un membru din echipa Roads sau S.W.A.T nu are voie sa mearga dupa suspectii fara drept de predare ( chiar daca le-a dat el wanted )
- Un membru al echipei S.W.A.T poate face dovezi cum un jucator incalca regulile de circulatie si sa paseze dovada unui coleg din echipa Roads. Astfel, orice dovada provenita de la un membru de departament ce atesta incalcari ale regulilor de circulatie va fi luata in considerare. Cele provenite de la jucatori ce nu fac parte din departamente nu vor fi luate in considerare.
- Un membru S.W.A.T nu are voie sa dea amenzi pt faruri, condus neregulamentar, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Un membru S.W.A.T are voie sa confiste licente de condus doar in cazul in care observa ilegalitati in timp ce se afla in trecere. Acestuia ii este interzis sa stea la panda pentru a astepta incalcarea regulilor de circulatie, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.


Amenzile


- Un politist poate amenda un civil daca infractiunea comisa nu este atat de grava incat jucatorul sa ajunga in Jail. Odata ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj de culoare albastra cu numele politistului, suma si motivul amenzii. Daca civilul nu plateste amenda pe loc ( refuza sau fuge ), politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „nivel 2” cu drept de predare.
- Amenzile se aduna, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 18,000$ ) + faruri oprite ( 25,200$ ) suspectul va fi amendat cu 43,200$.




O sa revin cu actualizare in cel mai scurt timp, din pacate n-am timp acum sa-l termin

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlphaT, 16 August 2017 22:03



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-05-2024, 01:33:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password