User
Pass
2FA
 
 

Titan Quest

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message625
frid@y

[shamaniancutotemqtro]



Status: Offline
(since 13-06-2020 22:18)
Joined: 02 Jul 2012
Posts: 2161, Topics: 322
Location: Buzau Totem

Reputation: 22.6
Votes: 125

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-09-2017, 13:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)




Titan Quest este un joc lansat în anul 2006 care abordeazã ca subiect mitologia greacã, egipteanã, babilonianã și chinezã. Ca stil de joc se încadreazã în categoria hack and slash, fiind, dacã e sã facem o comparație, o versiune ceva mai modernã a celebrului Diablo II. Ceea ce aduce în plus, și era și de așteptat ținând cont de îmbunãtãțirile grafice aduse din 2000, data lansãrii jocului Diablo II, este o perspectivã 3D îmbunãtãțitã, o rezoluție de joc îmbunãtãțitã, și o cu totul altã atmosferã de joc datoritã temei pe care o transpune.

Ceea ce face jocul însã diferit fațã de restul jocurilor din categoria hack and slash îl reprezintã modul de dezvoltare a personajului, mai precis posibilitatea de a alege clasa pe parcurs, mai exact la nivelul 1 alegi prima clasã, la nivelul 8 — a doua clasã (clasele sunt denumite în joc "mastery") dând astfel posibilitate de a juca 8 clase pure sau 28 de combinații de clase duale.

Alte îmbunãtãțiri aduse fațã de Diablo II:

- Sistemul de skill-uri este bazat pe conceptul de sinergii. Astfel, pe parcursul jocului, nu este necesarã înlocuirea abilitãților folosite, ci mai degrabã îmbunãtãțirea lor. Unele abilitãți au pânã la 3 îmbunãtãțiri pasive. Datoritã acestui fapt numãrul de abilitãți din joc este mai redus decât în Diablo II, dar folosirea lor poate fi permanentã.

- Sistemul de "town portal". Dacã în Diabo II aveai nevoie de o carte plinã cu pergamente pentru a cãlãtori spre oraș, în Titan Quest acest lucru îl poți face gratuit, fãrã bani cheltuiți, fãrã inventar ocupat inutil.

- Sistemul de sãgeți. Titan Quest nu are implementatã ideea de arc și sãgeți. Atâta timp cât ai arc se presupune cã ai și sãgețile, deci nu va trebui sã cumperi din oraș 5000 de sãgeți care sã îți ocupe din nou din inventar.

https://youtube.com/watch?v=Fak3D7fyjtA:




Titan Quest Pe Wikipedia
Titan Quest Pe Steam
Titan Quest Pe IGN
Titan Quest Pe Good Old Games






Music





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 28-03-2024, 11:24:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x