User
Pass
2FA
 
 

REGULAMENT GENERAL !!!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message353
wtf!!!

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-11-2017 20:52)
Joined: 07 Jun 2013
Posts: 19, Topics: 9
Location: Romania

Reputation: 37.7
Votes: 1

 
Post Posted: 23-10-2017, 16:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

REGULAMENT ZoMbie.FreAkz.Ro




REGULAMENT GENERAL

1. Respectarea regulamentului (nerespectarea se pedepseste cu gag, slap, slay, kick, destroy, ban 30/60/120/permanent).

2. Respectarea staff-ului (nerespectarea adminilor se pedepseste cu gag, slap, slay, kick, destroy, ban 30/60/120/permanent).

3. Respectarea Owner-ului ( nerespectarea ownerilor se pedepseste cu gag , slap , slay , kick , destroy , ban 30/60/120/permanent)

4. Respectarea limbajului (daca nu veti putea controla limbajul veti fi pedepsiti cu gag, kick, ban 30/60/120/permanent)(daca ati primit gag si veti da retrey tot gag o sa aveti cate minute vi sa dat)

5. Respectarea jocului (folosirea a diferite hack-uri este strict interzis!!! veti fi pedepsiti cu destroy/ban permanent).

6. Nu aveti voie sa faceti block cu exceptia laser mine-ului (veti fi pedepsiti cu slap, slay, kick, ban-30 min).

7. Nu aveti voie sa va blocati in propriul laser mine si dupa sa tastati m4 (veti fi pedepsiti cu slay, kick, ban-30min).

8. Nu aveti voie pe locuri inalte unde nu pot ajunge zombie (aveti voie 5-8 sec din fiecare 1 min a rundei, nerespectarea se pedepseste cu slap, slay, kick, ban-30 min).

9. Nu aveti voie sa trageti cu bazooka de la jetpack pana cand un human nu se infecteaza (care mai foloseste bug-ul va fi pedepsit cu ban-120min , la a doua folosire de bug permanent )

10. Jucatorul are voie sa cumpere doar un mod assassin/nemesis/sniper/survivor pe harta (daca primiti mod de la server , numai aveti voie sa cumparati alt mod, nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban-30/60/120 min).

11. Jucatorul nu are voie sa cumpere mod fara sa anunte minim 3 ori (se anunta "next 1 mod" cand doresti sa cumperi peste 1 runda, se anunta "next mod de 3 ori" cand cumperi runda urmatoare, nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban-30min).

12. Jucatorul nu are voie sa anunte mod daca nu are suma de 200 ammo packs (nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban-30min).

13. Jucatorul nu are voie sa anunte mod si peste 3-4-5 runde sal cumpere (aveti la dispozitie doar cand doresti sa cumperi peste 1 runda si cand cumperi runda urmatoare, nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban-30min).

14. Nu aveti voie sa cumparati mod dupa mod (trebuie sa asteptati 2 runde de infectie, multi/swarm/plague/armageddon/apocalypse se considera tot ca mod-uri, nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban 30/60/120min).

15. Nu aveti voie sa folositi jetpack+bazooka la mod sniper/survivor (nerespectarea se pedepseste cu slay, kick, ban-30/60/120 min).

16. Daca ai citit regulamentul , codul este : ZMP.ZOMBIE

17. Zombie este obligat sa atace Human(nerespectarea se pedepseste cu slap, slay, kick).

18. Este interzis ca primul zombie sau ultimul sa dea retrey(nerespectarea se pedepseste cu ban 30/60/120 min).

19. Zombie sunt obligati sa atace la mod ( se va folosi comanda freeze , playerul care are doua freeze are ban 20/30 minute)

20. Nu ai voie sa stai dupa jucatoar sa il infectezi din nou dupa ce lai infectat prima data Pedeapsa 200/400 min ban

21. DACA CINEVA FACE EXCEPTIE SA NU ATACE DINTRE ADMINI PRIMESC REMOV PE LOC NU CONTEAZA CINE E PRIETENA PRIETENUL ETC/PEDEAPSA REMOVE ADMIN/SI PLAYERI NORMAL BAN 1000/MIN

NU EXISTA NU AM STIUT !

REGULAMENT ADMINISTRATORI

1. Se baneaza jucatorii care fac reclame pe chat(120min/permanent).

2. NU aveti voie sa folositi comanda SLAP/SLAY de mai mult de 3 ORI pe acelasi Player.

3. Comenzile human, zombie, respawn se folosesc doar daca modul curent a fost infectie normala. (Aveti voie doar o singura data la 3 mape)risca-ti sa fi-ti sanctionati cu -1

4. Comenzile human, zombie, respawn se folosesc doar o sigura data la alegere odata la 3 mape sau 120min Pedeapsa -1 sau remove.

5. La modul (Multiple Infection) adminii nu au voie sa foloseasca comanda antidote, cei care nu respecata risca sa fie sanctionati cu -1.

6. Administratorii care au acces de asi da modu 1 data la 24 ore poate sa dea modu lui cui vrea(exclus admini).

7. Administratorii NU au voie sa isi dea respawn la mod-uri (Swarm/Plague/Multi/Armageddon/Apocalypse).

8. Administratorii nu au obligatie de a schimba harta intotdeauna, nu se joaca numai ce harta vrea adminul(veti fi sanctionati).

9. Playerii nu au voie sa cumpere mod decat dupa 2 runde de infectie simpla (Un singur mod se cumpara pe mapa curenta).

10. Administratorii nu au voie sa abuzeze de amx_tsay / amx_csay drept chat, aceste comenzi se vor folosi doar pentru a anunta!

11. Administratorii care au acces la comanda de a da mod nu au voie sa dea drumu la un mod plague/swarm/multi/armageddon daca vreun player are 200 de ammo.

12. Atentie administratorii care cer socoteala la alti administratori gen(de ce ai dat ban lui ala,de ce ai dat gag lui ala) vor fi sanctionati la decizia Detinator-ului...

13. Atentie administratorii care face uz de comanda pe alt administrator vor fii sanctionati -1/remove. ( exceptie OWNER sau DETINATOR , daca OWNER face uz din comanda pe nimic , are remove )

14. Modurile swarm , pleague , multiple infection , armagadeon , apocalypse se respecta dand odata la 3 mape sau 120min si o singura data pe mapa(nerespectarea sactionare -1/remove)

15. Respectarea Detinatorului ( se pedepseste cu ce doreste el )

NU EXISTA NU AM STIUT !

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wtf!!!, 23 October 2017 15:14



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 17-09-2024, 08:53:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x