User
Pass
2FA

Reclamatie Michael Jackson
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2579
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

Status: Offline
(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 09-04-2010, 19:16:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De 2 ore caut cate ceva despre acest player ca sa dovedesc ca are antecedente..si ghiciti....i'am gasit ip-ul banat pe alt server (neprezentare Poze) deci astia din pgl joaca cu cod:)) l'a lasat mai mult de 5 minute sa caute pozele si cica tot nu le gasea ca are atat de multe poze...ca nah e pgl-ist (mam interesat-va dau printuri si ce vreti)

http://www.99poze.ro/Codat_575587855/1/ (dovada ca are antecedente)

Si am vazut ca pe acel server nu ai mai facut reclamatie ceea ce spune ca esti un codat....deci asa joaca pgl-istii cu cod nu? Hai acum vin'o sa spui ca nu esti tu ...- desi ip-ul este acelasi:)...verificati Ip din poza cu cel de la banul dat de Skyt lui Sniket( Banuri date de admini)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sENSAT10N

[Mentally Stable]

(since 19-05-2010 16:14)

Votes: 5

Post Posted: 09-04-2010, 21:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Michael.Joseph.Jackson wrote:
De 2 ore caut cate ceva despre acest player ca sa dovedesc ca are antecedente..si ghiciti....i'am gasit ip-ul banat pe alt server (neprezentare Poze) deci astia din pgl joaca cu cod:)) l'a lasat mai mult de 5 minute sa caute pozele si cica tot nu le gasea ca are atat de multe poze...ca nah e pgl-ist (mam interesat-va dau printuri si ce vreti)

http://www.99poze.ro/Codat_575587855/1/ (dovada ca are antecedente)

Si am vazut ca pe acel server nu ai mai facut reclamatie ceea ce spune ca esti un codat....deci asa joaca pgl-istii cu cod nu? Hai acum vin'o sa spui ca nu esti tu ...- desi ip-ul este acelasi:)...verificati Ip din poza cu cel de la banul dat de Skyt lui Sniket( Banuri date de admini)

ma amuzi in fiecare post prietene. Hai sa-ti explic cum sta treaba:
1. Ba da cred ca eu sunt ala, tin minte ca am jucat 1 data cu nick-ul ala
2. Ca sa te oftic si mai tare, nu inteleg care e problema ca as fi jucat pe serverul ala cu coduri, nu are nici o legatura cu rko.freakz.ro
3. Daca vrea cineva sa ii dau pozele de pe acest server, sa-mi lase PM
4. Mai invata jocul fanule.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sTeAm

[Mentally Stable]

(since 14-06-2010 10:05)

Votes: 4

Post Posted: 11-04-2010, 07:50:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu Micahel tia dat quit pe awp india. A fost ZambescDeSubTramvai ;x -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ++pepsi++, 26 August 2011 00:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-02-2025, 06:42:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x