User
Pass
2FA

unban !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1289
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 11-03-2007, 17:42:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidz0r wrote:
- nu te lua de noi ..free era warlord ..shi nu comentam - ...naveam de gand sa iau ma ban ..

Credeti ca e inchizitie pe server? Daca luati ban aiurea postati pe forum si scapam de cei care abuzeaza de admin -

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fre3.

[Mentally Stable]

(since 18-07-2007 18:18)

Votes: 4

Post Posted: 12-03-2007, 11:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BillyBoy wrote:

Fre3.Mp3 : ****** natia mati

1.A fost spus pe admin_chat
2. nu ti-a fpst adresa-ta tie

Spr1nG wrote:

nu te pune rau cu Fre3 ca cunoaste pe multi si sar putea sa ramai cu banu si la mine e la fel intru pe servar simi zice "Hai iesi mai repede sa pot juca si eu linistit sau ban" am primit de 20 de ori ban si nu m-am plans mi le-o scos snaKe .. - deci .....

1.Nu cred ca ti-am zis in viata mea asa ceva .
2. De fiecare data cand intru pe srv si esti si tu ma ataci ma faci prost si imi pui nervi la incercare (am martori )

BillyBoy wrote:
da mah cine ii ala ceva zeu !
ce ar fi sa ne dam ban intre noi ? intra shocker pe server nici nu apuca sa salute si ii dau ban intra a b c d si f admini pe server ii banez ca eu is Bily am admin nu mi teama de nime stai umpic asa mah baiatule cum vine asta am dat rr din greseala incepe sa ma injure si sa faca tam tam o sa vada el !!!......hai ca deja o dam in baloane !

faceti ceva cu mister musculo ala !

1. hmmmm
2. asta a fost cu totul si cu totul altceva

Spr1nG wrote:

am sa fac ok ss si o sa vedeti mie de ce imi da ban .. intrebatil pe snake ca tot ma plang lui ca iau ban incontinu de la el .. orice zic ok imi da ban de 1 ora .... - iam zis si de codati odata el o zis sa tac ca stie el ce face si ban 100 de min - deci .. !! ( alpha vezi si la topicul meu de cerere - ) -

ti-am raspuns mai sus un pic ! + ca la faza cu codati sunt prea multi incompetenti INCLUSIV tu si daca-l vezi ca trage prin pereti sau ti-a dat tie HS e codat

Spr1nG wrote:
BillyBoy wrote:
las ca o sa o scoatem la capt noi cu domnul,mirobolantul,perfectul si politicosul fr33

doar deasta o luat ban si pe forum ca e pea tupeist .. !!! da las' ma Billy banul ti se va scoate ... - gg in continuare !!

P:S : cred ca nu tea lasat sa joci sa te intreaca in top cai rankist -

1. sper sa o scoate-ti cu bine
@ spr1ng eu nu am suportat in viata mea rankisti dar tu esti prea inapt sa-ti dai seama ...ma-i vzt tu vrodata pe mine sa dau rank sau top ? poate oi fi dat din curiozitate dar in nici un caz ca tine sau alti playeri/admini ( nu dam nume)

liquidz0r wrote:
- motivul a fost k ai dat restart knd mai erau vreo 10 min din harta mai era putzin shi ai luat ban ... cred k e temporar .. i dont know

A fost temporar 100 minute !

Shocker wrote:
Era temporar, oricum l-am scos.
Spr1nG wrote:
nu te pune rau cu Fre3 ca cunoaste pe multi si sar putea sa ramai cu banu

HaHa, de unde ai scos-o si pe asta? In curand o sa ramana Fre3 fara admin daca mai primesc reclamatii din partea lui [mai sus vad ca a injurat, am vazut cum vb cu playerii, etc].

Si daca tot mai erau 10 minute din plansa cand a dat restart de ce nu puteati pur si simplu sa schimbati plansa? Si-asa trebuia schimbata, nu trebuia neaparat ban

Hmmm acuzati fondante ! - aveti ? DOAMNE cum shoker pui tot la gura zici ca esti copil dala mic sa mor daca nici acuma nu ma cunoaste-ti.... e clar am petrecut ceva timp degeaba

@ spr1ng chiar daca cunosc multa lume si ma cunoaste multa lume asta nu inseamna ca sunt IMUN

liquidz0r wrote:
- nu te lua de noi ..free era warlord ..shi nu comentam - ...naveam de gand sa iau ma ban ..

Nu se ia de nimeni ...... dar pute-ai sa zici ca toti ati spus ca am fqt bine cand ia-m dat ban acuma vreti sa ma ingropati HALAL ...... preteni

BillyBoy wrote:
atunci dadeam eu la vot - pe cand sa dau enter ma trezesc cu banu !

bai laso-n pana mea de treaba .. tocmai atuncea lasa-ma bili ca nu e prima data cand faci greseala asta si eu am bind-uri pe taste mai exact pe F-uri si nu sa intamplat niciodata dar la tine e a 2-a oara

Shocker wrote:
liquidz0r wrote:

Credeti ca e inchizitie pe server? Daca luati ban aiurea postati pe forum si scapam de cei care abuzeaza de admin -

da Corect mai astept si alte plangeri impotriva mea ... si de data asta sper sa fie fondate ! sau NEFONDANTE - hai ciuz nu-s candmai intru ca sunt la sala la TOPNET - am meci in pgl -

0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 12-03-2007, 14:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zise zeul fr3 -))
1.nu ma pasioneaza pe mine daca ma injuri pe chat important e ca mai injurat !
2.pt ce miai dat ban zi motvul ? trebuie sa ai un motiv intemeiat dora esti warlord !
3.shocker mia zis ca e temporar !
4.HA1P@

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
Alpha_Kill3r

[Maniac]

(since 06-01-2011 19:10)

Votes: 4

Post Posted: 12-03-2007, 18:16:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata nu mai are rost Topicul. Close it!!

Populatia Pamantului e in crestere...Inteligenta ramane constanta
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-02-2025, 07:30:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x