User
Pass
2FA

Cerere Helper

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message297
Alexandru2312

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-12-2017 18:51)

Post Posted: 05-12-2017, 20:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

>Nick : aLeXaNdRu
>Level : 3
>Nume : Alexandru Ioan
>De cat timp jucati sa-mp: de 2-3 ani
>Experienta sa-mp: 2-3 ani
>Cunosti regulamentu: da
>De ce doresti sa devi Helper ? :Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus.
>Ai mai avut ADMIN / HELPER ? : da
>Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP : Depinde de zile
>Adresa de Facebook. https://www.facebook.com/CallMeButy
>Alte precizari: Sunt un baiat de 16 ani, nascut pe data de 23 Septembrie. Am o inaltime de ~ 1.75m, cu parul negru si ochii caprui. Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din Hunedoara, judetul Hunedoara, sunt la liceul de Colegiul National Iancu de Hunedoara, la profilul de matematica informatica in clasa a X-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa devin un programator cunoscut si sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Am practicat putin fotbalul si hockey, dar din pacate nu am putut continua din cauza scolii. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi, "smecheri", si sa ma aprecieze asa cum sunt eu. Cam atatea despre mine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
aNg3L.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-02-2018 17:03)

Votes: 5

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Roumain 
Post Posted: 05-12-2017, 20:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acceptat. Vei fi tras la teste.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wLLd, 10 December 2017 13:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 14:44:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password