User
Pass
2FA

Reclamatie Admin Thomas

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1047
Smorked
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-03-2018 12:02)

Votes: 5

Post Posted: 27-10-2017, 14:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Smorked
Numele adminului reclamat : Thomas
Data si ora : Orele sunt schimbatoare 26/10/2017
Motiv reclamatie : Mutari degeaba a unui player,comanda pe alt grad,kick a unui player degeaba,abuz de comenzi
Alte detalii : Vedem
Dovada (se accepta doar print la consola / demo) :
In primul rand : https://imgur.com/a/QgnyU Thomas a scris in consola amx_slay Tiwi,comanda pe alt grad
2:Thomas care face abuz de comenzi:https://imgur.com/a/7TrbV https://imgur.com/a/ALash
3:Aici thomas muta un player de la CT la T ,erau 5+1 cum ar veni si DROG & ZOOM au spus,daca srv-ul le permite sa intre CT sa da GUN DAY! https://imgur.com/a/0kUS5 https://imgur.com/a/2xn4P
4:Thomas a dat kick unu-i player pe nume COX nu stiu de ce,zoom stie mai bine si pe Thomas sterge chat-ul asa dintr-o data.Drog pe filmare se vede clar ca COX revine pe server.Atat am avut de spus,daca mai are un admin o davada inlegatura cu el il rog sa posteze acum.

Last edited by Smorked on 27-10-2017, 16:28:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tiwi

[Mentally Stable]

(since 02-06-2018 15:12)

Votes: 3

Post Posted: 27-10-2017, 15:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A gresit , doar cu favorizarea pentru ca l-a favorizat pe FaNtA, din ss-ul pe care l-ai facut unde mi-a dat kick , mi-a dat cu motiv intrucat era simple HNS nu mi-am dat seama si i-am dat de asemendea slay .
A fost o greseala de a mea .
Multe dintre dovezi nu sunt clare .
Imi pare rau insa trebuie sa iti dau Neagra

Back to top
View user's profile Send private message
Smorked
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2017, 15:31:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nu aveti voie sa dati comenzi intre admini [ exceptie facand doar cazurile extreme, exemplu cand da destroy la tot serverul ] ! [ 1 avertisment ] A dat comanda pe tine?A dat,nu ma int. altceva
Orice acuzatie trebuie sustinuta cu o dovada clara!Ai zis ca Thomas face favorizari,este adv,dar nu ai dovezi sa justifici aceasta opinie,deci este cu 0.
Pozele sunt destul de clare la fie care dintre numerele de mai sus.

0 0

Back to top
Thomas^

[Mentally Stable]

(since 15-12-2017 23:21)

Votes: 1

Post Posted: 27-10-2017, 16:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. I-am dat slay lui Tiwi atunci pentru ca daduse HNS Simple(se vede cum explic acolo "e simple") si cand m-a gasit am fugit de el, a crezut ca era HNS normal si mi-a dat slay fiindca, credea ca am facut bug sa pot misca. I-am dat slay pentru ca el mi-a dat slay degeaba. Tiwi a inteles ca a gresit si nu este abuz. Si-a dat seama de ce a facut si si-a cerut scuze. Multumesc lui Tiwi ca a clarificat treaba.
Drog se poate uita in logs sa vada alb pe negru cum s-a petrecut.

2. Mi-am dat gag singur fiindca incepeam sa ma cert cu tine, SmorKed care de vreo 4 zile esti ofticos pe mine din varii motive.

3. Am deschis consola din greseala si avusesem in consola comanda "jbe_ct sk_" de mapa care trecuse pentru ca il mutasem CT mapa trecuta pe sk_for3st la CT, nu mai tin minte de ce. Dar instant mi-am dat seama l-am mutat la loc T ca sa imi repar greseala.

4. No clue, no cares. Fara dovada si Barrack Obama este femeie.

O sa imi schimb felul in care te-am vazut pana acum. Credeam ca esti un amic si ne intelegem bine, dar vad ca esti caine si dai cu pietre pe la spate. Imi pare bine ca te-ai aratat, acum stiu ce fel de persoana esti. Cheers!

0 0

Back to top
Smorked
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2017, 20:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La 4 stie Drog despre ce este vorba,in regulament scrie clar ca nu ai voie comenzi altor grade si tu vorbesti de caine?Nu sunt eu ala care a inceput cu favorizarile pe server draga Thomas, pana si Tiwi a vazut cu ochii lui si Zoom a vazut ca l-ai favorizat pe Fanta mereu.Eu sunt caine dar tu favorizezi.Tot asa -
0 0

Back to top
Thomas^

[Mentally Stable]

(since 15-12-2017 23:21)

Votes: 1

Post Posted: 27-10-2017, 21:04:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pana la urma toata treaba asta pe care ai creeat-o tu este din faptul ca esti invidios. Voi astepta sa vad ce decide Drog pentru ca nu sunt genul care sa ma cert ca la piata.
0 0

Back to top
Smorked
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2017, 21:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu era vorba despre invidie,ca mi se falfia sincer,dar imi era de ceilalti playeri,ca mureau degeaba.Ai vazut ca stiu sa ma comport - si cand s-ar cu gura ,am argumante SOLIDE pentru cea ce zic.Daca e sa nu mai am grad asta e,dar nu suport admini de ce gen tu pata pe un singur player si pe ala il vad cel mai presus.Nu sunt genul de cearta ca nu-mi sta caracter,discutam civilizat.gucci gank.Drog asteptam raspunsul.
0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 29-10-2017, 03:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, nu se dau comenzi pe admini, dar nici nu se face reclamatia pentru altu, daca voia la momentul oportun sa-i faca o reclamatie, o putea face, nu are nevoie de avocati.

Nu se primeste nimic pentru ca si-a dat gag si dupa ungag, ( o singura data ). Iar daca este prins cu dovezi cum ca favorizeaza, atunci deschidem un subiect pe tema asta.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Drogatul ;X, 29 October 2017 01:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 15:37:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x