User
Pass
2FA

Reclamatie Liq
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message7044
ZerO.?

[Creep]

Status: Offline
(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 03-04-2010, 15:41:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:
Ba zero, nu-mi da tu mie lectii de viata ma plodule, numai rahat mananci ( scuzati limbaju, da intrece masura)

Amicu tau wtf, a intrat pe server si ma lua l-a misto cu ce faci si mai punea si smyle-uri gen " - " sa-mi faca mie in ciuda ca a aflat si el de reconnect la internet and shit, du-te pe laleagane, si vaneaza admini, miezule, hai salut ca-mi provoci greatza, si n-am lamaie.

Doamne, tu te bati singur cu tine insuti, imi zici mie ca mananc rahat si cica tot eu intrec masura.
Quote:
du-te pe laleagane, si vaneaza admini, miezule, hai salut ca-mi provoci greatza, si n-am lamaie.

Voi aveti aceeasi gandire ca si admini de acolo si acelasi comportament.
1. Dati ban-uri aiurea.
De exemplu:
a)
...........................................................................................................................................................................
b)
Quote:
*DEAD* revox : care mai comenteaza are ban

PaRkInSoN has left the game
Bai`inteligentule dropped
Josh connected
*DEAD* wass??? : asa

*DEAD* PaRkInSoN : baga d2 , circular sau inf2 pls

DjRed killed rDaPBS with knife
Slip! killed r0Ly with knife
*** MuTuLiCa killed Marafete with a headshot from knife ***
sTheF dropped
sTheF has left the game
DjRed killed ADY4353 with knife
ZerO.? killed DjRed with knife
Josh dropped
Josh has left the game
Dan killed just_zeus with knife
ADMIN revox: ban PaRkInSoN for 10 min

2. Comportament model din partea adminilor.
a)*DEAD* Va T'En : date in dumnezeu
*DEAD* Va T'En : nab ce esti
*DEAD* Va T'En : esti degeaba
*DEAD* rDaPBS : ba nesimtitule...care esti..
*SPEC* ZerO.? : sile nu iei nici-o masura ?
*DEAD* Freakz * SiLe : stai sa scot ruleta sa sau masura
*DEAD* Advocad : da mai taci ma Zero cu masurile tale
*SPEC* ZerO.? : ok..
Freakz * SiLe : iau masura, dar ultima data aveam tot 18
*SPEC* ZerO.? : sile apropo ultimu codat il prinsesem eu deja..
fNNz : baa cum zicai tati
Freakz * SiLe : bine ma, al tau sa fi
fNNz : hai tati lasane
fNNz : ai 34 d ani la 35 sa de-a dumz in pamant sa-i faci
ADMIN Freakz * SiLe: amx_llama fNNz
* fNNz changed name to Llama
*DEAD* Advocad : pariu pe ce vreti voi ca oane e un Onel si in mom asta se scarpina la buric -)
(Jucator)ZerO.?: *DEAD* Va T'En : date in dumnezeu*DEAD* Va T'En : nab ce e
Citat:
*DEAD* Advocad : Zero iar parasti ca la gradinita ?
*DEAD* ZerO.? : mai zice ca are 25 de ani =)
*DEAD* ZerO.? : saracu..
Message from Admin (Advocad): Va TEn nu mai injura pe team say ca ne da Zero PAste
Message from Admin (Advocad): Va TEn nu mai injura pe team say ca ne da Zero PAste
Frumos, dupa ce ca nu-i da gag nu-i face nimica, mai imi si zice sa tac si unu imi zice ce masura are el la penis.
..................................................................................................................................................................
b)
Quote:
liq : revox sa te chis in freza
liq : amice
Vlad (RADIO): Fire in the hole!
Arkantos : =)
revox : -
bonsai : al tau cve culoare e-)
Papillon : -)
revox : pleca ba de moldovean
revox : -))))
liq : mars ma
revox : pisi pi tini
liq : eu fac sa radeti voi -
revox : ahahahahhahahahaa
liq : van gura
revox : dnd acolo
revox : a
liq : cocalar de mall
liq : ce esti
*DEAD* Gru|a : liq vb frumos ...
*DEAD* Gru|a : esti admin
liq : gruia
liq : vezi-ti de joc miez
Gru|a : y
S.P.I.R.U : uite man ce sufera admini asatea
S.P.I.R.U : auzi la el miez
Gru|a : exista forum
Gru|a : nu ma cert cu el
Gru|a : am pagina cand injura

Nu ar fii deranjat pe nimeni ce vorbeau ei aici dar il citez pe revox, "*DEAD* revox : deci care mai abereza are gag"

c)Punctul "c" este legat de faptu ca toti imi zic mie ca nu-mi vad de treaba mea, dar oare as putea???
Stiu SphinCS ca i-ai avertizat, dar am vrut sa vada toata lumea si sa nu mai avem discutii dupaia.
Am postat link-urile pentru toti, sa vada toti sa nu ramana vre-unu nelamurit.

http://forum.wow-freakz.com/view-post-552415.html?#552415 -Advocad la cererea mea de Slot
http://forum.wow-freakz.com/view-post-562691.html?#562691 -Advocad,Revox, Liq La pareri demo
http://forum.wow-freakz.com/view-post-562233.html?#562233 -Liq la topicu deschis de Bonsai
http://forum.wow-freakz.com/view-post-556235.html?#556235 -Tot Advocad, la eclamatie AloNE
Deci ce vreau eu sa mentionez este faptu ca tocmai ei nu isi vad de treaba. (cititi posturile si vedeti daca au vre-o legtura cu topicurile)

d) Eu nu ma leg de admini aiurea ca am eu o obsesie(manie), uitati-va peste verdicturile la topicurile astea:
http://forum.wow-freakz.com/Advocat-nervos-t30273.html
http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-AloNE-t33211.html
Sper ca acuma nu mai ziceti ca am ceva in special cu adminii si ma leg de ei fara sa fii facut nimica.

EDIT.

Quote:
In regulament scrie clar, deranjarea adminilor = ban

Propozitii fara sens = ban

Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens

Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

Iti dau cu regulamentu peste BOT !!

Du-te invartindu-te

Quote:
4.Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens.

Daca nu scrie ce masuri iei daca se intampla sa faca unu spam, te gandesti si tu si actionezi in functie de gravitatea lucrurilor (gag/llama/ban/ban permanent) de obicei se incepe cu gag sa-l calemzi, nu-i dai ban direct pentru ca vine si el direct pe forum
7.Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza.
Kick/ban
Ms ca-mi dai cu regulamentu peste BOT!!

Last edited by ZerO.? on 04-04-2010, 11:09:18; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 03-04-2010, 15:46:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce masura la penis ma? unde vezi tu ca a scris sile masura la penis? sau ai tu deductie cretina? ( vezi dex ce inseamna cretin )

Tie iti place sa te bagi in seama asa de fel, dai tu comenzi, parca-i serveru lu bunica-ta, ba amice, CAUTA-TI ALTA COMUNITATE !

De acum cum te vad pe server, si ai scos un cuvant, gen " sile, revox, liq, nu iei nici-o masura? " ai gag, retry ai luat ban, motiv?

Deranjarea adminului, nu e amenintare, e un avertisment.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 03-04-2010, 17:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zero tu trebuie sa intelegi ceva: Adminii nu sunt roboti sa aplice regulile 100% dupa cum au fost creeate, fiecare admin apreciaza dupa propria lui bibilica ce sanctiuni trebuie sa primeasca cineva si de ce, avand in vedere regulamentul.
Regulamentul este incomplet si are unele hibe, de exemplu nu sunt specificate bugurile: ai / n-ai voie sa le exploatezi... eu ca admin am ales sa interzic folosirea bugurilor, si este ca o regula personala... n-am nevoie de regulament ca sa imi zica ce sa fac pentru ca nu sunt robot.
Exemplu de robot este chiar cel pus pe server care mi-a dat gag de 3 ori la rand pentru ca am zis "maltratat".... el este programat sa cenzureze cuvantul "ratat", aia face, atat stie sa faca.... nu exista circumstante atenuante, nu exista imunitate de admin. Crezi ca ne-ar fi mai bine sa actionam ca niste roboti, fara sa mai luam in calcul persoana, temperamentul jucatorilor, experienta....

Ce stiu sigur este ca N-am nevoie de tine sa imi spui ce sa fac, ce masuri sa iau si pe cine sa pedepsesc... tu esti robotul -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 03-04-2010, 17:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mintea ta ingusta nu are cum sa inteleaga anumite lucruri.
ala a injurat odata codificat odata - si-a 2-a oara i-am dat ban. iar lui al doilea dupa ce s-a votat 35hp_house si-a intrat harta erau 3 ighioti care comentau ca vor alta harta. si i-am avertizat.. dupa ban -
dar creierasul tau micut nu are cum sa inteleaga anumite chestii.. poate daia nu esti admin. sunt owner pe war4 si nu am dat-o in bara pana acum chiar m-am chinuit foarte mult sa fac un server competitiv si vii tu sa-mi spui ca nu stiu sa fiu admin?
iti zic doar ca ai probleme grave cu capu -
iar faza cu ma pisi pi tini e o faza dupa ts3 in care vorbeam cu kolick si liq intr-un mix si liq a zis faza cu pisi pi tini si-am fost o faza prea penala de am ras 5 min fara sa ne oprim.. si a ramas in memorie ca o faza foarte amuzanta..
acum sincer.. cand ai vazut ultima data soarele? faci investigatii.. loguri.. poze... cum le ai puse? pe foldere cu numele fiecarui admin? - daca face politia o investigatie trebuie sa vina neaparat la tine ca tu ai raspunsurile.
vii si comentezi atat.. il acuzi pe liq.. uitate de cand e liq pe freakz.. are 4 ani inaintea ta si eu 2... ai 3 luni pe comunitatea asta si te crezi vreun zeu?
cine esti tu sa vii sa contesti fiecare admin care nu-ti comvine tie.
de ce nu mi-ai facut reclamatie atunci cand i-ai zis lu ala sa taca si m-am enervat si ti-am dat gag si ti-am bagat putin mintile in cap.. sau cand gresesti tu nu faci reclamatie?
tu crezi ca am sa stau in pozitie de drept in fata ta? te inseli grav.

ps. uitate cate warnuri ai pe forum.. asta indica intr-o oarecare masura cat de inteligent esti... => ca nu prea esti.

Staff message (ion):

Te-am mai avertizat recent. Ai un warn pentru insulte si postul facut la misto cu MJ din pagina anterioara.

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 03-04-2010, 18:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
cand ai vazut ultima data soarele?

hahaahahhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaa

maxim, lasa ca ia si pe forum warn-u 5, si scapam de el pfiu

Staff message (Gh0sT):

+1 warn, offtopic.

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 03-04-2010, 18:14:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"revox"mintea ta ingusta nu are cum sa inteleaga anumite lucruri.
ala a injurat odata codificat odata - si-a 2-a oara i-am dat ban. iar lui al doilea dupa ce s-a votat 35hp_house si-a intrat harta erau 3 ighioti care comentau ca vor alta harta. si i-am avertizat.. dupa ban -
dar creierasul tau micut nu are cum sa inteleaga anumite chestii.. poate daia nu esti admin. sunt owner pe war4 si nu am dat-o in bara pana acum chiar m-am chinuit foarte mult sa fac un server competitiv si vii tu sa-mi spui ca nu stiu sa fiu admin?
iti zic doar ca ai probleme grave cu capu -
iar faza cu ma pisi pi tini e o faza dupa ts3 in care vorbeam cu kolick si liq intr-un mix si liq a zis faza cu pisi pi tini si-am fost o faza prea penala de am ras 5 min fara sa ne oprim.. si a ramas in memorie ca o faza foarte amuzanta..
acum sincer.. cand ai vazut ultima data soarele? faci investigatii.. loguri.. poze... cum le ai puse? pe foldere cu numele fiecarui admin? - daca face politia o investigatie trebuie sa vina neaparat la tine ca tu ai raspunsurile.
vii si comentezi atat.. il acuzi pe liq.. uitate de cand e liq pe freakz.. are 4 ani inaintea ta si eu 2... ai 3 luni pe comunitatea asta si te crezi vreun zeu?
cine esti tu sa vii sa contesti fiecare admin care nu-ti comvine tie.
Quote:
de ce nu mi-ai facut reclamatie atunci cand i-ai zis lu ala sa taca si m-am enervat si ti-am dat gag si ti-am bagat putin mintile in cap.. sau cand gresesti tu nu faci reclamatie?

Nu am vrut sa-ti fac reclamatie pentru ca pe viitor nu ma ajuta deloc reclamatia in caz ca vream sa fac cerere pentru slot si nici sa-mi bat capu aiurea nu am vrut, voi v-ati imprimat in minte cum ca eu as vrea sa va fac rau. Am pastrat totusi doveziile pentru a ma apara in caz ca mai faceti abuzuri dinastea.
Voi nu va dati seama de anumite lucruri, dupa ce v-am ignorat prima data tot voi ati inceput sa va luati de mine cand intram pe server. @ Aduti aminte bine cine a inceput, daca tot insisti vin si cu dovada aia am consola salvata, acolo am intins si eu coarda recunosc dar tot tu ai inceput primu.(revox : pe war4 eu eram aaa
revox : si m-ai cam enervat
Vai.Pustamache : revox cf ?
revox : esti vreun zeu
revox : mai taci din gura aia
ZerO.? : ce vrei ma ?
revox : sa taci
ZerO.? : ce ti-am zis ?
Ti-ai adus aminte ?

tu crezi ca am sa stau in pozitie de drept in fata ta? te inseli grav.

ps. uitate cate warnuri ai pe forum.. asta indica intr-o oarecare masura cat de inteligent esti... => ca nu prea esti.
Quote:
P.S Eu zic sa asteptam si ownerii sa posteze si ei parererile lor.

Edit:
Daca sunt mai ordonat la posturi ca voi si sunt mai bun, asta nu inseamna ca nu mai ies din casa , ca-s obsedat.
@ Este diferenta de experienta tu cu gura ta ai zis-o revox ai mai multi ani ca mine pe cs, deci... uitati-va la voi prima data si dupaia vorbiti de altii.
Liq posteaza si tu ceva destept, nu glume, exista chiar topic special pentru bancuri daca vrei sa razi.
Quote:
Liq a zis:asa ca ia si pe forum warn-u 5, si scapam de el pfiu

Ar fii bine sa scapi de mine, sa poti sa-ti bati joc in continuare. Tu niciodata n-o sa pricepi, pentru tine exista numa cearta, ura, ciuda si razbunare.

Last edited by ZerO.? on 03-04-2010, 18:30:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 03-04-2010, 18:27:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da cearta ura si razbunare - esti un frustrat, grow up

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 03-04-2010, 18:57:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deaja devenisei enervant si eram cam iritat ca vorbeai foarte mult si prost. si nu eram singuru care era iritat din cauza ta... nu e obligat nimeni sa-ti asculte balivernele. sau suferi ca nu esti si tu un sef pe nicaieri si incerci sa-ti acoperi frustrarile? facand reclamatii aberante? - majoritatea reclamtiilor sunt facute din cauza ta... ca esti mult prea enervant si neintelegator...
de exemplu reclamatia lu alone. ca de ce nu ti-a raspuns la amx_page. nu toti au atentie distributiva sa fie atenti si la joc si la chat. trebuia sa fii atent cand e alone mort si-i dadeai de 2-3 ori amx_page cu ce aveai de zis nu 1 data cand e viu si neatent la chat. mai ales ca amx_page este alb si se imbarliga cu chatu normal si mesajele automate si nu-ti dai seama..
asa ca nu mai te da tu zeu si toti trebuie sa te stim de frica pe tine ca ne faci reclamatie cum nu-ti comvine tie ceva.

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 03-04-2010, 19:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"revox"]deaja devenisei enervant si eram cam iritat ca vorbeai foarte mult si prost. si nu eram singuru care era iritat din cauza ta... nu e obligat nimeni sa-ti asculte balivernele. sau suferi ca nu esti si tu un sef pe nicaieri si incerci sa-ti acoperi frustrarile? facand reclamatii aberante? - majoritatea reclamtiilor sunt facute din cauza ta... ca esti mult prea enervant si neintelegator...
Quote:
de exemplu reclamatia lu alone. ca de ce nu ti-a raspuns la amx_page. nu toti au atentie distributiva sa fie atenti si la joc si la chat. trebuia sa fii atent cand e alone mort si-i dadeai de 2-3 ori amx_page cu ce aveai de zis nu 1 data cand e viu si neatent la chat. mai ales ca amx_page este alb si se imbarliga cu chatu normal si mesajele automate si nu-ti dai seama..

Nu l-am rugat sa-mi zica o reteta de bucatarie, am reclamat un codat.
Asta ii punctu tau de vedere cu atentia la joc si la chat, daca joci la rank normal ca nu esti atent.
Nu i-am zis numai o data, i-am zis de 7 ori. Abtine-te sa mai postezi daca habar n-ai despre ce-i vorba, era asa greu sa citesti link-ul ala? Ti-am dat mura-n gura tot.
P.S. AloNE daca cumva citesti sa stii ca nu era nimica legat de tine, revox s-a bagat si el in seama fara sa stie despre ce-i vorba.

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 03-04-2010, 20:02:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice, tu ai impresia ca toata lumea-i proasta si tu destept, eu nu inteleg, advocad nu intelege, revox nu intelege, nimeni nu intelege, da de fapt tu esti cam plecat de-acasa.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 03-04-2010, 20:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti batut in cap? sau esti chiar cu Iq-ul la pamant?
daca esti atent la joc insemna ca joci la rank.. tu nu vezi cat de limitat esti.. si ce conceptii poti sa ai..
INTELEGE CA DACA DAI 1 DATA PE AMX PAGE NU SE VEDE DACA NU ESTI ATENT!
data viitoare dai tab .. uitate daca adminu e mort si dai mesajul de 2 ori ca sa fii sigur ca vede.
esti tu vreun clarvazator sau atotstiutor? deaja incepi sa ma enervezi rau ca nu pricepi ce ti se explica

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 03-04-2010, 21:23:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
esti batut in cap? sau esti chiar cu Iq-ul la pamant?
daca esti atent la joc insemna ca joci la rank.. tu nu vezi cat de limitat esti.. si ce conceptii poti sa ai..
INTELEGE CA DACA DAI 1 DATA PE AMX PAGE NU SE VEDE DACA NU ESTI ATENT!
data viitoare dai tab .. uitate daca adminu e mort si dai mesajul de 2 ori ca sa fii sigur ca vede.
esti tu vreun clarvazator sau atotstiutor? deaja incepi sa ma enervezi rau ca nu pricepi ce ti se explica

http://forum.wow-freakz.com/view-post-556348.html?#556348
Numara de cate ori a fost ma.
Si eu m-as enerva daca mi-as da seama ca n-am dreptate.

0 0

Back to top
Advocad

[Creep]

(since 05-08-2011 22:08)

Votes: 11

Post Posted: 03-04-2010, 21:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok ZerO.? daca tot e Pastele hai sa ne calmam, ingropam securea si am sa-ti explic mai jos cum sta problema; usor, calm fara cuvinte grele ca sa poti intelege si tu:

Ai fost "indepartat" de pe sin.freakz tot pentru un comportament asemanator probabil.. lasand asta la oparte sa vorbim de war3.freakz.

Ai venit de 2-3 luni pe server si, cu intentia de a te implica la server, ceea ce este de admirat, ai luat-o un pic pe ulei: ai inceput sa fii ostil fata de admini, sa le vorbesti arogant si cu un deget in nas si cu o mana pe regulament ai inceput sa faci pe justitiarul intr-o comunitate care s-a descurcat foarte bine inainte sa vii tu si care sunt sigur ca va prospera cu mult dupa ce o plecam noi. Rolul tau ca nou-venit este sa fii linistit pe server, sa nu creezi probleme, sa faci destule ore si peste o luna vechime sa poti primi slot; cum dealtfel multi au facut. De acolo, cu slotul obtinut, incepeai sa te implici mai mult: ajutai la prinderea codatilor, la mentinerea linistii pe server cu o vorba buna, un sfat prietenesc, ca un baiat bun ce esti (fara metode de securist sau temperament de femeie la menstruatie). Dupa inca o luna primeai blood si tot asa mai departe, iti vedeai linistit de treaba, ne simteam bine impreuna si se evita tot taraboiul asta.

Tu in schimb, ai inceput cu cearta si rezultatele s-au vazut la prima cerere de slot: CONTRA in unanimitate! Ghici ce se va intampla peste o luna.. 2, cand vei aplica din nou.. surpriza: CONTRA iarasi. La mintea ta de baiat destept, ca am avzut ca stii sa scrii in culori, cum gandesti ca vei avansa pe acest server lovind in exact oamenii care trebuie sa te sprijine pentru promovare?

Uite ce iti propun:
In momentul asta eu te iert pentru tot! Cere-ti scuze fata de liq, revox, k/, Fearless, fata de toti cei care i-ai suparat si hai sa intoarcem pagina. Dovedeste-ne ca poti fi si baiat de treaba, dovedeste-ne ca te-am judecat gresit, dovedeste-ne ca trebuie sa te primim printre noi!

In ceea ce ma priveste, am sters tot cu buretele.

NUmai bine si Paste Fericit.

iubesc, urasc, injur, iert, uit, beau, mint, plang, distrug, fur, creez, protejez, daruiesc, merg inainte.. sunt doar om.
0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 03-04-2010, 22:28:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
*** liq killed JoKs with a headshot from m4a1 ***

Citat:
*DEAD* TiGeR : bah zero cd sunt admini anunti un codat nu faci u demo

Am tot dreptu sa prind un codat, sa-i fac demo.
eu cu tine @@ killed Ciupy-Ciups with ak47
] amx_page ept ii suspect..
*DEAD* ZerO.? : da?
*DEAD* wTf.? : degeaba:))
liq killed eu cu tine @@ with m4a1
] amx_page a dat 3 headuri odata
*DEAD* Dj^CyP : uratule
*DEAD* TiGeR : cd nu sunt poti face u demo
(Jucator)ZerO.?: ept ii suspect..
*DEAD* wTf.? : avem voie si noi sa stam sa ne uitam sa facem demo sai prindem ,)
(Jucator)ZerO.?: a dat 3 headuri odata
*** eu cu tine @@ killed JinX with a headshot from ak47 ***

mah, eu ti-am spus ca nu are rost sa stai sa faci u demo atunci cand sunt admini online (eram eu, InNa, revox, liq ), ti-am sugerat doar atunci cd nu sunt admini poti sa faci demo....atunci intrebarea mea e: ce inseamna la tn un admin???si pt ce exista amx_page ???
p.s. nu stiu cati ani ani si nici nu ma intereseaza , dar vad ca u jocul asta il iei ca pe ceva personal....relax...is just a game!!! dar vad ca deja toti admini nu te sufera...iar pt asta nu cred ca vei mai avansa de la slot.... nu am nimik cu tn ....
Have fun!

La munk, nu la intins mana!!! -
0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 03-04-2010, 22:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Advocad:Ai fost "indepartat" de pe sin.freakz tot pentru un comportament asemanator probabil.. lasand asta la oparte sa vorbim de war3.freakz.

Uite si de ce am fost dat afara, sa clarificam tot.
.............................................................................................................................................................
1.Nu-mi cer scuze, as pica eu de prost si as confirma faptu ca voi nu aveti nici-o vina.

2.Va las in pace, atata timp cat si voi faceti acelasi lucru.

3.Eu zic sa asteptam decizia unui owner, dupa care incheiem si isi vede fiecare de treaba lui.

4.Incercati sa fiti realisti.

5. Advocad:"In ceea ce ma priveste, am sters tot cu buretele." Tine minte ce-ai zis, ma tem ca o sa trebuiasca sa-ti aduc aminte pe viitor.

6.Eu nu m-am certat cu nimeni, am fost umpic mai atent la greselile voastre atata tot, aia va deranjat pe voi.

7.Sterg si eu tot cu burtele dupa ce se da verdictul, oricare ar fii, ATENTIE sterg cu buretele dar asta nu inseamna ca de acuma incolo o sa ma las calcat in picioare.

8.Ce-i care cred ca advocad mi-a dat o sansa si eu am refuzat-o, se insel, am facut tot posibilu sa nu pic nici eu prost si nici nu i-am refuzat oferta, doar am transformat-o in ceva mai real.

9.Numai bine si Paste Fericit.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 05 April 2010 07:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 02-08-2025, 03:51:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password