User
Pass
2FA

[RESPINS] :)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message800
(--eRRoR--)

[Creep]

Status: Offline
(since 25-07-2019 22:06)

Votes: 8

Post Posted: 22-12-2017, 14:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serios ai ajuns sa stergi topicurile in loc sa lasi sa stam de vorba ? ti se pare normal ? de ce fugi de o discutie omeneasca? ca poate nu ai dreptate ? sau poate ma insel eu ?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mrgabio

[Maniac]

(since 10-11-2018 13:01)

Votes: 17

Post Posted: 22-12-2017, 15:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa deci sa ti raspund pt ultima oara , si pana la urma pe ceilalti colegi nu i priveste pt ca problema a fost strict intre noi, deci problema a fost urmatoarea dupa ce ca se baga niste bani in serverul asta ca sa fie jucatori, tu stai afk toata harta nu 15 min cum ai zis tu ,daca tu crezi ca nu se poate verifica e problema ta ,apoi leeghean statea dupa codati saracul ii prindea nu putea sa faca totul , se schimba harta si cade sv ul , apoi ca prin minune apari la calculator , si incep sa tip (cum iti dai tu seama ca tip prin scris nu stiu in fine ) apoi incep sa ti explic iar tu mare mandru ce esti tu ,incerci sa mi atragi mie atentia ca uit ca am fost eu mic si acum am tupeu sa ti zic doamne fereste ma oare cum am indraznit , dar tu uiti ca pe war7 aveai probleme cu toti si ai migrat aici , si daca tu crezi ca eu am luat owner ca dau bani doar atat esti foarte infantil , si mai ales sa mi zici tu mie ca puteai sa dai si tu bani si nu ai vrut , sa te uiti tu de cand sunt admin pe war7 si aici daca a avut cineva vreo problema cu mine sau am avut vreo reclamatie cum ai avut tu , nici macar vreodata nu am incarcat vreo regula asa cum faci tu ,si ai tupeul sa ma iei la misto ca nu ai chef de mine si nu stiu ce , dupa ce ca eu nu te am jignit nu am folosit anumite cuvinte jignitoare cum ai facut tu , da am tupeul atata timp cat sunt pe sv ul asta si il ajut ca tu sa joci pe el nu permit unui admin sa mi vb asa mai ales cand noi toti i am oferit o sansa , trebuia sa intelegi ce ai facut si atat nu sa ma iei pe mine la rost ca si cum tot sunt eu ala handicapat si am ceva cu tine , apoi iti scot adminul si ti zic pe server ca nu mai ai admin tu imi spui tu mie dispari ? Pai ma omule daca ai chef de smecherii fii smecher la tine acasa ma ,ca nu mi tocesc eu neuronii cu tine , am atatea pe cap ca sa mai stiu si de tine si sincer nu mi pasa ,dar cat ai fost admin a trebuit sa ti faci treaba si atat , nu sa fii tu tare in gura si sa ma jignesti pe mine pe pm si dupa zici ca de ce nu vb ca niste oameni ,da ce sa vb ma cu tine cand tu ma jignesti ? Te am jignit cu ceva eu pe tine domnule ? Si ai block pe pm pt ca m ai jignit si dupa cate ai vazut nici macar nu m am bagat in seama cu tine asa cum faci tu ,mai ales sa ma fi bagat asa cum ai facut dupa ce ca erai vinovat , aa si mai si minti pe server ca ti a scos Je bye ul sa fii tu smecher , vezi ca je nu ti a scos nici un bye ,ca drept dovada ai primit la loc , deci tu sfantule care esti ia zi mi tu mie cu ce am gresit fata de tine si de ce am meritat sa ma jignesti dupa ce noi iti intindem o mana si ti dam admin inapoi ? Si acum chiar am spus totul si sa mai stii ceva nu toata lumea care joaca virtual neaparat sunt vai mama lor crede ma ca gasesti oameni cu mult bun simt ca mine si care daca i ai stii in viata reala cum sunt nici macar 1 la suta nu ai fi vb cu mine asa ,crede ma , subiect incheiat te las sa mai adaugi ce vrei tu apoi voi inchide topicul iar daca mai faci cereri esti pasibil de ban pe forum ,pt spam daca nu avertizari , Salut

Si apropo daca tu incerci sa par eu ala vinovat , nu vei reusi pt ca nu ai cum dar in fine nu ma mai intereseaza acest topic pt ca e fumat de mult..

0 0

Back to top
(--eRRoR--)

[Creep]

(since 25-07-2019 22:06)

Votes: 8

Post Posted: 22-12-2017, 16:05:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

desteptule nu am spus ca mi-a scos je byeul am presupus dupa am aflat ca a sters toata lista de bye - ti-am spus sa dispari ca m-ai scos din confa asa fara nici un motiv vreau sa vad si eu cat si restul ce jigniri asa grave ti-am adus eu tie ? chiar sunt foarte curios ca in afara de aia nu ti-am spus nimic . si probleme pe war7 nu am avut cu nimeni in afara de nino adica la pupat in cur mult mai mult anbu ala si a avut ce a avut cu mine . si nici acolo nu am dus nici o cearta cu toti aminii cum sustii tu cat si aici nu imi aduc aminte sa ma fi certat cu cineva din nou cum sustii tu. cat despre ajutat nu stiu ce sa spun in toata perioada asta cat m-am apucat nu prea te-am vazut pe servar si nici pe forum deci ? asa ajuti tu prin lipsa daca stam sa le punem pe toate cap la cap ;)nu ma intereseaza ce activitate ai tu si cand o faci dar nu te mai lauda ca ajuti ca nu am vazut nici in postari mai vechi pe aici sa fi activ pe forum sau pe joc .Cat despre functia de owner nu vreau sa jignesc pe mimeni in privinta asta dar ca si in orice inteprindere nu patronul duce firma ( servarul) ca are un procent acolo da dar tot angajatii o duc ( clasa muncitoreasca mai exact) cum a spus un owner de pe war7 ca tot mi-am adus amitnte nu ownerul sta toata ziua pe forum si pe joc el vine doar cu decizii.( Ma repet nu este legat la adresa niciunui owner de aici sau din alta parte ) asa ca treburile aste ar trebui sa iti dea de gandit. as vrea cateva dovzi clare in care te-am jignit eu asa de rau de te-ai ofensat. ca in afara sa iti spun ca sa iei masurile care se cuvin nu t i-am spus altceva "DOMNULE OWNER" !

A si nu te caut pe tine vinovat de ceva sau mai stiu eu ce vreau doar sa joc pe servar si atat .
Asa ca inca o data te rog sa imi scoti banu.

Update @ 22-12-2017, 16:03:40

+ nu imi aduc aminte sa fi stat toata harta afk cum spui tu . atunci m-ai gasit pe mine ca vezi doamne eram afk si daca am comentat mi-am spus punctul de vedere repede ai sarit pe mine . altii ca stau cu orele chiar toata noapte afk aia nu se mai vad. se vede doar aia ca pleaca omu la baie sau la bucatarie sa manance si repede am stat afk nush cate harti . Fi serios pe treaba asta cu afk ca nu are nici o logica intra fara steam sa vezi cati stau afk si cati nu .

Update @ 22-12-2017, 16:05:02

Nu are rost sa implicam si alti playeri aici e strict intre mine si tine lucru asta.

0 0

Back to top
Mrgabio

[Maniac]

(since 10-11-2018 13:01)

Votes: 17

Post Posted: 22-12-2017, 16:14:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK oricum cum vb tu asa persiflator nu am ce discuta cu tine , si daca nu ma vezi tu pe forum nu stiu ce relevanta are dar in fine eu intru cu multe nume pe server asa ca nu stii cand intru si cand nu , salut
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mrgabio, 22 December 2017 14:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 27-04-2025, 14:44:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts