User
Pass
2FA

Reclamatie KingofLions-Leader NR

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message674
LighT[]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-12-2018 15:41)

Post Posted: 30-09-2017, 17:16:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick in joc: LighT[]
Numele persoanei reclamate: KingofLionS
Descrierea incidentului:Intru pe server si vad ca king e noul lider il intreb ce sa intimplat si imi raspunde cu romana lui de toate zilele,Dupa 3-5 minute vine si imi zice sai dau test log pentru invitatie.Eu Ii dau testu si dau report si vine Heroine si imi zice ce sa intimplat si eu ii zic cine la facut lider pe King el imi raspunde ma intreaba ,,Dc report ma to admin ?" si eam raspuns ,,Am reportat sa vad cine tea ales ca eram al naibi de curios" si dupa ce am scris Mia dat uninvite pe motiv incativ.Nu am intrat 2 zile si azi se facea a 3 fix in ora in care am intrat se facea a 3 zi si el imi da /uninvite, Vreau sa fie sanctionat pentru ca mieam luat uninvite din factiune si aveam 36 de puncte de raport (Cel mai activ din faciune).Si vreau sa il sanctionati pentru ca nu stie a vorbi limba romana .
Dovada/poze: https://imgur.com/a/KhULj Dovada 1,Dovada 2 https://imgur.com/a/KW0kB

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BuLLeT' #

[knubi//]

Status: Offline
(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 30-09-2017, 21:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu esti roman, el e strain..si omori romana mai grav ca el. Dar nu de asta suntem aici.
+1 lwarn.

@Cheloo Sa:Mp !

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BuLLeT' #, 30 September 2017 19:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-08-2025, 19:10:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password