User
Pass
2FA

Reclamatie Dragos/MdmRomania

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1333
SUPERNATURAL.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-10-2017 14:41)

Votes: 2

Post Posted: 19-09-2017, 19:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick in joc: SUPERNATURAL
Numele persoanei reclamate: Dragos (helper)
Descrierea incidentului: Deranjare event , uitati-va pe rand la videoclipuri , in primul se vede cum el se duce in partea din spate , fix in colt si in al 2 lea video cum trage la o secunda pana sa inceapa duelul . Eu ma opresc pe organizator il doare fix in ****( ajugem si acolo) de ce se intampla si nu se opreste nici event-ul.
Dovada/poze: video 1 https://youtube.com/watch?v=zKjoqcNK6Gg:

.be ( uitati-va pe 0.25 viteza la inceput , il vedeti pe dragos cu pleaca in colt ) el nu participa, sa fim intelesi , vedem cum da vip 3/3 fara timp de reactie ( talent.exe , stiu). Video 2 https://youtube.com/watch?v=DLMO-Hjd9ZU:

.be la secunda 1 se trage din spate , raman cu 10 HP , e foarte clar din primu video cine a tras , dar nu prea le-a pasat.
avem si video 3 pentru dragos care era pentru un bug , un limbaj exeplar unui player care cere sa-l ajuti https://youtube.com/watch?v=5tTZOKS4HBc:

Nick in joc: SUPERNATURAL
Numele persoanei reclamate: MdmRomania(helper)
Descrierea incidentului: Eu ajung primu , si baiatucucola castiga , pai nu? si mai sus in al 2 lea video la reclamatia lu' ala cand dragos trage in mine si eu ma opresc , tu nu stii ca helper ca trebuie refacut duelul , nu? Ce **** mea ai zis , da-l in morti lui . E server nou mai faci si pe la alti playeri asa cu dragos al tau, ramaneti doar staff-ul .
Dovada/poze: https://imgur.com/a/MQ0Iq

RASPUNDE ADMINU CARE LE-A DAT HELPER SAU ADMINII !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MdmRomania

[Mentally Stable]

(since 25-09-2017 04:01)

Post Posted: 19-09-2017, 19:42:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai ajuns primul. Celalalt a ajuns primul. El era fix in spatele meu. Nu te mai oftica intelegi?
0 0

Back to top
SUPERNATURAL.

[Mentally Stable]

(since 04-10-2017 14:41)

Votes: 2

Post Posted: 19-09-2017, 19:49:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele zic altceva , trebuie sa fii chior sa nu vezi ca ala alerga si eu eram langa tine . Dar tu vezi doar ce vrei , asa ca numai face +1 si asteapta raspuns . Invata cu ce se mananca helperu , nu aplicati de dragul comenzilor .
0 0

Back to top
MdmRomania

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-09-2017, 21:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele sunt ediatate! Dovezi falsificate. Doresc o filmare in care sa se arate toate cadrele!

Update @ 19-09-2017, 22:03:28

Prietenas fara suparare, am mai multi ani de experienta decat ai tu in toata viata ta.

0 0

Back to top
ANCIENT

[Mentally Stable]

(since 01-10-2017 13:25)

Post Posted: 19-09-2017, 21:14:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

������Mai bine ai tãcea , sa nu te faci de râs mai mult decât te-ai fãcut deja. Cât despre vârstã , vorbim când îți scoți buletinu'

Ps: imi uitatsem contu de forum pe care am facut reclamatia , ãsta e cel vechi

0 0

Back to top
MdmRomania

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-09-2017, 21:31:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te mai oftica și taci. Acuzații aiurea e una dar până la falsificare dovezi e alta. Nu te jignesc dar daca am ajuns in aceasta funcție și tu nu înseamnă că eu am mai multe cunoștințe că tine.
Dovezile sunt falsificate!

Update @ 19-09-2017, 22:31:50

Daca tot noi aplicam de dragul comenzilor tu de ce nu ești Helper? App supernatural ai grija la limbaj.

0 0

Back to top
BuLLeT' #

[knubi//]

(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 19-09-2017, 22:28:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nici o poza editata, pana si umbra e la locu ei n shit, nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.

In primu rand ati facut flame aici si practic faceti posta ceea ce inseamna ca o sa primit + 1 warn in joc both of ya'

In al 2-lea rand, ca helper esti obligat sa fii corect, sa zicem ca Mdm nu a facut o greseala chiar atat de huge, in schimb dragos va fi sanctionat. 1/3 bile negre + warn .

Faceti o schimbare in comportament si nu mai injurati ca taranii / va luati la comparatie care e mai cocos pe joc.\\

#note : Supernatural a fost helper la noi pe server inainte de wipe, deci nu esti cu nimic mai presus ca el + ca a demonstrat ca are mai mult de 18 ani deci nu mai face acuzatii nefondate.

cius

@Cheloo Sa:Mp !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BuLLeT' #, 19 September 2017 20:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 05:04:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password