User
Pass
2FA
 
 

FIFA 18

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message777
KrYPtONN

[King Of The Freakz]



Status: Offline
(since 08-03-2019 08:05)
Joined: 07 Oct 2017
Posts: 462, Topics: 32
Location: Unde vrea muschii mei <3

Reputation: 51.5
Votes: 16

 
Post Posted: 20-12-2017, 15:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FIFA 18

pentru PC

In urma unui parteneriat incheiat cu Federatia Romana de Fotbal, Echipa Nationala a Romaniei este inclusa oficial in EA Sports FIFA 18.



Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 18 diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala, fiind adusi la viata jucatori, echipe si atmosfera unui joc cu renume mondial.

Cel mai mare pas din istoria francizei cand vine vorba de inovatia gameplay-ul consta in „Real Player Motion Technology”, un sistem de animate cu totul si cu totul nou care va oferi jucatorilor atat un timp de reactie mult mai natural si cursiv, cat si o personalitate aparte. Acum, atat Cristiano Ronaldo, cat si alti golgheteri faimosi vor performa ca si cum ar fi pe un teren real.

Atat sistemul de control si coordonare al jucatorilor cat si cel de pozitionare si planificare vor fi principalele tale arme pentru a oferi momente de neuitat si o atmosfera captivanta.

In spatele fiecarei figuri marcante a unui sport exista o poveste. Pentru a descoperi adevarata lume a fotbalului, vei pleca intr-o aventura la nivel global, alaturi de Alex Hunter si alte star-uri europene, inclusiv Cristiano Ronaldo.



Powered by Frostbite

Atentia la inovatie cand vine vorba de actiunea captivanta si realista, noi taramuri reprezentative pentru fotbal si personaje cu o personalitate bine dezvoltata sunt factorii pe care Frostbite ii ia in considerare cand diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala.
Cu ajutorul unor tehnici cinematografice moderne de generare avansata a umbrelor si a mediului ambiental, atat personajele din joc, cat si stadionul vor avea parte de cea mai autentica reprezentare in FIFA 18.



Controlul jucatorilor

Real Time Motion Technology

Noul sistem de animatie de ultima generatie utilizeaza un algoritm de corectare si potrivire a traiectoriei pentru fiecare cadru in parte astfel incat jucatorii sa se bucure de un gameplay fluid si receptiv. Noi tehnici de motion capture si tranzitii de animatii generate individual asigura o reprezentare precisa a lumii fotbalului.



Personalitatea golgheterilor

Sase noi arhetipuri de personaje impreuna cu o tehnologie noua de mapare a personalitatii diferentiaza jucatorii de pe teren pentru a le conferi o identitate proprie, cum ar fi sprint-ul specific lui Ronaldo, driblarile lui Sterling sau degajarile lui Robben’s.



Sistemul de dribbling refacut

In FIFA 18, vei alerga catre aparatori cu increderea ca cei mai buni jucatori isi pot schimba directia intr-o clipa. Noi tehnici de dribbling implementate in componenta de gameplay le va permite fanilor sa fie mult mai creativi in situatii de tip 1 vs 1, de la ajustari de traiectorii precise pana la dinamica abordarii unui adversar.



Stilul si pozitionarea echipei



Dinamica de pozitionare a jucatorilor

Cu o mai mare libertate de miscare, coechipierii tai vor analiza in timp real lovitura ta si vor reactiona intr-un mod coordonat pentru a oferi o sustinere consistenta pe partea de atac.



Stilul echipei

Un set autentic de stiluri de joc au fost implementate in functie de echipa participanta, iar AI-ul va recunoaste automat tiki-taka-ul celor mai bune cluburi din Europa sau stilul agresiv adoptat in Premier League, astfel incat nicio defensiva sau ofensiva va fi la fel.


Trailer:
https://youtube.com/watch?v=z_7Gz_RFLnE:



FIFA 18 Pe Origins
FIFA 18 Pe Wikipedia

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Carpe the F Diem
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 10-01-2018 17:56)
Joined: 12 Dec 2017
Posts: 103, Topics: 12
Location: Romania

Reputation: -74.5
Votes: 23

Post Posted: 20-12-2017, 16:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi fain sa faca EA un acord si cu LPF pentru implementarea Ligii 1.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 19-04-2024, 22:41:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x