User
Pass
2FA
 
 

Diablo III

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message1185
frid@y

[shamaniancutotemqtro]



Status: Offline
(since 13-06-2020 22:18)
Joined: 02 Jul 2012
Posts: 2161, Topics: 322
Location: Buzau Totem

Reputation: 22.6
Votes: 125

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-09-2017, 13:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)




Diablo III este un joc video dark fantasy/horror realizat ca o continuare a jocului Diablo II (ºi Diablo I). Ca ºi primele, Diablo III este un joc de acþiune de tip RPG cu tematicã „dark fantasy” în stil hack and slash ºi dungeon roaming. Va fi lansat pentru Microsoft Windows ºi Mac OS. Jocul a fost anunþat prima oarã pe 28 iunie 2008 la Blizzard's World Wide Invitational (Paris, Franþa).

Acþiunea jocului are loc în Sanctuary, fantastica lume întunecatã din seria Diablo. Aceasta lume a fost salvatã cu douãzeci de ani în urmã de câþiva eroi fãrã nume în Diablo II. Rãzboinici care au supravieþuit atacului armatelor Burning Hells au înnebunit din cauza numeroaselor chinuri pe care le-au suferit. Astfel cã este nevoie de o nouã generaþie de eroi care sã se confrunte cu forþele rãului care ameninþã lumea Sanctuary. Jucãtorii vor avea posibilitatea de a explora locaþii cunoscute, cum ar fi Tristram.

Personajele NPC confirmate sunt doar Deckard Cain , care a apãrut în ambele jocuri anterioare, ºi fiica sa vitregã, un nou personaj care însoþeºte uneori eroul în acþiunile sale. Jurnalul lui Cain de pe site-ul oficial informeazã jucãtorul cu privire la evenimentele care au avut loc în primele douã jocuri. Lumea din Diablo este compusã din douã continente principale ºi mai multe insule mici în regiunea nord-vesticã.

https://youtube.com/watch?v=ztA6X86Xy-4:







Diablo 3 pe Battle.Net
Diablo 3 pe Wikipedia
Diablo 3 pe IGN






Music





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 19-04-2024, 00:12:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x