User
Pass
2FA

Aplicatie Lider Los Santos Police Departament(LSPD)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2052
DragosBMX

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-10-2017 10:39)

Post Posted: 07-10-2017, 11:50:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: WarN4K
Varsta: 17
De cat timp joci samp: 9ani
De cat timp joci samp pe serverul nostru: 4saptamani
Level: 7
Ore jucate: 15
Nick-uri anterioare: Ryder,GabEMafi
Factiuni precedente: News Reportrs
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) : Lider Ballas Teste
Intervalul orar in care joci samp: 13:30 - 00:00 [Luni-Vineri] Sambata-Duminica 6:00 dimineata pana la 00:00
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Ma numesc Daniel,locuiesc in Cluj-Napoca de origine sunt din Zalau judetul Salaj dar studiez in Cluj si prin urmare si locuiesc in Cluj.Sunt un baiat inalt,blond cu ochi albastri caruia ii place sa joace fotbal foarte mult si sa se distreze cu fetele prin oras in zilele de weekend.In timpul saptamani invat la un liceu cu profil tehnic pe clasa a 11-a pana la ora 12:30 de unde plec direct la antrenament,ajungand acasa pe la ora 13:30 intru pe samp si ma joc pana seara dupa ora 00.In unele zile imi iau liber de la gaming si de la antrenament si plec sa lucrez cu bunicul la un service auto in apropriere de Zalau,acolo eu fiind un mecani ucenic,nu ma pot numi mecanic pe deplin deoarece inca invat de la oameni cu experienta.In weekenduri tot timpul ies cu prietena si cu prietenele ei prin cluburi si terase de noapte.Pe viitor imi propun sa termin liceu si sa merg din aceasta tara undeva in America de Nord si sa lucrez in domeniul IT sau ca electrician la orice service auto.Mai multe va las pe voi sa va dati seama.
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte): Doresc funcita de lider sa ajut server-ul cu ajutorul meu de lider sa pot ajuta in domeniul meu de lider sa fac factiunea aceasta sa fie una unica.
Poza cu /stats: https://imgur.com/a/Qh1jA

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
St.iRoN

[Mentally Stable]

(since 10-10-2017 11:52)

Post Posted: 07-10-2017, 15:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: iRoN
Varsta: Am 15 ani.
De cat timp joci samp:De aproape 3 ani
De cat timp joci samp pe serverul nostru:Joc de 2 zile.
Level: Am level 5.
Ore jucate:Am 28 de ore jucate.
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Factiuni precedente: GroveStreet.
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) : Deoarece mi-am dat seama ca mafiile nu sunt de mine.
Intervalul orar in care joci samp: Nu am un interval anume
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Ma numesc Rãzvan sunt din Vaslui am 15 ani și iubesc fotbalul, tenisul de masa și dansurile populare. Sunt la echipa de juniori a clubului de fotbal și fac parte din ansamblul de dansuri populare Trandafir de la Moldova. Sunt o fire ambițioasã care are multi prieteni dar pe cei adevãrați ii pot numãra pe degetele de la o mana.Respect pãrinții și persoanele care ma respecta. Cam atât despre mine în câteva cuvinte.
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte):Asi dori aceasta functie de lider pentru a organiza factiunea dupa bunul meu plac si sa imi aleg membrii foarte bine pentru a evita conflictele intre membrii mei un alt factor care mar determina sa aleg lider la aceasta factiune este acelea ca sunt foarte experimentat cand vine vorba de PD.
Poza cu /stats: https://imgur.com/a/uqzAK

0 0

Back to top
MESSI10

[Mentally Stable]

(since 08-10-2017 18:58)

Post Posted: 07-10-2017, 17:30:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: mihai
Varsta: Am 15 ani.
De cat timp joci samp:De aproape 3 ani
De cat timp joci samp pe serverul nostru:Joc de 2 zile.
Level: Am level 2.
Ore jucate:Am 28 de ore jucate.
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Factiuni precedente: GroveStreet.
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) : Deoarece mi-am dat seama ca mafiile nu sunt de mine.
Intervalul orar in care joci samp: Nu am un interval anume
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Ma numesc mihai sunt din Vaslui am 15 ani și iubesc fotbalul, tenisul de masa și dansurile populare. Sunt la echipa de juniori a clubului de fotbal și fac parte din ansamblul de dansuri populare Trandafir de la Moldova. Sunt o fire ambițioasă care are multi prieteni dar pe cei adevărați ii pot număra pe degetele de la o mana.Respect părinții și persoanele care ma respecta. Cam atât despre mine în câteva cuvinte.
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte):Asi dori aceasta functie de lider pentru a organiza factiunea dupa bunul meu plac si sa imi aleg membrii foarte bine pentru a evita conflictele intre membrii mei un alt factor care mar determina sa aleg lider la aceasta factiune este acelea ca sunt foarte experimentat cand vine vorba de PD.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 22:27:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x