User
Pass
2FA

BaN DaT Aiurea
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2835
raZna

[SiNNERS]

Status: Offline
(since 26-05-2022 08:04)

Votes: 40

Post Posted: 12-03-2007, 01:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adica tu care ai admin de o saptamana ma inveti pe mine...
vezi ca pt cei ca tine a aparut neo geo

Professional Gamer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 12-03-2007, 04:21:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunteti imposibili, am vrut sa fiu bun, de maine cum va mai atacati in public va dau warn...
a gresi e omenesc (e chiar proverb)...si probabil d-asta se cer dovezi...orice persoana este nevinovata pana la proba contrarie...parerea mea ca fara dovezi nu prea ai motiv...

si acum terminati cu atacurile, persiflarile si mistocariile ostentative dintre voi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Eu_leon

[Mentally Stable]

(since 17-04-2007 21:15)

Votes: 4

Post Posted: 12-03-2007, 14:26:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAI LIQUIZOR tu nu te uiti la tine .......uitete mai bine in oglinda si vezi cata bou esti .....ce vrei u sa rezolvi...crezi ca dak postezi regulile alea crezi ca te vor face owner....vezi in pm de treaba ta ca ai decat un amarat de champion....vezi ce postezi......si nu te mai baga u in treburile mele cu dory........ca stiu eo ce am cu el si stie si el mai bine.....asa ca veziti de treburile tale.....

asa Dory .....numai continua sa ma enervezi....cu toto felul de scuze ca u joci cs...pt FUN si imi spui mie ca incerci execuri pe alte nume si tot felul....

cred ca te cunoaste toata lumea cu mjoci cs si de ce joci.....nu are tost sa continui...ai grija in continuare

si altceva dory ..spunele si celorlalti ce contin execurile tale.....adica ce pot face cand joci/......cum sare tinta pe capul celorlalti...si restu....

deci aveti grija

Levier : ce am zis eu mai sus? un warn pentru atac la persoana.

al doilea mesaj :

si pana la urma urmei care e pb am dat bann la 2 oameni nu am sters serveru

facetimi ce vreti......nu ma intereseaza ..dar dak va uitati mai atent la mine ca nuprea am mai dat bann la nimeni de o gramada de timp......io imi vad de treaba mea si voi de a voastra......ca din cate am vaz nici voi admini nu va prea oupati de server ...asa ca SHHHHHHHHH!!!!!!!

vreti razboy o sa aveti razboi....

de acu in col oo sa fiu cu ochii pe voi...pe toti ...aveti grija.....

SI DAK ASTA VRETI....LUATIMI ADMINU DAK TOT ASTA INCERCATI SA FACETI.....

IO NUMAI AM NIMIK DE ADAUGAT......

Levier : un warn pentru double posting.

0 0

Back to top
---D.o.r.Y---
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2007 11:26)

Post Posted: 12-03-2007, 14:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ahahahaha...in config nu poti adauga fisiere de wal...sa sti si u mai bine..configurile sunt facut de skripturi..si nu pioti adauga..alte fisiere..ca nu mai corespunde jocului..si nu ti se conecteaza pe servere iti dau reabel..-....joc cu ce nik vreau si il pot skimba din runda in runda nu ma opreste nimeni....nu mai joc pe sevrer la rank ca mam plictisit am fot vro 2 luni numai primu in top..-..as aca ma plictisi....avem o mgramada de meciuri pe zi..si in plus uitate si u leoane cas numai cu steam..-..si dc era asa cfg-urile..luai ban de la helguard pe sevrerele de steam..-

aaa si sati mai zic ceva...!! nu am cfg..de pe net sau de la amarati!! il am de la SEDAN..personal!!de obicei aceste cfg-uri se cumpara..

!------Dau Lecti Gratis De Counter-Strike------!
0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

(since 22-03-2009 19:17)

Votes: 8

Post Posted: 12-03-2007, 18:16:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Leoane dory nu e codat frate -

Weekendu asta am jucat meciuri non-stop pe server de steam original, giz

Intradevar are cfg-ul lui Sedan...

Nu mai acuzati degeaba!

Astia care zic ca dory e codat : Bagati-va mintile in cap

^Signature by Kre@toR - - -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
---D.o.r.Y---
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2007 11:26)

Post Posted: 12-03-2007, 21:31:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasi ma..ca eo tot cu wallu meu o sa joc toata viata..poate chiar cu timpu o sa se faca aim...D-

!------Dau Lecti Gratis De Counter-Strike------!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 25-02-2025, 04:21:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x