User
Pass
2FA

Reclamatie Admin The Lion life !!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1281
iacobin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-04-2018 10:57)

Post Posted: 19-01-2018, 22:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: Enemy
Nick-ul adminului: The Lion life
Motiv: comanda executata asupra mea abuziv, aveam un singur laser in baza iar el mi-a cerut sa-l scot efectiv chiar daca laserul indeplinea toate regulile server-ului , in decurs de alte 3 secunde dupa ce mi-a cerut sa-l scot nici macar nu mi-a dat sansa efectiv sa-l scot sau sa-i raspund ca mi-a si dat revive si m-am trezit intre toti zombii care mi-au taiat capul instant. De ce mai sunt pe server astfel de lasere atunci sau astfel de admini incapabili va intreb pe voi astia din conducere?! renuntati ori la lasere ori la admini (in cauza acest lion ) sau o sa va pierdeti toti playeri instant va garantez!!!
Dovezi :https://imgur.com/a/IdVG1

+ edit :
Mai nou am luat si ban pe degeaba ca asa se practica pe server-ul asta !!! Frumos n-am ce spune GG
Dovada :https://imgur.com/a/lbKR3

Last edited by iacobin on 19-01-2018, 22:47:49; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
The Lion life

[Mentally Stable]

(since 29-06-2018 12:52)

Post Posted: 19-01-2018, 22:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acelasi lucru ca si la reclamatia de mai sus aveai block lm iar lm ala nu indeplinea "regulile srv " +V-am mai avertizat o data

Grad: Admin
0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

(since 29-07-2018 22:33)

Post Posted: 19-01-2018, 22:31:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laserul indeplinea regulile serverului, doar tu puteai trece probabil. Trebuie oricum avertizat sa scoata laserul nu sa ii dai direct revive cand era ultima baza atacata -

DOUA VACI COS O APA MINERALA INTR-UN BEC UNA O INTREABA CAT E CEASUL? CEALALTA SCOATE TERMOMETRUL SI ZICE CA E VINERI

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
The Lion life

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu era ultima deabia incepuse runda
Si ai pus bloc ce sa fac decat sa-ti dau revive ?
Nu gasesc DEMO-ul in cstrike ca va aratam eu dovezi

Last edited by The Lion life on 19-01-2018, 22:38:58; edited 1 time in total
0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:38:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba era ultima si oricum nu l-ai avertizat. Hai sa nu facem spam aici te rog, asteptam un raspuns. Daca mai ai ceva de adaugat te rog sa fie dovezi! nu vorbe aiurea. -

DOUA VACI COS O APA MINERALA INTR-UN BEC UNA O INTREABA CAT E CEASUL? CEALALTA SCOATE TERMOMETRUL SI ZICE CA E VINERI

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI
0 0

Back to top
iacobin

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:38:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din print-ul meu se vede clar ca nu a fost nici-o avertizare , nici macar nu te-ai sinchisit sa ma avertizezi , mi-ai spus scurt "scoate lm" si fara sa ma lasi sa intreb care-i problema sau sa ma lasi efectiv sa-l scot sau sa intervin asupra situatiei, tu direct ca un "boss" ce esti tu , ca na, esti admin si esti smecher mi-ai dat revive sa ma felieze aia sa te joci tu repede la CT ca asa vrea maciuca ta. Pai nu se face prietene treaba asa, de ce esti admin pe server? se te distrezi doar tu , ei bine osa ajungi sa te joci singur prietenas cu atitudinea asa daca tu te crezi pe mosia lu' tac'tu aici pe server si ca faci ce vrei tu cand ti se scoala -
0 0

Back to top
The Lion life

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog ai grija cu atitudinea asta.
Si m-am comportat asa pt ca Heartz azi toata ziua numa prosti a facut l-am avertizat de 3 ori

0 0

Back to top
iacobin

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:46:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ar trebui sa insemne acest "llbj", ai 14 ani macar, iti dau un abecedar cv poate incer sa faci o fraza coerenta si corecta din punct de vedere gramatical aici sa inteleg si eu, app asa se rezolva acum probleme cu un player? AI ACCES SI LA BAN VAD, BAN ABUZIV, INCA O BILA NEAGRA PRIETENE !!! EXPLICA-TE !!
Dovada : https://imgur.com/a/lbKR3

0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu te rog sa ai un limbaj cat mai corect gramatical, si mi se pare ca e cazul sa te invete cineva ,,cum sa fii admin". Prea abuzezi de admin. Adminul este pentru a ajuta playerii si a mentine jocul intr-o atmosfera cat mai placuta (fara block/ injuraturi, etc) nu pentru a le da revive/slay aiurea jucatorilor ca sa iti vina tie randul cat mai repede la ct! - (un mic sfat: nu mai fii asa mandru ca esti admin ca nu esti cu nimic mai presus ca alti playeri, ai doar un rolul de a ajuta playerii si de a mentine jocul placut nu de a-i batjocori).

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI
0 0

Back to top
iacobin

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:51:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratele meu, tu habar n-ai sa vorbesti si esti admin, m-am convins ca ma bat cu morile de vant, 14 ani sau care-i treaba? ce e in neregula cu tine ca admin? cum ai ajuns aici? ai donat 20 de euro sau care-i treaba? da-o draq de treaba dar esti incapabil din orice aspect prietene!!
0 0

Back to top
The Lion life

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2018, 22:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) de unde sa te banez eu ? Invata Regulamentul si pe urma zimi mie ca ala nu era lm blok
Apropo mai bn da demo sa vedem si noi cum ai pus bloc

0 0

Back to top
Andone*

[Owner -_- BB]

(since 01-06-2019 19:03)

Votes: 16

Post Posted: 20-01-2018, 00:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci,
Enemy, daca zici ca cineva te-a banat e problema ta intr-un fel, protectia te-a detectat ca posibil “atacator” si te-a banat. (Cs piratat/net prin sarma). Daca nu iti place poti pleca cu Domnul inainte si La revedere.
Hertz, ai putea totusi sa fii calm si sa lasi toate chestiile alea cu “limbajul gramatical”. Daca greseste e treaba lui si nu cred ca acesta e cel mai bun argument cand nu stii ce sa mai spui... Logica internetului: Corecteaza lumea.
Lion, mai usor si stai parcat. o sa se ia o decizie asupra reclamatiei, eu unul nu ma bag la admine dar o sa aveti si de la mine un cadou pentru spam-ul din cerere. Adica doar va promit ca o sa aveti ceva, decid ceilalti...
[H]unTe’R Pos3

"Cine nu respecta viata nu o merita" - Leonardo da Vinci

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Donald.Duck, 02 February 2018 09:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-02-2025, 16:47:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x