User
Pass
2FA

[RESPINS] reclamatie hertz
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2305
aLecs.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-03-2018 11:31)

Post Posted: 12-02-2018, 23:14:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: -=| FreakZz |=- aLecs
Nick-ul adminului: HerTz
Motiv: comanda pe admin + abuz de comenzi
Dovezi: https://files.fm/u/52u7naz8 , https://files.fm/u/wdyxjcyy
ma scuza-ti ca nu am putut face ss cu pc-ul , dar nu mi se salveaza !

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
HerTzWoW

[Mentally Stable]

(since 29-07-2018 22:33)

Post Posted: 12-02-2018, 23:36:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatia asta e facuta ca sa te razbuni sau ce? Daca era ceva facea Enemy reclamatie, nu tu -. Si la faza cu Donat imi blocase baza cu claim si nu puteam scoate piesele asa ca i-am dat repede kick sa pot scoate piesele (eu zic ca-i mai bine pentru el decat ban - ). Ai fost pe server si puteai observa, insa imi faci reclamatie sa te razbuni in loc sa-l reclami/banezi pe el pentru ce a facut -. Vino cu dovezi mai concrete sa se vada si motivul pentru slay/kick.
Sunt mereu pe skype cu enemy si acel slay nu a fost o tragedie.
Si sa mai zic ceva, tu prietene vezi ca nu ai grija de banlist-ul tau, asa ca nu incerca sa ma faci pe mine sa fac o lista cu slay-urile pe care le dau. Una e slay alta e ban! -

EDIT: Hunter, sa stii ca Enemy abia intrase pe server si il daduse ct, insa nu mai avea timp sa-si construiasca baza, asa ca m-a rugat sa il mut la zm pentru ca oricum jocul nu era echilibrat (mai putini zm si mai multi ct) si i-am dat slay in loc de swap ca nu aveam acces la comanda. Nu vad prin asta un abuz de comenzi..

DOUA VACI COS O APA MINERALA INTR-UN BEC UNA O INTREABA CAT E CEASUL? CEALALTA SCOATE TERMOMETRUL SI ZICE CA E VINERI

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI

Last edited by HerTzWoW on 13-02-2018, 17:02:50; edited 1 time in total
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Andone*

[Owner -_- BB]

(since 01-06-2019 19:03)

Votes: 16

Post Posted: 12-02-2018, 23:56:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad banurile, sa apara in banlist cu dovada. Pana miercuri.
Astept si raspunsul lui Enemy.

https://s18.postimg.org/w9g5x84jp/55_F58641-6196-4828-8795-9_EC896934_BBB.jpg

"Cine nu respecta viata nu o merita" - Leonardo da Vinci

1 0

Back to top
iacobin

[Mentally Stable]

(since 16-04-2018 10:57)

Post Posted: 13-02-2018, 09:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa fie si raspunsul meu oficial prezent aici asa cum se cere. Daca era vreun abuz din partea lui HerTz era facuta deja reclamatia si dezbãtutã pana in acest moment, nu am nevoie de avocați, ma descurc.
1 0

Back to top
[H]unTe'R

[|<BB Owner >|]

(since 03-04-2019 12:30)

Votes: 43

Post Posted: 13-02-2018, 12:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa stiu pe ce motiv a fost aplicata comanda! Regulamentul e regulament, vei fi oricum sanctionat.

Casuta vocala >> Hunter

1 0

Back to top
iacobin

[Mentally Stable]

(since 16-04-2018 10:57)

Post Posted: 13-02-2018, 21:39:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati citit ce o zis Hertz acolo mai sus la edit?! Ideea in sine e ca alecse prietene fiecare ar trebui sa ne vedem de lungul nasului. Reclamatia asta a ta pe motiv asa "nazarit" iti poate face oricine. Daca la fiecare slay si revive dupa server fiecare player in sine s-ar simti nedreptatit si a face reclamatie ar fi coada aici, noroc ca lumea mai si realizeaza cand greseste sau nu face cv bine - !!
2 0

Back to top
The Lion life

[Mentally Stable]

(since 29-06-2018 12:52)

Post Posted: 14-02-2018, 14:14:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astept si alte raspunsuri ,pana atunci nuj ce sa zic
edit : PRO ....

Grad: Admin

Last edited by The Lion life on 15-02-2018, 13:58:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-02-2018, 14:24:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lion, nu te-ai uitat la editul meu? Asta nu cred ca este abuz de comenzi..

DOUA VACI COS O APA MINERALA INTR-UN BEC UNA O INTREABA CAT E CEASUL? CEALALTA SCOATE TERMOMETRUL SI ZICE CA E VINERI

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI
0 0

Back to top
P-e-t-r-i-s-o-r

[Mentally Stable]

(since 08-07-2018 01:05)

Post Posted: 14-02-2018, 16:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro
Răzbunare sau nu, regulamentul trebuie respectat , nu se fac excepți!

0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-02-2018, 18:24:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Petrisor esti in aceeasi situatie, si tu ai ceva cu mine (de cand va stiu voi mereu jucati impreuna) - Stiu prea bine ca regulamentul trebuie respectat si chiar il respect dar trebuie sa intelegi si situatia in care a fost folosita comanda. Cu toate ca avem un regulament eu zic ca putem fi si macar putin morali.
Daca citesti cu atentie ce am zis mai sus poti observa ca enemy a vrut sa il mut la zm si nu are nimic impotriva ca i-am dat slay. Consider ca adminul pe care s-a folosit comanda ar trebui sa faca reclamatia, nu altii atata timp cat nu stiu de ce si cum s-a folosit acea comanda, macar daca ar fi venit cu mai mult decat o poza in care se poate vedea doar comanda.. Un demo ar fi fost mult mai bun si s-ar fi putut observa usor ca nu a fost ,,abuz de comenzi" sau orice altceva.

Apropo, era sa uit: Ai uitat cand mi-ai dat ban? Cu toate ca eram admin? Domnule ,,regulamentul trebuie respectat". Atunci chiar a fost abuz de comenzi.. E o diferenta, eu eram revoltat insa enemy nu este.

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI
1 0

Back to top
P-e-t-r-i-s-o-r

[Mentally Stable]

(since 08-07-2018 01:05)

Post Posted: 14-02-2018, 19:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule , eu am acceptat consecințele...stiu ca nu e voie dar la nervi....Dar vad ca tu protestezi ....Si Din cate stiu enemy are helper si putea sa isi dea singur
Stai chill băiete ca am fost sancționat pentru chestia aceea , imi pare rau dar "dezgropi morții degeaba" Ca nu se dă 2 ori sancțiune pe aceeași chestie

0 0

Back to top
HerTzWoW

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-02-2018, 19:42:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e aceeasi situatie ,,baietas". Tu mi-ai dat ban degeaba pentru motiv retry cand de fapt a fost quit. Eu i-am dat slay lui enemy pentru ca el m-a rugat. Crede-ma chiar nu e aceeasi treaba.

Stiu ca are helper, insa ma rugase sa ii dau swap si nu stiam ca poate sa isi dea si el slay. Daca imi facea el reclamatie mai ziceam.. dar cand si el zice ca mine nu vad asta un motiv de reclamatie! Scuza-ti spamul dar de acum nu voi mai raspunde oricui. Astept raspunsul lui Hunter!

Edit: WalkCat, stiu ca avea grad.. dar am vazut ca nu merge swap si i-am dat slay. Nu am stat sa ma gandesc ca poate si el sa isi dea, i-am dat direct. Totusi atata timp cat nu s-a suparat si nu a facut el reclamatie nu vad de ce ar face altcineva.. ma rog astept sa se ia o decizie si sa se inchida odata acest topic ca am obosit sa ma tot uit si sa tot astept..

Edit Andone: Normal ca el va zice ca sunt vinovat din moment ce mi-a facut reclamatia.. Eu eram cu enemy pe skype si vorbeam cu el acolo.. Totusi cred ca ar trebui sa vina cu o dovada mai buna daca zice ca-s vinovat insa eu am cea mai buna dovada, pe enemy.. care a zis cum s-a intamplat.

MALORALA ACESTUI TEXT

NU DA CU PIATRA IN
GEAMUL ALTCUIVA CA
NU E BICICLETA LUI

Last edited by HerTzWoW on 14-02-2018, 20:32:56; edited 2 times in total
0 0

Back to top
WalkCat

[return 0;]

(since 14-08-2018 11:46)

Votes: 5

dmsushkoff 
Post Posted: 14-02-2018, 19:59:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se face x2 post sau offtop. ( Doriti sa adaugati ceva, este butonul Quick Edit && Edit )
Chiar daca el te-a rugat sa ii dai swap ( in cazul tau slay ) oricum este comanda pe admin si trebuie sanctionat dupa regulament.
In orice caz, Enemy are si el helper, putea si singur sa isi dea slay.
PRO

Code:
========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

0 0

Back to top
Andone*

[Owner -_- BB]

(since 01-06-2019 19:03)

Votes: 16

Post Posted: 14-02-2018, 20:14:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, hai sa va spun altceva. Regula aia e pusa acolo ca sa nu va dati slay/ban aiurea. Asa puteti sa va aparati. Dar e greu sa va ganditi si la motivul care m-a facut sa pun si regula aia. Regulile nu le iei de pe net, te gandesti la ce probleme ar exista pe server daca aceasta nu ar fi. Stiu ca am patit asta cand am primit slay repetat de la A1rSh0ck... Regula e pusa ca sa nu faca abuz cei mai mari. Gen sa nu vedem banuri date de admin pe helperi sau de incepator pe admin... si sa nu uitam de mod-admin, g-mod—mod, co owner-Mod. E mai mult un mod de a taia aripile unora -

Dar o sa fac alta chestie, o sa il las pe Alecs sa vad ce spune. Este Hertz vinovat sau nu?

"Cine nu respecta viata nu o merita" - Leonardo da Vinci

1 0

Back to top
Zm|Smantana

[Creep]

(since 18-01-2022 20:23)

Votes: 11

Post Posted: 15-02-2018, 19:18:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pan la urma e o reclamatie nu trebuie sa va luati de altii pt ce posteaza daca ai dovezi impotriva lui faci reclm nu te cerci intr-una dar pt dovezi zic pro
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [H]unTe'R, 16 February 2018 17:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 06-08-2025, 17:37:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password