User
Pass
2FA

[Reclamatie Admin] SmorKed

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message874
Thomas^

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2017 23:21)

Votes: 1

Post Posted: 27-10-2017, 17:05:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra: Thomas
Numele adminului reclamat: SmorKed
Data si ora: Nu mai tin minte.
Motiv reclamatie: Argumente prostesti. Nu cunoaste regulamentul. Se crede seful tuturor ca are acces.
Alte detalii: In multe situatii de genul acesta pe care le vedeti in pozele de ma jos, SmorKed face pe desteptul cand nu are niciun fel de dreptate. Se enerveaza repede si nu stie sa aiba grija de playerii de pe server. Se crede deasupra regulamentului. Si multe altele. Dupa mai multe zile in care facea astfel de greseli si se comporta foarte necivilizat si avea excese de putere m-am hotarat sa ii fac un screenshot la felul cum vorbeste si se comporta.
Dovada (se accepta doar print la consola / demo): Eram pe jb_crime, 007 CT (un baiat de vreo 11 ani), el a vrut sa se asigure ca poate da un day dupa ce fusese FreeDay All. SmorKed a creeat pe loc o regula din capul lui cum ca nu este voie sa dea Day dupa FD ALL cu mentiunea "Ca asa a hotarat Smorked" facandu-se pe sine mai "jmeker" ca toti.

-POZA: https://i.imgur.com/DGZKEFB.png

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 27-10-2017, 18:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa auzim replica lui smorked?

Strict doar de poza.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
Smorked
[Banned user]

Banned

(since 18-03-2018 12:02)

Votes: 5

Post Posted: 27-10-2017, 20:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce aberezi?Fac eu pe desteptul?Ok cum zici tu.
Zic asa:Daca stau bine sa ma gandesc ,era FD-day,demult,aveam doar slot a 5 zi dupa ce l-am luat.
Doi la mana:Nu aveam nici un acces la fel nici tu,eram amandoi cu grad de SLOT si daca stau bine sa ma gandesc eu faceam decat o gluma ,daca sti ce este aia.Nu este vina mea ca ala o avea 11-12 ani si nu o fi inteles ce am zis.
Ai dovezi ca nu am grija de server?Aratale ,ca gura mare o ai sa acuzi intruna.S-a simtit ofensat simonul sa nu dea day?Zic si eu?Nu,nu a vrut ,nu-i vina mea - .Si daca ma acuzi pe nedrept,lasa si tu favorizarile pe server. -

0 0

Back to top
Thomas^

[Mentally Stable]

(since 15-12-2017 23:21)

Votes: 1

Post Posted: 27-10-2017, 21:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Saracul de tine, credeai ca mi-ai copt 2 argumente si poti sa imi faci reclamatie. Ei bine dragule, baga bine la cap'şor, nu sunt fraier. Sunt mai mare decat tine cu aproape doi ani si comportametul tau e cat se poate de penibil, nu esti in stare sa legi doua fraze calumea si te zbati acum in propria mizerie. Esti exact ca un catelus care latra la un dulau.
Eu raman in banca mea, comentariile mele se opresc aici si nu vreau sa mai adaug nimic. Oftica-te in continuare si strange dovezi mai concrete data viitoare, daca nu ne da Drog restrictie la amandoi ca faci tu scandal pe forum.

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 29-10-2017, 03:27:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 av.

Next remove. Nu ai voie sa minti playerii.Dai fapt de incapabilitate.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Drogatul ;X, 29 October 2017 01:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 11:17:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password