User
Pass
2FA

Probleme cu Loot-ul din dungeons

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> General Discussion
Author Message682
swarnnow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-09-2018 06:49)

Post Posted: 06-09-2017, 16:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am o problema, mi s-a spus sa postez aici. Problema mea este in legatura cu loot-ul din dungeons, si anume, oricand fac un mythic 0, nu primesc loot in timp ce toti ceilalti primesc la fiecare boss in general. Eu nu primesc loot la nici un singur boss dar apoi am cooldown la comanda .loot_cd. Si mai am o mica problema sau mai degraba o nevoie asupra informatiilor. Cheia mea mythic e Depleted de o perioada, cu duration 0, si nu stiu ce fac cu ea in continuare sau ce se intampla cu ea in continuare.
Ideea principala e ca nu pot continua gear-ul fara a primii loot. Practic intru degeaba in premade queue avand in vedere ca nu primesc nimic, daca m-ar putea ajuta cineva va rog..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hops

[Tatic]

Status: Offline
(since 23-01-2022 05:05)

Votes: 36

Post Posted: 06-09-2017, 16:21:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posteaza in zona de legion, aici e MOP

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Hops, 06 September 2017 14:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> General Discussion  

The time now is 10-02-2025, 14:19:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password