User
Pass
2FA

Romanian Spam Zone #24
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 894, 895, 896  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Show only staff posts
Author Message1103197
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 25-10-2017, 20:14:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Like u dont know, same story all over again ...we all suck, etc etc.
I already know that, try something else !!
Ca sa fiu un hater clasic, incercati sa va luati de Simonica, care tocmai a luat bataie @ ca un numar 1 mondial de la o daneza ...care nu batea pe nimeni..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 26-10-2017, 00:50:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Usor sa vorbesti cand nu faci nimic folositor -

Am modul meu productiv. -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 26-10-2017, 08:15:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
Ca sa fiu un hater clasic, incercati sa va luati de Simonica, care tocmai a luat bataie @ ca un numar 1 mondial de la o daneza ...care nu batea pe nimeni..

Cel mai slab numar 1 din istorie.

0 0

Back to top
M3xYyS

[Hunter]

(since 12-10-2023 21:21)

Votes: 1550

Post Posted: 26-10-2017, 14:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce crezi asta ?
Daca era slaba nu avea ce cauta pe locul 1, 2 sau 3.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NoLIMI[T]

[GFX Designer]

(since 16-01-2021 03:02)

Votes: 102

Post Posted: 26-10-2017, 15:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tinand cont ca sunt elev al liceului respectiv si am fost la acel bal, nu mi se pare normal ca niste jeguri de oameni numiti si "reporteri" sa scoata asemenea aberatii grave cum ca profesorii si parintii acelor concurenti au fost la fata locului, ba chiar s-au distrat de cele vazute. Din contra, liceul nu mai organizeaza de aproape un deceniu balul bobocilor pentru a nu fi trasa conducerea la raspundere in asemenea cazuri si uite ca s-au trezit niste idioti sa strice imaginea scolii si a Clujului cu niste MINCIUNI, la care majoritatea oamenilor pun botul fiindca asta-i societatea de ***** in care traim.

Citez si cateva comentarii pe care le-am vazut pe acel site de mai sus.

"Au ungurii de cine rade ! Puradeii astia ardelenesti se comporta in continuare ca o turma de populatie de rangul doi"
"Capitala culturala wanna be -"
"Clujul pentru noi este Vaslui 2."
"Mai rau decat Vaslui, ca au si figuri in cap, ca ii considera "vinituri" pe cei din judetele limitrofe"
"Dacã asta îs șoldovenii, ce mai vrei? -"
"Dupa tine ardelencele sunt neprihanite virgine la liceu cu urme de banana la gura"

Hai sa fim seriosi. Daca e sa merg si eu pe aceasta logica de cacao incat sa arunc tot felul de jigniri pe un oras intreg sau sa-l compar cu Vasluiul, renumit pentru cazurile de viol, din simplu fapt ca niste pusti de 14-15 ani au participat probabil pentru prima oara la un bal si si-au facut putin de cap, de ce sa nu cataloghez la fel si Bucurestiul sau alt oras din simplu fapt ca in locul X s-a intamplat Y si toata lumea s-a distrat pe moment, fara sa fie alte probleme ? Intr-adevar ca proba a fost putin exagerata dar nu mi se pare ceva atat de grav pentru care s-ar scoate asemenea vorbe si s-ar umple posturile de televiziune timp de 5-6 ore incontinuu. Cred ca mai degraba ar trebui sa ni-l arate pe Dragnea si pe toti "tovarasii" lui care ne fura zilnic din buzunare, decat pe niste pusti de 14 ani care doar s-au distrat.

Am facut acest post pentru a va deschide ochii in legatura cu faptul ca nu orice se scrie pe un site sau apare la tv e adevarat. Majoritatea jurnalistilor redacteaza in asa fel incat sa fie in interesul lor, infloresc situatia doar pentru a inflori si ratingul.
De ce nu arata rezultatele din ultimii ani la bac de la liceul in care sunt elev, inclusiv promovabilitatea de 100% la matematica si 90 si ceva % la romana ?

Reputatie gratis
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 26-10-2017, 16:26:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M3xYyS wrote:
De ce crezi asta ?
Daca era slaba nu avea ce cauta pe locul 1, 2 sau 3.

Sa fim seriosi, nu are rost sa intram in polemici in topicul asta.
De fiecare data cand a dat de un meci cu adversar peste medie a pierdut, da cica a batut orice jucatoare din top 10, yeah right. Sharapova a pierdut cu ea, doar pentru ca deja e batrana pentru tenis si a avut un an jumatate pauza, niciodata nu o putea bate in conditii normale. Serena, sa iti aduc aminte ca meciul ala nu avea nici o miza pe americanca?

Simona este o jucatoare buna, care ne reprezinta tara cu onoare, si are respectul meu pentru asta, dar nu e jucatoare de locul 1 mondial. E undeva acolo intre 7 si 15.

0 0

Back to top
linke

[Wicked Sick]

(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 26-10-2017, 16:59:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^^ se mai citeste presa in 2017 ?

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 26-10-2017, 18:10:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoLIMI[T] wrote:

Am impresia ca esti troll.
Cum poti sa aberezi in halul asta?
Cine inchiriaza localul? Cine se ocupa cu platile? Cine, cine si mai cine...

Nu cred ca profesorii au un cuvant de spus, avand in vedere ca sunt legati la maini de invatamant in ce priveste masurile disciplinare pentru rea-purtare. Vinovati sunt parintii care din nu stiu ce motiv, adopta stilul AMERICAwannabe! Josnic!

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 26-10-2017, 18:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
NoLIMI[T] wrote:

Nu cred ca profesorii au un cuvant de spus, avand in vedere ca sunt legati la maini de invatamant in ce priveste masurile disciplinare pentru rea-purtare. Vinovati sunt parintii care din nu stiu ce motiv, adopta stilul AMERICAwannabe! Josnic!

Nu stiu tu in ce lume, elevii fac asta. Nu parinti, profesori sau cine stie cine crezi tu.
Am fost in organizare la asa ceva pe vremea mea, nu a fost nici pe departe asa de libertin, dar noi ne-am ocupat de tot, nu am avut supervizori.
Au fost 2-3 profesori de gasca pe langa noi, care mai apoi au facut parte din juriul, dar nici pe aproape ce aberezi tu.
Mai nou oricum, sunt firme specializate care fac asta, deci elevii doar gandesc probele si se gandesc ce artist sa aduca.

0 0

Back to top
NoLIMI[T]

[GFX Designer]

(since 16-01-2021 03:02)

Votes: 102

Post Posted: 26-10-2017, 19:01:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
^AvioanE^ wrote:

Nu stiu tu in ce lume, elevii fac asta. Nu parinti, profesori sau cine stie cine crezi tu.
Am fost in organizare la asa ceva pe vremea mea, nu a fost nici pe departe asa de libertin, dar noi ne-am ocupat de tot, nu am avut supervizori.
Au fost 2-3 profesori de gasca pe langa noi, care mai apoi au facut parte din juriul, dar nici pe aproape ce aberezi tu.
Mai nou oricum, sunt firme specializate care fac asta, deci elevii doar gandesc probele si se gandesc ce artist sa aduca.

@AvioanE, inainte sa ma faci troll si sa-mi spui ca aberez iti recomand sa-ti reimprospatezi memoria, asta in cazul in care ai habar macar despre ce vorbim aici, fapt de care ma indoiesc in urma la ce ai scris mai sus. Eu nu am scris sa ma aflu in treaba, ceea ce nu pot spune si despre tine, ci pentru ca am fost atat la bal cat si la liceu in urmatoarele zile cand au venit astia de la TV sa filmeze, deci nu cred ca-i cazul sa-mi explici tu mie ce si cum s-a intamplat sau cine e de vina.
Dupa cum a spus si Dire, in marea majoritate elevii din liceele care nu sunt sponsorizate de catre conducerea scolii isi organizeaza singuri balul, fara mami, tati si domnii profesori. Nu stiu cum e in alte parti, eu vorbesc strict de cum e in Cluj caci acel bal nu s-a organizat in alta parte. De exemplu, anul acesta balul a fost organizat de catre un coleg de-al meu care era presedintele consiliului de elevi si din cauza celor intamplate i s-a scos functia si i s-a propus exmatricularea, desi nu a avut absolut nicio vina deoarece nu el a facut probele ci cei care au castigat anul trecut mister, miss, pnm. Cine a inchiriat localul si s-a ocupat de plati ? Organizatorul, adica colegul meu impreuna cu inca cativa, care s-au oferit sa-l ajute. Nu ma apuc sa iti explic acum cu ce bani au platit toate cele fiindca nici eu nu stiu exact din moment ce nu am dat in vorba cu el, dar fi sigur ca profesorii nu au avut nicio legatura.
Va plangeti ca societatea e cum e si aratati cu degetul spre alti care pana la urma s-au distrat la ai' 14 ani ai lor si nu au facut alte probleme, dar de fapt voi sunteti cei care o strica prin faptul ca comentati aiurea si puneti la bot tot ce vedeti la televizor.

Reputatie gratis
0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 3 weeks ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-10-2017, 21:06:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
M3xYyS wrote:
Cm.PuNky wrote:
Sa bage Super Reputatie

Adica ?

Sub reputatia asta inca un sistem la care sa fiu pe rosu. -

@linke: ...
@Avioane: ...

Reputatie cu valoare sa fie! deaia de Aur

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 26-10-2017, 21:12:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Succes in lumea reala, daca tu crezi ca e ok ce se intampla. Nu te "fac" troll, doar incerc sa expun un punct de vedere.
Citeste ce am scris si pe urma oboseste-te sa raspunzi. @ NoLIMI[T]

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 26-10-2017, 22:11:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Succes in lumea reala, daca tu crezi ca e ok ce se intampla. Nu te "fac" troll, doar incerc sa expun un punct de vedere.
Citeste ce am scris si pe urma oboseste-te sa raspunzi. @ NoLIMI[T]

Stii ca si tu trebuie? Poate el a exagerat un pic cu explicatia, dar nici tu nu stii ce inseamna organizarea unul bal, din moment ce ai scris ce ai scris mai sus.

1 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 26-10-2017, 22:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- hai nu, te rog.

0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 3 weeks ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-10-2017, 23:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce sunteti amuzanti?

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 01 January 2018 14:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 894, 895, 896  Next    

The time now is 21-08-2025, 11:03:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password