User
Pass
2FA
 
 

[Regulament & Informatii] Lideri

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message528
ice_samp

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-06-2020 23:15)
Joined: 24 Mar 2015
Posts: 219, Topics: 69
Location: Bucuresti

Reputation: 91.6
Votes: 8

   
Post Posted: 25-09-2017, 13:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest topic ar trebui sã cuprindã un minim de informații pentru a ajuta liderii la conducerea facțiunii.
Pentru început trebuie sã știți cã greșelile subliderului vor duce la sancționarea liderului.
Sunteți obligați sã vã înștiințați subliderul cu privire la schimbãrile de regulament întrucât se aplicã și pentru el.

Reguli cu privire la recrutarea în facțiune:

- Aplicațiile acceptate trebuie sã fie realizate conform modelului și nu în bãtaie de joc, aplicațiile ce nu sunt serioase și sunt fãcute în batjocurã dar sunt acceptate, vor duce la sancțiuni.
-Liderii trebuie sa ia la cunostinta ca au 7 locuri libere in MAFII (7 Membrii + Lider sau 6 Membrii + Lider + CO) si 8 in DEPARTAMENTE (8 Membrii + Lider sau 7 Membrii + Lider + CO)

- Membrii ce intrã în facțiune miercuri vor fi scutiți de raportul de activitate pe sãptãmâna respectiva, nu toți jucãtorii au timp sã completeze toate orele jucate.
- Minimul de întrebãri pe care trebuie sã-l aibe liderul în testul de intrare în facțiune este de 10 întrebãri și maximum 30.
- Liderii sunt obligați sã susținã testul de intrare în facțiune cu un jucãtor acceptat înainte de a-l invita în facțiune.
- Liderii nu au voie sã accepte pentru susținerea testelor mai mulți jucãtor decât locurile libere din facțiunea respectivã.
- Liderul are obligația de a respinge jucãtorul acceptat pentru teste dacã acesta nu s-a prezentat la susținerea acestora timp de 48h.

- Liderul are obligatia de a oferi un raspuns unei aplicații în maxim 5 zile de la crearea acesteia.
- Liderul are obligația ca, dupã acceptarea unei aplicații din greșealã, sã o respingã în maximum 30 minute. Aceastã greșealã în mod abuziv sau repetat va duce la sancțiuni.
- Liderul are obligația de a pãstra dovezile aferente testului de intrare în facțiune timp de 72h.
- Liderilor le este interzis sã accepte în facțiuni jucãtori care au în Faction History 'Abuz de funcție' la tipul de facțiune la care aplicã timp de 60 zile de la data demiterii cu acest motiv.
ex: dacã un player are abuz de funcție in PD și aplicã la NG, liderul nu are voie sã-l accepte pânã nu trec 60 de zile de la uninvite
- În cazul mafiilor, liderilor le este interzis sã accepte în facțiuni jucãtori care au în Faction History 'Banned/Banat' la o mafie timp de 30 zile de la data demiterii cu acest motiv.
- Daca un jucator iese pe orice motiv din factiune, liderul nu il va putea accepta pentru teste pana nu trec 7 zile de la parasirea acestuia
Regula nu se aplicã în cazul în care liderul i-a dat wipe în primele 24h de la primirea funcției.

- Liderilor le este interzis sã accepte în facțiuni jucãtori ce au în Faction History un motiv precum 'cerere bani pentru intrare in factiune' timp de 120 zile de la data demiterii cu acest motiv.

Reguli cu privire la reclamații:
- Liderul are libertatea de a-și alege sancțiunea cea mai potrivitã în cazul în care situația nu se regãsește în regulamentul general al facțiunii.
- Nu se acceptã dovezi prin pm-uri, orice încãlcare de regulament se poate reclamã la facțiune inclusiv de membrii factiunii respective.
- Liderii au obligația de a rãspunde în 72h la o reclamație creatã impotriva unui membru al sãu.
- Subliderii nu au voie sã-și închidã singuri reclamațiile.
- Membrii ce însultã în reclamațiile din cadrul facțiunii pot fi sancționați în joc cu av/fw în funcție de gravitate doar în urma unei reclamații create împotriva respectivului.
ex: dacã un membru înjurã intr-un post nu va fi sancționat pânã când cineva nu-i va face reclamație pe acest motiv în maxim 24h.
- Cei care fac parte dintr-o factiune si primesc sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor in panel o sa fie sanctionati cu warn.
Aceastã situație va fi rezolvatã, în urma unei reclamații, de cãtre un admin. Membrul nu va fi sancționat în cadrul facțiunii.

Reguli cu privire la demitere:
- Se demite un membru din facțiune cu 40 faction punish daca are mai puțin de 14 zile în facțiune sau dacã a încãlcat regulamentul serverului în mod intenționat sau abuziv.
- Dacã un membru este banat de 3 zile, liderul are obligația de a-l demite pe motiv 'Banned' sau 'Banat'. Alte motive nu sunt acceptate și vor duce la sacțiuni (ex: 'demisie/banat'), exceptând situația de mai jos când membrul este banat și nu are raportul complet.
- Dacã un membru este banat și își pune demisia va fi demis pe motiv 'Banned' sau 'Banat'.
- Dacã un membru banat a acumulat 14 zile în momentul în care trebuie demis, va fi demis fãrã FP. (ex: X are 12 zile în facțiune și ia ban pentru injurii staff, peste 3 zile va fi demis FÃRÃ FP, cãci are 15 zile în momentul demiterii).
- Promovarea unui membru la funcția de sublider cu scopul de a-l demite cu rank mai mare în FH este strict interzisã.

- În cazul în care un membru pune demisie în ziua resetãrii raportului, având raport incomplet, acesta o sã fie demis dupã resetare pe raport incomplet

- *În cazul în care un membru este banat și nu are raportul de activitate complet, se va demite în momentul resetãrii pe motiv 'Raport incomplet | Banned'



Reguli cu privire la sacțiuni:
- Liderul are libertatea de a-și alege sancțiunea cea mai potrivitã în cazul în care situația nu se regãsește în regulamentul general al facțiunii.
Exemple de sancțiuni:
- Se poate acorda Avertisment (AV) în cazul jignirilor ușoare. ('marș drq', 'pleacã fã de aici', etc..)
- Se poate acorda Faction Warn (FW) sau uninvite in cazul jignirilor grave. (organe, mamã, morți, rãniți, cruci, lumânãri, sfinți, popi, arhangheli, s**i p**a taximetristu puli, etc..)
*Situațiile prezentate mai sus sunt doar niște exemple, liderii au libertatea de a decide ce sancțiuni acordã pentru limbaj însã au obligația de a nu face diferențe sau favorizãri între membrii.
- Liderii nu pot schimba sancțiuni deja existente în regulamentul general (ex: FW pentru deathmatch, uninvite pentru raport incomplet, wanted acordat fãrã dovezi, etc...)
- Dacã facțiunea nu are lider, subliderul nu are dreptul de a sancționa membrii.
- Membrii unei facțiuni ce încalcã regulamentul serverului doar pentru a fi demiși sau pentru a da ulterior /quitgroup vor fi sancționați de cãtre un admin și li se va modifica FH-ul. Sancțiunea se aplicã și în cazul în care membrii nu au lider la facțiune.

Reguli cu privire la rank-up:
- Vor primi rank-up doar jucãtorii care au raport de activitate complet precum și numãrul de zile necesar dupã cum urmeazã:
Rank 1 » 2 se va acorda la 7 zile de la intrarea în facțiune.
Rank 2 » 3 se va acorda la 7 zile de la primirea rank-ului precedent.
Rank 3 » 4 se va acorda la 14 zile de la primirea rank-ului precedent.
Rank 4 » 5 se va acorda la 14 zile de la primirea rank-ului precedent.

*Liderii nu pot modifica zilele necesare pentru rank-up, fiecare facțiune va avea același numãr de zile necesar pentru avansare.

Faction Warn-urile se pot șterge doar la avansarea în rank.

Cei de rank 5 pot primi clear la 7 zile de la primirea unui FW.



Odatã cu alegerea unui nou lider se va da clear la FW-uri.

Rank-up se acorda in mod normal, de la ultimul rank-up din logs.

Exemple de situatii:
Code:
- X primește astãzi rank 4 și tot astãzi primește Faction Warn, X va putea primi rank-up dupa 21 de zile de la primirea rank-ului. (14 necesare + 7 de la Faction Warn)
- X intrã în facțiune astãzi, dupã 7 zile primește un Faction Warn, acesta va primi rank 2 dupã 14 zile de la intrarea în facțiune.
- X are rank 5 și a primit 2 FW astãzi, acesta va putea primi clear dupã 14 zile de la primirea primului Faction Warn

- X primeste FW dupa 3 zile de la intrarea in factiune, acesta va primi rank 2 dupã 14 zile de la intrarea în facțiune.
- În cazul în care un membru primește pe data de 1 a lunii rank 2 în facțiune, își pune cerere de inactivitate timp de o sãptãmânã (panã pe 8), iar pe 8 când revine primește un FW acesta o sã fie avansat în rank pe data de 22 a lunii. (la 21 de zile de la primirea rank-ului 2, asta însemnând 7 necesare pentru rank, 7 fiind inactivitatea ce nu este consideratã ca sãptãmânã de activitate și 7 de la FW)


Informații generale:
- Pentru a nu primi Faction Punish, un lider trebuie sã se menținã în funcție minim 60 de zile, în caz contrar liderul o sã primeascã 100 FP.

- Liderii noi pot acorda wipe jucãtorilor nedoriți din facțiune în primele 24h de la primirea funcției.
- Orice facțiune poate avea doar un sublider. Liderul poate schimba maxim 3 sublideri pe lunã.
- Liderul poate desemna un membru ca fiind tester doar dacã respectivul are rank 5 în facțiune.
- Liderii pot avea maxim 3 testeri desemnați în facțiune.
- Liderii pot acorda salariile folosind /givesalary la ședințe sau într-un moment decis de ei când acordã tuturor. Nu se acordã salarii aiurea.
- La uninvite se pun motive strict obiective, fãrã alte adãugãri pe lângã, în caz contrar liderul o sã fie sancționat iar FH-ul o sã fie modificat
ex de uninvite corect: Demisie, Banat, 3/3 FW, etc.
- Liderii nu au voie sã șteargã topicurile facțiunii și sã refacã altele doar pentru a le apãrea numele lor. Topicurile rãmân așa cum sunt și vor fi închise și trecute cu [OFF] dacã nu sunt folosite.
- În cazul în care o amenda nu este plãtitã în 24h liderul are obligația de a sancționa cu FW pentru neplatã amendã

- Membrii ce pun cerere de inactivitate sunt scutiți de raport în cazul în care cererea lor de inactivitate cuprinde minim 2 zile din sãptãmânã

ex: X pune o cerere de inactivitate pe zilele vineri sambata duminica luni marti, acesta o sa fie scutit pe o saptamana de raport la alegerea sa.

- Ședințele în cadrul facțiunilor nu sunt obligatorii, liderii nu au posibilitatea de a sancționa absența la ședința.
- Liderii trebuie sã joace o orã pe zi, în total 7 ore sãptãmânal. În caz contrar liderul o sã fie considerat inactiv și poate primi uninvite oricând.
- Liderii pot pune cereri de inactivitate dar vor avea responsabilitatea de a rezolva cele necesare facțiunii (uninvite-uri, rank-up, etc)
În cazul în care un lider nu poate rezolva aceste sarcini are posibilitatea de a cere ajutorul unui admin în administrarea facțiunii sau a subliderului (cu acordul administrației).

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ice_samp, 25 September 2017 11:09



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 08-05-2024, 06:17:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x